Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 18 έως 24/12/17

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 18 στον Τοξότη, φέρνοντας αέρα ανανέωσης. Ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας, καθορίστε τους στόχους σας και βελτιώστε τα σχέδιά σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος μας, αλλά επιβάλλεται να τη βοηθήσετε κι εσείς για να πετύχετε ευκολότερα τα σχέδιά σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Στις 20 ο Κρόνος περνάει στον Αιγόκερω και η λογική μπαίνει σε πρώτο πλάνο, οπότε θα υπάρξουν αναθεωρήσεις σχεδίων προκειμένου να μειωθούν ή ακόμα και να εξαλειφθούν λάθη. Να είστε συγκρατημένοι σε στιγμές που θα σας παρασύρει το συναίσθημα ειδικά αν θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις προσωπικές ή επαγγελματικές. Στις 20 η Αφροδίτη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, φέρνει αρκετά απρόοπτα, γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα και αυξάνει τη γοητεία. Η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού ενδέχεται να φέρει εκπλήξεις που δε θα σας ενθουσιάσουν και τόσο, αλλά δε θα σας στενοχωρήσουν κιόλας. Στις 22 ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία στον Τοξότη, οπότε αρχίζετε σιγά- σιγά να βρίσκετε και πάλι τις ισορροπίες σας. Θα αφήσετε πίσω την καχυποψία και θα δώσετε τη σκυτάλη στον ενθουσιασμό. Οι πληροφορίες που θα λάβετε τις μέρες που έρχονται θα σας φανούν χρήσιμες για την πορεία σας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί οι επαφές σας να καλυτερεύουν, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην οδηγήσετε τα πράγματα σε υπερβολές. Απερισκεψίες ή κακοπροαίρετα σχόλια θα μπορούσαν εύκολα να διαταράξουν την ισορροπία στις σχέσεις σας, οπότε μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη. Η ένταση δε σας ωφελεί και γι’ αυτό πρέπει να βρείτε τρόπους ώστε να αποκτάτε την ισορροπία σας, όταν αυτή χάνεται.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ενεργητικότητά σας θα σας απαλλάξει αρκετές φορές από αρνητικές σκέψεις, οι οποίες πολύ συχνά γίνονται η αιτία να σας εμφανιστούν δυσάρεστε συμπτώματα στην υγεία σας. Εδώ και καιρό βρίσκεστε σε μια φάση προσαρμογών σε καινούρια δεδομένα και η μέρα είναι θαυμάσιος για να συνδυάσετε το τερπνών μετά του ωφελίμου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρόλο που κάποιες φορές είστε θαρραλέοι και κάποιες φορές όχι, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα από κακόβουλα άτομα που καραδοκούν. Συνιστάται να αποφύγετε τις υπερβολές και να διαλέξετε την ποιότητα αντί της ποσότητας. Το έτερόν σας ήμισυ βρίσκεται κοντά σε ένα νέο ξεκίνημα που θα του φέρει ευκαιρίες και θα μαζί του θα χαρείτε και εσείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε σίγουροι πως τίποτα δε γίνεται τυχαία στη ζωή, γιατί η ίδια σας σπρώχνει να κάνετε γενικές αλλαγές που θα δώσουν χρώμα στη ζωή σας και θα την ομορφύνουν αρκετά. Σίγουρα δε θέλετε κάτι περισσότερο, αφού τα πράγματα θα είναι ευχάριστα μέχρι άκρως απολαυστικά. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και ο έρωτας θα σας χαμογελάει.

ΛΕΩΝ: Εάν αναζητάτε καινούριους τρόπους για να ανακτήσετε την καλή σας φόρμα, το πιο πιθανό είναι να κουραστείτε γρήγορα, να βαρεθείτε και να εγκαταλείψετε την ιδέα. Οι συναντήσεις που θα κάνετε θα φανούν χρήσιμες για να ανοίξετε νέους ορίζοντες. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη καμία ευκαιρία και αδράξτε τη δυνατότητα που σας δίνεται να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η προσωπική σας γοητεία θα παίξει και αυτή το ρόλο της στον επαγγελματικό σας τομέα. Η διάθεσή σας για κέρδος θα σας ωθήσει να βρείτε νέους τρόπους διαχείρισης των χρημάτων σας, ενώ σύντομα θα οδηγηθείτε σε οικονομική ανάκαμψη. Αν και δεν είστε σε πολύ ανθηρή εποχή, θα σας δοθεί η δυνατότητα και η βοήθεια για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

ΖΥΓΟΣ: Διατηρήστε μέχρι το τέλος του μήνα ακμαίο το ηθικό σας, καλή την υγεία σας και μια καλή κατάσταση στις σχέσεις σας. Προσέξτε τις αποφάσεις που θα πάρετε και μην αφήσετε τα πείσματά σας να σας παρασύρουν σε υπερβολές. Κάντε τις κινήσεις που επιθυμείτε, αλλά αποφεύγοντας να μπλεχτείτε όπου υπάρχει ρίσκο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μέσα από μια λογική συνοχή σκέψεων και προβληματισμών, θα διαπιστώσετε πως πλέον δε σας επιτρέπετε να απομακρύνεστε ψυχικά από τον άνθρωπό σας. Καλό το να θέλετε να έχετε την αίσθηση της ελευθερίας σας, αλλά με το να διατηρείτε αποστάσεις, μόνο καλό δεν κάνετε. Πρέπει να αφήσετε το συναίσθημα να λειτουργεί καταλυτικά μέσα σας, ακόμα και απολογητικά με τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ζητήστε έστω και των υστέρων «συγνώμη» από το σύντροφό σας που τον απομονώσατε, για να καταλάβει πως εκτιμάτε την προσφορά και την ανεκτικότητά του. Η στροφή σας αυτή θα βελτιώσει αισθητά τη σχέση σας. Ανταλλάξτε απόψεις και αποκομίστε βαθιές εντυπώσεις από αυτή την ψυχική ανταλλαγή. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας στις προσωπικές σας στιγμές, που θα είναι πολλές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας για να τον περάσετε μαζί, επικοινωνώντας επί της ουσίας και μαθαίνοντας να αποφεύγετε τους άχρηστους πλεονασμούς που οδηγούν σε παρεξηγήσεις. Απολαύστε την εκτίμηση και το θαυμασμό του συντρόφου σας, αφού τα χρέη του παρελθόντος δε θα επιδρούν τόσο καθοριστικά στις προσωρινές κρίσεις και αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μάθετε να διαχωρίζετε την πραγματική αγάπη της καρδιάς σας με την αγάπη από συνήθεια. Θα αναγκαστείτε να διαπραγματευτείτε μερικά σημαντικά θέματα, που θα αφορούν την κοινή πολιτική που θα κρατήσετε σε οικογενειακά ζητήματα. Οι αδέσμευτοι πιο ώριμοι πλέον, θα μπορείτε να κάνετε μια επιλογή που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

ΙΧΘΥΣ: Οι ερωτικές πολιορκίες που θα έχετε θα είναι αξιοσημείωτες και παρόλο που θα είστε αρκετά παιχνιδιάρικοι, παράλληλα θα είστε ντροπαλοί για να ενδώσετε εύκολα. Παρόλα αυτά, θα κάνετε ότι μπορείτε για να ικανοποιήσετε τη φιλαρέσκειά σας και στην πορεία θα αποφασίσετε εάν μέσα στα τόσα φλερτ και στη διαθεσιμότητα που θα υπάρχει, θα είναι κάτι που θα σας συγκινήσει περισσότερο. 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν