Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 9 έως 15/10

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 9 ο Ερμής στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας βγάζει προς τα έξω το σκληρό σας πρόσωπο και ακραίες συμπεριφορές. Εάν αφήσετε τον εγωισμό να σας παρασύρει, μην περιμένετε να βρείτε κατανόηση από τους γύρω σας. Στις 10 ο Δίας περνάει στο Σκορπιό και θα μπορείτε ευκολότερα να ψυχολογείτε τους γύρω σας και τις καταστάσεις. Κάντε σταθερά βήματα και έχετε ανοιχτά τα μάτια σας, καθώς μυστικά που θα αποκαλυφθούν θα σας βοηθήσουν να δείτε πιο ξεκάθαρα το μέλλον σας. Στις 11 ο Άρης στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, μειώνει την υπομονή και τις αντοχές σας. Αποφύγετε συζητήσεις που βλέπετε ότι θα καταλήξουν σε καυγάδες, καθώς θα είναι έντονες οι πιέσεις που θα δέχεστε. Στις 13 που ο Ερμής στο Ζυγό κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, είναι ιδανική όψη για αποφάσεις, για να εκπληρώσετε στόχους, ενώ είναι πολύ πιθανό να σας δοθεί βοήθεια από άτομα που δεν περιμένατε. Στις 14 η Αφροδίτη περνάει στο Ζυγό , φέρνοντας αρμονία, κατανόηση και συντροφικότητα. Καλυτερεύστε τις σχέσεις με τους γύρω σας. Στις 15 ο Ερμής στο Ζυγό σε αντίθεση με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, είναι ακατάλληλη όψη για αγορές ή για να εφαρμόσετε σχέδια. Επίσης αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις, ειδικά αν θα αφορούν τα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ: Ανοίξτε καινούριους δρόμους και αυξήστε τον κύκλο των γνωριμιών σας, ιδιαίτερα εκείνων που στο μέλλον θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά. Καλλιεργήστε τέτοιου είδους δραστηριότητες, όπως ταξίδια ή διακοπές. Η ενέργειά σας θα είναι στο μάξιμουμ και η ζωτικότητα που θα έχετε θα σας κάνει να ζήσετε έντονα και δυναμικά. Θα γεμίσετε δύναμη, ζωντάνια και διάθεση για δουλειά, ενώ παράλληλα θα ευνοήσει επαφές και ταξίδια. 

ΤΑΥΡΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα είναι εξαιρετικό για τους περισσότερους από εσάς, αρκεί να ενεργήσετε αποφασιστικά ώστε να συμβεί κάτι καλύτερο που εσείς θα το θέλετε. Προσπαθήστε να περάσετε στους άλλους με τρόπο τις επιθυμίες σας, μετριάζοντας την κτητικότητά σας και προσέχοντας τις επιλογές και τις αντιδράσεις σας. Προχωρήστε στην ουσία των πραγμάτων και να είστε σίγουροι ότι και θα αντλήσετε περισσότερα και θα επιτύχετε τα καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη μείνετε στην αισθητική πλευρά των ατόμων και των πραγμάτων. Με μικρές υποχωρήσεις θα επιτύχετε μεγαλύτερες ικανοποιήσεις στο απώτερο μέλλον. Όσο ανικανοποίητοι και αν είστε θα υπάρχει δέλεαρ για να σας προσελκύσει. Ανήκετε στους μη παραπονεμένους και μπορείτε να επωφεληθείτε περισσότερο στη ζωή σας από τους άλλους, γι’ αυτό πλησιάστε τους με καλύτερες προθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιστρατεύστε προσοχή, κατανόηση, υπομονή και διαλλακτικότητα, καθώς οι εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο θα είναι διάχυτες και δε γίνεται να αντέξουν όλοι τις ιδιορρυθμίες σας. Τώρα τελευταία έχει πέσει πολύ σκεπτικισμός, αλλά μπορείτε πλέον να δείτε αυτά που σας απασχολούν σωστά και στις κανονικές τους διαστάσεις, οπότε ανοίξτε διάλογο. Κλείστε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, ώστε να καταφέρετε με άνεση να επιδιώξετε αυτά που σας ευχαριστούν.

ΛΕΩΝ: Το μοναδικό εμπόδιο στις σχέσεις σας θα είναι η υπέρμετρη ευαισθησία σας, με αποτέλεσμα να τορπιλίζετε τις ίδιες σας τις προσπάθειες. Πρέπει λοιπόν να φρενάρετε την επιθετικότητά σας και να προσέξετε εκτός από την εριστικότητά σας προς τους καινούριους φίλους σας και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε το σύντροφο και τα άτομα της οικογένειάς σας. Μην απομακρύνεστε άλλο από το περιβάλλον σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ευεξία που θα νιώσετε θα σβήσει ακόμα και τις παλιές σας αδιαθεσίες. Αλλάξτε στυλ αν το επιθυμείτε, αλλά μην οδηγηθείτε σε υπερβολικά έξοδα αλλάζοντας όλη την γκαρνταρόμπα σας. Προσπαθήστε να αποκτήσετε μια πνευματική πειθαρχία η οποία θα έχει φανερό αντίκτυπο στην υγεία σας, χωρίς να επιτρέψετε στις αλλαγές που συντελούνται γύρω σας να έχουν αντίκτυπο στα νεύρα σας. 

ΖΥΓΟΣ: Επιδείξτε μεγαλύτερη φρόνηση, να σκέφτεστε λογικά, να είστε σε εγρήγορση και να επιλέξετε με μεγάλη προσοχή τους συνεργάτες σας. Πριν προβείτε σε μεγάλες αλλαγές να έχετε πάρει ξεκάθαρες αποφάσεις. Η κατάσταση των οικονομικών σας μάλλον θα είναι ασταθής, εξαιτίας κάποιων υποχρεωτικών εξόδων, αλλά στη συνέχεια θα βρείτε τρόπους διαχείρισης, που θα σας οδηγήσουν σε οικονομική ανάκαμψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ευκαιρίες που θα σας προσφερθούν στον επαγγελματικό τομέα, καλό είναι να μην πάνε χαμένες και να ρίξετε το βάρος του ενδιαφέροντος σας στον επαγγελματικό χώρο, αποφεύγοντας ριψοκίνδυνες κινήσεις και αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας. Χειριστείτε με ψυχραιμία και ρεαλισμό τις καταστάσεις, καθώς οι ευκαιρίες όχι μόνο θα σας ανανεώσουν, αλλά θα σας υποχρεώσουν να ξεκινήσετε και πάλι γεμάτοι από δημιουργική έμπνευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν θέλετε να προχωρήσετε στη δημιουργία μιας σχέσης ή να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα. Μην μεταφέρετε το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας και στην προσωπική σας ζωή. Αποφύγετε τα μεγάλα λόγια και αφήστε τις παρεξηγήσεις να λυθούν αργότερα που το κλίμα θα γίνει πιο ευνοϊκό. Όσοι είστε ακόμα αναποφάσιστοι, θα βρείτε το κουράγιο να τολμήσετε αλλαγές που ποτέ δε φανταζόσασταν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ανάγκη σας να προσέχετε την εμφάνισή σας, αλλά και κάποιες επαγγελματικές επιτυχίες, θα σας γεμίσουν με ερωτική αυτοπεποίθηση και θα σας είναι πιο εύκολο να προσελκύσετε άτομα δίπλα σας. Εάν περιμένετε το μεγάλο έρωτα να είστε σε εγρήγορση, καθώς η γοητεία σας θα αυξηθεί σε επικίνδυνο βαθμό και αν έχετε τη διάθεση να δημιουργήσετε μια σχέση, τα ίδια τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε αυτή. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε αν θέλετε κάτι σταθερό ή απλώς το συζητούσατε επειδή δεν υπήρχε κάτι να σας κεντρίζει το ενδιαφέρον. Ακόμα και αν η σχέση δεν είναι αυτή που πραγματικά θα θέλατε, σίγουρα θα τονώσει το εγώ σας. Οι δεσμευμένοι, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να καταλάβετε τι σημαίνει πραγματικά αυτή η σχέση για εσάς και πόσο πολύτιμη είναι. 

ΙΧΘΥΣ: Οι απρόσμενες εξελίξεις θα επιβεβαιώσουν την αξία της συνύπαρξης και θα αισθανθείτε ότι είναι η πραγματική βάση για τη δημιουργικότητά σας και έτσι θα την εκτιμήσετε περισσότερο. Μπορεί οι προκλήσεις για φλερτ να είναι πολλές, να σας ανανεώνουν και να σας φτιάχνουν το κέφι, όμως χρειάζεται να σκεφτείτε πολύ καλά αν αξίζει τον κόπο να βάλετε σε κίνδυνο μια σχέση που έχει αποδείξει την αξία της.
 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga