Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 11 έως 17/12/17

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Η καθημερινότητά σας θα είναι έντονη, γεμάτη συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές που θα καταναλώνουν όλο το χρόνο σας. Όμως, παρά την καλή επικοινωνία σας θα δυσκολευτείτε αρκετά να πετύχετε τα σχέδιά σας, αφού θα εξακολουθούν να υπάρχουν εμπόδια που θα απαιτούν από εσάς λύσεις. Στις 16 ο Ήλιος στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, ευνοεί επαγγελματικές αλλαγές, συνεργασίες και επαφές. Η έμπνευσή σας θα χτυπήσει κόκκινο, βοηθώντας να υλοποιήσετε σχέδια ευκολότερα.


ΚΡΙΟΣ: Μία ουσιαστική συζήτηση θα σας δώσει λύση σε πολλά ερωτήματά σας. Ήρθε η στιγμή να καταλάβετε πως οι πραγματικοί φίλοι φαίνονται στις δύσκολες στιγμές. Πριν πάρετε αποφάσεις σε κάποιο πρόβλημα που σας απασχολεί, εντοπίστε από πού ξεκινάει. Ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν πρόσωπα της οικογένειάς σας, χωρίς να γίνεστε παρεμβατικοί.

ΤΑΥΡΟΣ: Πάρτε πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό σας χώρο και εντυπωσιάστε τους συνεργάτες σας. Αναγκαία στις σχέσεις σας δεν είναι μόνο η σιγουριά, αλλά και η αντοχή τους στο χρόνο. Ο δυναμισμός και η γοητεία σας, θα διατηρήσουν την ηγετική σας θέση μέσα στο περιβάλλον σας, αλλά και εσείς θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες που θα δικαιώσουν τα προνόμια που έχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εμβαθύνετε στις γενικές σας σχέσεις και ανακαλύψτε την ουσία τους. Η ανάγκη μιας αμοιβαίας προσέγγισης, ώστε ο ένας να βασίζεται στον άλλον, θα σας ωθήσει να ανακαλύψετε το ρόλο που σας ταιριάζει, αλλά και το ρόλο που παίζει ο κάθε ένας με εσάς. Η φιλική οικειότητα που θα έχετε με κάποιους, θα βοηθήσει τόσο στην εμπιστοσύνη, όσο και στην κατανόηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανακαλύψτε τους λόγους και τις αιτίες που κάνει κάποιους να έχουν περίεργη συμπεριφορά απέναντί σας. Λύστε τα καθημερινά σας προβλήματα με πρακτικές μεθόδους και ακούστε τους συνεργάτες σας πριν αποφασίσετε. Δε χρειάζεται να το παρακάνετε με παράλογες απαιτήσεις και εγωισμούς. Οι πολλές συζητήσεις ειδικά όταν δεν έχουν υγιή βάση, δεν οδηγούν πουθενά.

ΛΕΩΝ: Σταματήστε να κάνετε τους δύσκολους και ανταποκριθείτε σε ερωτικά καλέσματα. Η μεταβατική επαγγελματικά περίοδος, θα σας κάνει να στραφείτε σε νέους ορίζοντες. Προτιμήστε τη σιωπή από τη φλυαρία, για να μην εκθέσετε δικούς σας ανθρώπους με πράγματα που θα πείτε. Μόνο η διπλωματία και η ευγένεια θα σας οδηγήσουν εκεί που επιθυμείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διαχωρίστε δουλειά με σπίτι και μη μεταφέρετε προβλήματα του ενός τομέα στον άλλο. Χαλαρώστε έστω και για λίγο με κάτι που σας ευχαριστεί και μην είστε υπερδραστήριοι. Αποφύγετε να παρασυρθείτε σε ριψοκίνδυνες οικονομικές ενέργειες. Προετοιμαστείτε για μια αντιπαράθεση στα εργασιακά σας θέματα με τους συνεργάτες σας. Πάρτε την απόφαση να χαρείτε την κάθε ημέρα που έρχεται, χωρίς να γυρίζετε στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ: Πριν κρίνετε και καταδικάσετε τους άλλους, ακούστε όλες τις απόψεις για να μην είστε άδικοι. Οι στόχοι σας πρέπει να έχουν λογική βάση και μια κοινωνική εκδήλωση θα σας δώσει αρκετές νέες ιδέες. Ένας ουσιαστικός διάλογος θα σας ανακουφίσει, ενώ η σωστή πληροφόρηση θα σας βοηθήσει σημαντικά. Ακούστε τους συνεργάτες σας με προσοχή και εκφραστείτε με πάθος στα θέματα που επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χαλαρώστε παρέα με τους φίλους σας και η ακαταμάχητη γοητεία σας θα σας βοηθήσει και πάλι. Η διάθεσή σας για επέκταση δε θα περιοριστεί μόνο στο υλικό επίπεδο, αλλά θα αναζητήσετε τρόπους για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας και να αυξήσετε τις εμπειρίες σας, που όπως πιστεύετε η αξία τους δεν είναι μόνο προσωρινή, αλλά και μελλοντική.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλά από τα οικογενειακά σας προβλήματα πρόκειται να λυθούν πολύ σύντομα. Σημαντικές χαρές από τον εργασιακό σας χώρο, θα σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση. Η οργάνωση της σκέψης και η ενίσχυσή της από τον ορθώς διαρθρωμένο λόγο, θα επιτρέψουν τη σωστή αντιμετώπιση των στόχων σας. Είναι σημαντικό να ξέρετε τι πρέπει να προωθήσετε και τι πρέπει να αποφύγετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ένα νέο οικονομικό σχέδιο αλλά και ο έλεγχος της άσκοπης σπατάλης είναι οι δύο στόχοι σας που θέλετε να περάσουν στη σκέψη σας ως καινούριος τρόπος ζωής. Ανεξαρτήτως με το τι πρέπει να κάνετε και με το τι είστε έτοιμοι να κάνετε, δείτε με ενθουσιασμό προτάσεις που θα σας γίνουν από συνεργάτες σας, ακόμα και να τις θεωρείτε συντηρητικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα γεμίσετε διλήμματα και προβληματισμούς για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αλλά με ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους θα καταφέρετε να βγείτε από τα αδιέξοδα. Εξεγερθείτε ενάντια σε καθετί που σας προκαλεί το αίσθημα πως καταπιέζεστε. Χωρίς να αναλάβετε δεσμεύσεις ή να βάλετε δύσκολους στόχους, παρατηρήστε όσα συμβαίνουν μέσα σας και αυτό μπορεί να γίνει η αρχή ενός νέου τρόπου σκέψης και ύπαρξης.

ΙΧΘΥΣ: Η εσωτερική πίεση να φτάσετε τους στόχους σας θα βγει σε εξωτερικό εκνευρισμό, ο οποίος δε θα σας επιτρέπει να δείτε καθαρά τις προθέσεις των άλλων. Συγκεντρώστε την προσοχή σας στα χρηματοοικονομικά ζητήματα και ενδεχομένως να νιώσετε πως έφτασε ο καιρός να οργανώσετε τελείως διαφορετικά τον προϋπολογισμό σας ή να κάνετε πιο σφιχτή διαχείριση. 
 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ