Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 27/11 έως 3/12/17

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Την 1η η Αφροδίτη αλλάζει θέση και περνάει στον εκρηκτικό Τοξότη, κάνοντάς σας να κινείστε με περισσότερο τόλμη, θάρρος και αποφασιστικότητα. Θα είστε ανοιχτοί σε ρίσκα, περιπέτειες και νέες γνωριμίες. Περάστε χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μια που η διάθεσή σας θα είναι καλή, αλλά φροντίστε να μην το παρακάνετε περί ελευθερίας καθώς και ο Άρης στο Ζυγό σε αντίθεση με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, Θα βγάλει στην επιφάνεια επιθετικές συμπεριφορές και αντιδράσεις, ενώ δε θα λείπουν και οι προστριβές με τους γύρω σας. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 3 στους Διδύμους, τονίζοντας την επικοινωνία και τις συναναστροφές με τους γύρω σας και ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη. Φροντίστε να είστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και να μην πιστέψετε σε λόγια ή υποσχέσεις που θα σας δώσουν, καθώς θα είναι αβάσιμες και ουτοπικές. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας σχέδια για να μη διακινδυνέψετε το μέλλον σας. Προσπαθήστε να μην συμπεριφέρεστε απότομα, γιατί θα απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που αγαπάτε. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Μαζί με την Πανσέληνο και τον Ερμή και ο Ήλιος από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, είναι ακατάλληλη διέλευση για να κλείσετε συναντήσεις ή ραντεβού καθώς οι συζητήσεις δε θα οδηγούνται σε σωστούς δρόμους. Αφήστε για αργότερα οτιδήποτε κρίνεται άκρως σημαντικό.

ΚΡΙΟΣ: Επειδή μέχρι τώρα φροντίζατε να είστε μονίμως απασχολημένοι με τα επαγγελματικά σας θέματα, ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε και με τα οικογενειακά σας που έχετε αφήσεις την άκρη. Έτσι κι αλλιώς σας χρειάζεται ξεκούραση τόσο σωματική, όσο και ψυχική, αφού είστε αρκετά επιφορτισμένοι με τις εξελίξεις που τρέχουν. Ξεκουραστείτε για να μαζέψετε την ενέργεια που σας λείπει και να ξαναγίνετε και πάλι δυνατοί και ακμαίοι. 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην προβείτε σε ριψοκίνδυνες ενέργειες, όπως επενδύσεις ή δάνεια, αλλά φροντίστε τα χρήματα που έχετε να είναι ασφαλή. Η διπλωματία είναι ένα ταλέντο που εσείς δεν το διαθέτετε στο μέγιστο και χρειάζεται να το εξασκήσετε για να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με τα αρνητικά συναισθήματα των άλλων. Οι δύσκολοι πλανητικοί συνδυασμοί που υπήρξαν, έφεραν συχνά εκρηκτικές καταστάσεις στις σχέσεις με τα οικεία σας πρόσωπα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αιχμηρότητα που θα διατηρείται θα επηρεάζει λίγο πολύ τις οικογενειακές σας σχέσεις. Πριν εκφράσετε πόσο τους αγαπάτε ή πόσο σας έχουν θυμώσει με τις παρεμβάσεις τους, ακούστε τις απόψεις και τις ανάγκες τους. Με τη χάρη, τη γοητεία, τη φιλικότητα και την καλή διάθεση θα προσελκύσετε πολλά άτομα. Η ανανέωση των σχέσεών σας, φιλικών και κοινωνικών είναι κάτι που σίγουρα το χρειάζεστε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με αμεσότητα θα καταφέρετε να εκφράσετε καλύτερα αυτά που θέλετε και θα βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, γιατί θα διαισθάνεστε ότι δε θα υπάρξουν παρεξηγήσεις, ακριβώς γιατί δε θα έχετε την πρόθεση να μειώσετε κανέναν. Οι γνωριμίες που θα έχετε θα είναι πολλές, κάποιες ευχάριστες, κάποιες προκλητικές και κάποιες αρκετά χρήσιμες.

ΛΕΩΝ: Δεδομένου ότι σε καθετί που κάνετε σπαταλάτε τρομερή ενέργεια, ο κίνδυνος της εξάντλησης ελλοχεύει. Δώστε στο σώμα σας την ανάπαυση που του χρειάζεται και νιώστε συμφιλιωμένοι με τον εαυτό σας και τον κόσμο. Μην αφήσετε τις υπέρμετρες δραστηριότητές σας και την έντονη κοινωνική ζωή να απειλήσουν την υγεία σας. Βάλτε όρια σε ότι κάνετε είτε είναι για δουλειά, είτε είναι για διασκέδαση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε τον εαυτό σας αποφεύγοντας την υπερένταση και το άγχος. Ένα ταξίδι που θα πραγματοποιήσετε, μπορεί να γίνει η αιτία να γνωρίσετε έναν καινούριο σύντροφο, που θα σας φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα τα οποία έχετε καταπιέσει και έτσι θα αναγνωρίσετε ότι η ανάγκη για ένα αληθινό σύντροφο δε χάθηκε, απλώς δεν είχατε βρει το κατάλληλο πρόσωπο για να εκφραστείτε. 

ΖΥΓΟΣ: Ο τρόπος που αναλύετε τις καταστάσεις είναι σε πολλά σημεία σωστός και αποτελεσματικός. Αναθεωρήστε κάποιες συμπεριφορές σας, που μπλοκάρουν τα θέλω σας. Δε χρειάζεται να θεωρείτε το συμβιβασμό ως πράξη καταπίεσης, γιατί όταν είναι σωστός επιφέρει την ισορροπία και τη δημιουργικότητα μέσα από την κατανόηση και τη συμφιλίωση με τον εαυτό σας και τους άλλους. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ανάγκη σας για συνεργασίες θα γίνεται αισθητή, αλλά είναι σημαντικό να μη βασίζεστε για τις κινήσεις σας στη σκληρή λογική αλλά ούτε και στο απόλυτο συναίσθημα. Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στα δύο, αναλύστε τον ανταγωνισμό που υπάρχει στα οικονομικά συμφέροντα και μετά προχωρήστε σε αποφάσεις σημαντικές για το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα αποτελέσματα στον επαγγελματικό σας τομέα, μπορεί να είναι πιο άμεσα, αλλά σίγουρα θα είναι ορατά και σε συναισθηματικό επίπεδο. Η αίσθηση ελευθερίας που θέλετε να νιώσετε, είτε για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από αναμνήσεις, είτε για να συγχωρήσετε κάποιον που σας απογοήτευσε, θα είναι η αρχή για να δοκιμάσετε και πάλι την τύχη σας στον ερωτικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εκπλήξεις που θα έχετε θα σας αποζημιώσουν για τις δυσκολίες που περάσατε τα δύσκολα χρόνια. Πρέπει να είστε έτοιμοι να αποφασίσετε για μία σχέση, γιατί η πείρα των τελευταίων ημερών θα σας δείξει πως όσο γοητευτικοί και να είστε, οι άλλοι δεν είναι διατεθειμένοι να σας παρακαλούν αιώνια. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε μια εποχή όπου τα ερωτήματα για τις σχέσεις σας θα είναι πολλά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα διλήμματά σας για το αν πρέπει να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη σχέση σας ή αν θα ήταν καλύτερα να φύγετε, θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά. Θα προσπαθήσετε αρκετές φορές να γίνετε κατανοητοί από το σύντροφό σας και να του εξηγήσετε τι ακριβώς έχετε ανάγκη, αλλά επειδή δε θα το καταφέρνετε και δεν αντέχετε να επαναλαμβάνετε μια συζήτηση, θα αρχίσετε να αναζητάτε μόνοι σας τις λύσεις. 

ΙΧΘΥΣ: Μην χρησιμοποιήσετε το φόβο της απόρριψης σας προπέτασμα για να αποφύγετε τις ευθύνες σας. Εξάλλου, ακόμα δεν είστε βέβαιοι αν θέλετε να κάνετε πραγματικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή και μπορεί να μιλάτε για την ανάγκη σας να κάνετε κάτι εντυπωσιακό και ενδιαφέρον, αλλά τελικά ακόμα και να θα το βρίσκατε, δε θα ήσασταν σίγουροι αν θέλετε να αλλάξετε τη σχέση σας. 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Εύκολο και γρήγορο, αυτό το πρωινό θα σας χορτάσει

Γευστικό και υγιεινό πρωινό Taco με φέτα, αυγά & σπανάκι

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου