Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της πρώτης εβδομάδας του 2018

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 2 Πανσέληνος πραγματοποιείται στον Καρκίνο, αυξάνοντας τις ευαισθησίες σας σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Θα αποζητάτε συναισθηματική ασφάλεια και θα πρέπει να μην είστε παρορμητικοί ή υιοθετήσετε ακραίες συμπεριφορές που θα σας οδηγήσουν σε λάθος δρόμους. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Την ίδια μέρα ο Ουρανός επανέρχεται σε ορθή πορεία στον Κριό, δίνοντας ώθηση σε θέματα που είχαν μείνει στάσιμα και δοκίμαζαν τις αντοχές σας. Οι ανατροπές, οι αναθεωρήσεις και οι αλλαγές θα έχουν τον πρώτο ρόλο και καθώς και ο Ήλιος από τον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας προετοιμάζει να κινηθείτε δυναμικά και να ξεπεράσετε με επιτυχία δυσκολίες ή προβλήματα, μάθετε να αναγνωρίζετε τον κίνδυνο ώστε να τον αποφύγετε. Στις 3 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας κάνει πιο τρυφερούς και στοργικούς απέναντι σε αγαπημένα και οικογενειακά πρόσωπα. Ο ρομαντισμός θα είναι έντονος. Στις 6 ο Ερμής στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, διευκολύνει τις αλλαγές και κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις. Θα πάρετε αρκετές πληροφορίες για την πορεία των σχεδίων σας που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας. Στις 3 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας κάνει πιο τρυφερούς και στοργικούς απέναντι σε αγαπημένα και οικογενειακά πρόσωπα. Ο ρομαντισμός θα είναι έντονος. Στις 6 ο Ερμής στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, διευκολύνει τις αλλαγές και κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις. Θα πάρετε αρκετές πληροφορίες για την πορεία των σχεδίων σας που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας.

Δευτέρα 1 έως 7/1/18

ΚΡΙΟΣ: Εάν ακόμα έχετε την απορία γιατί γίνονται αλλαγές στη ζωή σας ακόμα και όταν δεν τις ζητάτε, δεχθείτε ότι αξίζετε κάποιες σημαντικές αναβαθμίσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε προκαταλήψεις που μειώνουν την αυτοεκτίμησή σας. Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε από τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε, αλλά μην επαναπαυτείτε, γιατί η ατμόσφαιρα θα είναι ακόμα αρκετά τεταμένη.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην εναντιωθείτε με τους φίλους σας, γιατί ακόμα και αν υπάρχει μια δόση αλήθειας, εσείς μάλλον θα έχετε την τάση να υπερβάλλετε κατά πολύ και να διογκώνετε τα προβλήματα. Οπότε, δεν είναι απίθανο να αντιδράσετε επιθετικά και σπασμωδικά, με αποτέλεσμα να χαλάσετε σχέσεις που θα ήταν σκόπιμο να διατηρήσετε. Μετριάστε τις προσωπικές σας επιθυμίες όσο μπορείτε, ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι και να μην κινδυνέψετε να κατηγορηθείτε για αχαριστία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενώ θα είστε πιο αισθησιακοί, παράλληλα θα έχετε τάσεις για καταχρήσεις. Τηρήστε το μέτρο, προσέξτε σωστά τον εαυτό σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές. Φροντίστε να έχετε μια γοητευτική συγκροτημένη εμφάνιση που θα περνάει μηνύματα. Βάλτε στόχους και προγράμματα για άμεση υλοποίηση και θα εκπλαγείτε με το πόσο ανανεωμένοι θα αισθανθείτε, αν και καλό είναι να γνωρίζετε τις ευαισθησίες της υγείας σας, ώστε να προσέχετε καταλλήλως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Γίνετε περισσότερο ελαστικοί σε ότι αφορά τις αδυναμίες του συντρόφου σας. Οι ισορροπίες θα είναι δύσκολο να αποκατασταθούν, αλλά αξίζει τον κόπο να αναπληρώσετε το χαμένο χρόνο, χαλιναγωγώντας την ενστικτώδη αντιπαλότητα που παρουσιάζεται εδώ και καιρό με το σύντροφό σας. Μην αφήνετε την περηφάνια σας να εκδηλωθεί σε υπεροψία και να σας οδηγήσει σε συχνές αντιρρήσεις με το έτερόν σας ήμισυ.

ΛΕΩΝ: Κάντε μια καλύτερη διαχείριση  των οικονομικών σας και κατανείμετε τα σωστά, ώστε να προβλέψετε και τις μελλοντικές σας ανάγκες. Παρόλο που θα μπορούσε αυτός ο μήνας να είναι διακοπών, εσείς δεν έχετε την όρεξη να εγκαταλείψετε την εργασιομανία σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με τις συνεργασίες σας και διαχωρίστε αυτές που είναι στάσιμες με αυτές που περπατάνε με πολύ αργά βήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σκεφτείτε το ενδεχόμενο με κάποιες νέες και καλύτερες που θα βοηθούσε να ανέβει η αποδοτικότητά σας. Στις νέες και ουσιαστικές ρυθμίσεις που θα κάνετε στις εργασιακές ή προσωπικές σας υποθέσεις, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Καινούριες ιδέες θα σας ανοίξουν νέους δρόμους εξέλιξης για το μέλλον σας. Προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας, χωρίς να είστε βιαστικοί στις επιλογές σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα προκληθεί αναστάτωση στον επαγγελματικό σας χώρο και χρειάζεται προσοχή εκ μέρους σας, έτσι ώστε να μην παρασυρθείτε από κάποιες δελεαστικές προτάσεις. Προβάλετε τις ικανότητές σας και προσδιορίστε τις φιλοδοξίες σας αποφεύγοντας κάθε είδους συμβιβασμό. Παρόλο που θα έχετε να κάνετε πολλά, αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα. Ξεχάστε την ιδέα ότι τα ξέρετε όλα και ακούστε τη γνώμη ή τις προτάσεις άλλων ανθρώπων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ανανεωτικές κινήσεις που θέλετε να κάνετε, είναι πολύ καλές και χρειάζεται να τις προωθήσετε δυναμικά για να εδραιωθείτε, βασιζόμενοι πάντα στη λογική και διατηρώντας ένα μέτρο, για να μην ξεφεύγετε από την ουσία. Θα γεμίσετε διλήμματα αλλά μη δειλιάσετε να αναδιοργανώσετε τη ζωή σας. Οι συσσωρευμένες εκκρεμότητες που έχετε δε διευθετούνται τόσο εύκολα, γι’ αυτό αποφύγετε να έχετε ψευδαισθήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας και προωθήστε ότι καλύτερο για αυτόν. Ανανεώστε δεσμούς φιλίας, εμπλουτίστε τον κύκλο των γνωριμιών σας και βρείτε τα κοινά που σας ενώνουν με τους άλλους. Θα είναι μια ευκαιρία να ξεπεράσετε δικούς σας φόβους και ανησυχίες ή ακόμη και τα απωθημένα σας, ώστε να σβήσετε όσες περισσότερες εστίες μπορείτε που σας τα παράγουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πλησιάστε στους στόχους σας ή αποκτήστε έναν καινούριο. Θα έχετε όλα τα ατού να πετύχετε, αρκεί να ξέρετε πώς να κινηθείτε και τι πρέπει να αποφύγετε, με απαραίτητη προϋπόθεση οι νέες σας επιλογές να μη φρενάρουν το συναίσθημα σας. Μπορείτε να ενισχύσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους, να τις κάνετε πιο ευχάριστες και επίσης να τους προσδώσετε έναν πιο ξεκάθαρο χαρακτήρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τρόπο απρόσμενο πολλά και σοβαρά έχουν αλλάξει στις οικογενειακές σας σχέσεις, κάνοντας τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις και μαζί και τις ανησυχίες σας να ενταθούν. Επιβάλλεται να κάνετε ένα γρήγορο απολογισμό για το τι θέλετε πια αλλά και τι μπορείτε. Μιλήστε με τους γύρω σας, χωρίς να κάνετε παράπονα και χωρίς να δραματοποιείτε τις καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ: Πριν βάλτε κάποιον μέσα στην καρδιά σας ή τον διαγράψετε, μετρήστε τα υπέρ και τα κατά. Προσπαθήστε να μην αποξενωθείτε από τους άλλους και προσέξτε οι μηχανισμοί αυτοάμυνας που θα επιστρατεύσετε να μη στρέφονται ενάντια σε κάποιο άλλο. Αποφύγετε να δώσετε λαβή για αντιζηλίες ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και βασιστείτε σε απτές αποδείξεις, εάν πρόκειται να το κατηγορήσετε για κάτι.

 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.