Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 25 έως 31/12/17

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 25 η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω, αφήνοντας πίσω της την ανωριμότητα και την ανεμελιά. Πλέον θα αρχίσετε να λειτουργείτε με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και θα θέλετε να ολοκληρώσετε τις φιλοδοξίες σας. Καθώς σε πρώτη μοίρα θα βάζετε την καριέρα σας και σε δεύτερη την προσωπική, θα πρέπει να φροντίσετε να κρατάτε τις ισορροπίες για να μην απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που χρειάζεστε. Στις 28 ο Άρης στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αυξάνει τη διορατικότητα και τη διαίσθηση βοηθώντας σας να κατασταλάξετε σε αποφάσεις και να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες.

ΚΡΙΟΣ: Στην αρχή μπορεί να αισθάνεστε λίγο ανασφαλείς, αλλά όσο περνάνε οι μέρες θα αρχίσετε να νιώθετε θαυμάσια και η βδομάδα θα αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα μεταβατική περίοδο. Σε επαγγελματικά θέματα μη γίνετε επιπόλαιοι, ούτε αδιάφοροι, αφού τώρα θα κριθούν σημαντικά θέματα του οικονομικού σας τομέα. Οι αντιξοότητες στο συναισθηματικό σας τομέα δε θα λείψουν, ενώ ενδέχεται ένας φίλος σας να σας προβληματίσει με την αλλαγή της συμπεριφοράς του.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκτός του ότι θα νιώθετε μεγάλη αυτοπεποίθηση, θα μπορέσετε με μεγάλη άνεση να διορθώσετε και τα οποιαδήποτε κακώς κείμενα υπάρχουν στη ζωή  σας. Στην αρχή θα είστε δεσμευμένοι από υποχρεώσεις και κάποιους δύσκολους ανθρώπους, αλλά στη συνέχεια θα βρείτε μια άκρη στις υποθέσεις σας. Η φαντασία σας θα είναι πιο πλούσια και αν η φύση της εργασίας σας την προϋποθέτει θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρησιμοποιήστε όλες σας τις τεχνικές για να μην ωθήσετε τους συνεργάτες σας να ξεπεράσουν τα όρια της υπομονής τους με τις διαρκείς παρεμβάσεις σας. Αποδείξτε έμπρακτα στο ταίρι σας πως δε φτάνουν οι πρωτοβουλίες για να αποκατασταθούν κάποιες σχέσεις που σας ενδιαφέρουν. Για να μπορέσει η σχέση σας να αναπνεύσει και να απελευθερωθεί από ανούσιες αναστολές, δημιουργήστε εσείς την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό της μέρας θα αποτελέσει εφαλτήριο για κατακτήσεις, όμως, αφού όλα έχουν το τίμημά τους, έτσι θα απαιτήσει από εσάς το τίμημα που θα πρέπει να το προκαταβάλετε προκαταβολικά. Ενώ έχετε πολλή δουλειά και θέλετε να τη συνδυάσετε με ολιγοήμερες διακοπές, δυστυχώς ήρθε η ώρα για να επωμιστείτε και άλλες ευθύνες, αλλά μην ανησυχήσετε γιατί θα τα καταφέρετε.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να απαλλάξετε το σύντροφό σας από αυτοπεριορισμούς, γιατί οι ευθύνες που έχει αναλάβει είναι μεγαλύτερες από αυτές που μπορεί να αντέξει. Οι κοινωνικές επαφές και οι φιλικές συγκεντρώσεις θα είναι στην πρώτη γραμμή, γι’ αυτό χαρείτε τις στενές επαφές. Χρησιμοποιήστε τη λογική σας για να καταλάβετε πως έχετε ελπίδες να επαναπροσδιορίσετε τη μεταξύ σας επικοινωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νιώστε ασφάλεια με τον εαυτό σας, γιατί η εξέλιξη θα έρθει ύστερα από επιμονή και υπομονή. Οι επιφανειακές λύσεις δε λύνουν τα προβλήματα, γι’ αυτό δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες. Στρέψτε τα ενδιαφέροντά σας σε εργασιακά θέματα και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο. Απαλλαγείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα από άτομα που σας εκνευρίζουν.

ΖΥΓΟΣ: Χαλαρώστε έστω για λίγο, καθώς το αδικαιολόγητο άγχος δε σας βοηθάει σε τίποτα. Η βελτίωση στον οικονομικό σας τομέα, θα εξαρτηθεί από τη μείωση των εξόδων σας. Βρείτε χρόνο για λίγη διασκέδαση με τους φίλους σας ή για μια βόλτα θα σας κάνει να ξανανιώσετε. Η σημαντική πρόοδος στα εργασιακά σας θέματα, θα σας ανεβάσει το ηθικό και θα σας αλλάξει τη διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη αφήσετε σημαντικές ευκαιρίες να χαθούν εμμένοντας σε εμμονές και φοβίες του παρελθόντος. Οι διαφωνίες που έχετε με κάποιους συνεργάτες σας θα λυθούν μόνο με ουσιαστικό διάλογο και όχι με ξεσπάσματα οργής. Για να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας, θα πρέπει να τις εκφράσετε. Δε χρειάζεται να ασχολείστε με τας οικονομικά των άλλων, ειδικά όταν δε σας το έχουν ζητήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σταδιακά θα αρχίσουν να υποχωρούν τα εμπόδια που σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Ευχάριστες εκπλήξεις στο συναισθηματικό σας τομέα θα σας αλλάξουν τη διάθεση. Η συμβουλή ενός πολύ αγαπημένου σας προσώπου θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε κάτι που σας απασχολεί. Ανακαλύψτε τις αιτίες που σας δημιουργούν άγχος και απαλλαγείτε από το πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δε χρειάζεται να παίρνετε τόσο σοβαρά τις κριτικές που σας κάνουν αντίπαλοί σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με αγαπημένα σας πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη. Χρωματίστε την καθημερινότητά σας και όλα θα αρχίσουν να διορθώνονται. Απομακρυνθείτε για λίγο από τα εργασιακά σας θέματα, για να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα του σπιτιού σας. Πάρτε αποφάσεις πριν είναι αργά, ώστε να γίνουν πραγματικότητα τα σχέδιά σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και θα βρείτε περισσότερη ανταπόκριση απ’ ότι νομίζατε. Ξεκουράστε το μυαλό σας από προβλήματα και απέχετε από κουραστικές εργασίες. Καινούριες κοινωνικές γνωριμίες θα σας βοηθήσουν στους στόχους σας.

ΙΧΘΥΣ: Ξεκουραστείτε για να αντιμετωπίσετε τις επόμενες ημέρες που θα είναι γεμάτες με δραστηριότητες. Δώστε ουσιαστικές λύσεις σε θέματα εργασίας, αλλάζοντας τακτική και εφαρμόζοντας άλλη πολιτική. Μια σημαντική γνωριμία θα σας δώσει μεγάλη χαρά, αλλά μην ανοιχτείτε σε επενδύσεις με αβέβαιο μέλλον. Μην υπόσχεστε σε όλους από κάτι, γιατί σας έχουν βρει βολικούς και δεν το εκτιμούν.

 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.