Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 17-23/7

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Άντα Λεούση, κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό και δίνει τις δικές της αναλύσεις για όλα τα ζώδια, την εβδομάδα που έρχεται (17-23/7 ), μόνο στο allyou.gr.

Στις 17 η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, αυξάνει τις ανασφάλειες και τα παράπονα. Μη ζητήσετε πολλά από τον περίγυρό σας γιατί θα τους δύσκολο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας. Στις 19 με τον Ερμή στο Λέοντα σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, θα δεχθείτε βοήθεια για να εκπληρώσετε σχέδια από σημαντικά άτομα. Θετική όψη για να πάρετε αποφάσεις, αφού θα διαλέξετε σωστό δρόμο. Στις 20 ο Άρης περνάει στο Λέοντα, αυξάνοντας το θάρρος και την αποφασιστικότητα. Μειώνονται οι περιορισμοί που δεχόσασταν, ώστε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας και να κατακτήσετε τους στόχους σας, ενώ σε συναισθηματικό επίπεδο θα έχετε την άνεση να εκφραστείτε με τον καλύτερο τρόπο. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), αλλά και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι). Η Νέα Σελήνη στις 23 στο Λέοντα, φέρνει νέα ξεκινήματα και καινούριες εμπειρίες. Η σταθερότητα και οι πρωτοβουλίες που θα δείξετε τη δεδομένη στιγμή θα σας βοηθήσουν να βάλετε σωστές υποδομές για το μέλλον σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν και μη βιαστείτε να τις προσπεράσετε. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), αλλά και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι).

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε τα παιδικά πείσματα και τις ξεροκεφαλιές και κάντε τις σωστές επιλογές, για να μην μετανιώσετε πικρά. Φέρτε στην επιφάνεια τη δημιουργικότητα που κρύβετε μέσα σας, γιατί το χρειάζεστε. Για να πείσετε τους άλλους σε αυτά που θέλετε κάντε έργα και μη λέτε πολλά λόγια. Μόνο έτσι θα έχετε τη συγκατάθεσή τους και θα ξέρετε προς τα που βαδίζετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αλληλοεξυπηρέτηση θα παίξει και αυτή το ρόλο της, γι’ αυτό ρίξτε βάρος σε θέματα σχέσεων. Από το πώς θα κάνετε τις επαφές σας θα εξαρτηθούν και οι εξελίξεις. Η επικοινωνία σας σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι αρκετά καλή, για να μπορέσετε να προβείτε σε συμφωνίες που θα σας ωφελήσουν και από εκεί θα φανούν οι δυνατότητές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως, κάποιες στιγμές τα αισθήματά σας συγκρουστούν, αλλά αφού η σχέση σας δεν είναι ανταγωνιστική δε θα έχετε πρόβλημα για μια αρμονική συμβίωση. Η ρομαντική διάθεση από μέρους σας θα είναι διάχυτη και αυτό θα το εισπράττει ο σύντροφός σας, γι’ αυτό αν κάποιες στιγμές νιώσετε αρνητικά, περιορίστε συναισθήματα όπως ζήλια ή θυμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με ηρεμία και λογική θα μπορέσετε να λύσετε αρκετά προβλήματα. Κάποιες αλλαγές που έχετε σκοπό να κάνετε στην εμφάνισή σας, δε θα περάσουν απαρατήρητες. Οι αδέσμευτοι κάντε την συναισθηματική σας ζωή πιο ενδιαφέρουσα, χωρίς, όμως, να δώσετε τροφή για σχόλια σε ανθρώπους που περιμένουν να πουν τα χειρότερα για εσάς.

ΛΕΩΝ: Ίσως ο σύντροφός σας αναζητήσει περισσότερες απολαύσεις και καλό θα είναι να εκμεταλλευτείτε τις διαθέσεις του προς όφελός σας. Πλησιάστε τον, για να πάρει ο έρωτας μια τελείως διαφορετική διάσταση στη ζωή σας και για να δημιουργηθεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, ξεχνώντας τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν και χωρίς να τον καταπιέσετε, γιατί δεν έχει σκοπό να δεχτεί οποιαδήποτε μορφή περιορισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε καινούριες γνωριμίες, ακόμα και μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, αναζητώντας καλύτερη νοητική επικοινωνία και διασκεδάστε με άτομα που έχουν κοινούς στόχους και αντιλήψεις με εσάς. Εντατικοποιήστε την κοινωνική σας ζωή για να ξεφύγετε από τις αισθηματικές δοκιμασίες που θα είναι αναπόφευκτες, αφού θα αισθανθείτε προδομένοι από κάποια πρόσωπα και η απογοήτευση που μπορεί να νιώσετε, θα σας ωθήσει να κάνετε περισσότερες υποχωρήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά για να στρώσουν τα πράγματα. Αποφύγετε τις βιασύνες, μια που ο επαγγελματικός τομέας και οι συνεργασίες σας, θα έχουν ιδιαίτερη εύνοια. Για να πετύχετε αρμονία, ισορροπία και όμορφη ατμόσφαιρα, δε θα το καταφέρετε με το να πηγαίνετε συνέχεια κόντρα. Εάν η σχέση σας περνάει κρίση, το μόνο που θα τη σώσει είναι οι αμοιβαίες υποχωρήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην προκαλέσετε το σύντροφό σας, γιατί θα τον κάνετε να βγει εκτός εαυτού. Μεταδώστε την αισιοδοξία σας για να νιώσει καλύτερα και να ξεχαστεί από τα προβλήματα που έχει. Εάν έχετε αντιρρήσεις για τη σχέση σας μιλήστε ξεκάθαρα και μην αναβάλετε συνέχεια τις σημαντικές αποφάσεις. Αποφύγετε μυστικά που αν αποκαλυφθούν θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σημαντικών ανθρώπων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επειδή υπάρχουν κάποιες αναποδιές, δε σημαίνει ότι πρέπει να τα βλέπετε όλα μαύρα και αρνητικά. Υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα μιλάτε περισσότερο. Δείτε τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει μια κατάσταση και ίσως δεν τα φαντάζεστε. Μην εξοργίζεστε με άλλους, γιατί κινδυνεύετε να μείνετε μόνοι σας. Κάποια υπερβολικά σχόλια που θα ακούσετε, είναι σίγουρο ότι θα σας εκνευρίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας ανοίξουν τα μάτια. Κρατήστε σταθερή στάση και μην αλλάζετε συνέχεια στόχους και σχέδια. Δεν είναι απαραίτητο όταν οι άλλοι φέρονται δυναμικά, να γίνεστε επιθετικοί. Δώστε προσοχή στη συμπεριφορά σας απέναντι στους συνεργάτες σας, γιατί θα υπάρχουν συνέπειες. Φροντίστε να έχετε καθαρό μυαλό, για να πάρετε σωστές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εξετάστε εκ νέου ότι σας δημιουργεί εμπόδια και καθυστερεί τα σχέδιά σας. Υπερασπιστείτε τις θέσεις σας, χωρίς να τους βάζετε όλους στην ίδια μοίρα. Κάντε τις αλλαγές που θέλετε εδώ και καιρό και ξαφνιάστε τους άλλους. Μην υποχωρήσετε σε απαιτήσεις που είναι τελείως αντίθετες με τις δικές σας απόψεις. Η ελευθερία κινήσεων θα σας κάνει πιο δημιουργικούς και δε θα χρειαστεί να καταφύγετε σε πονηριές.

ΙΧΘΥΣ: Δείτε το συμφέρον σας μακροπρόθεσμα και μην τα βάζετε με άτομα που είναι ανώτερά σας στον εργασιακό χώρο. Τολμήστε να συζητήσετε ότι σας απασχολεί και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Προχωρήστε σε επαναστατικές αλλαγές που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή. Εάν δε συμφωνείτε με τις απόψεις των άλλων, δε χρειάζεται να τους ειρωνεύεστε.

 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.