Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 22 έως 28/1

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 25 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Δία στο Σκορπιό, κάνει τις συζητήσεις σας ενδιαφέρουσες και δημιουργικές, ενώ ταυτόχρονα σας βοηθάει να καταλήξετε σε αποφάσεις είτε προσωπικού, είτε επαγγελματικού χαρακτήρα. Στις 26 ο Άρης περνάει στον Τοξότη, φέρνοντας δυναμισμό και νέα ξεκινήματα. Καλυτερεύει η διάθεση και μαζί και η διαίσθησή σας, οπότε θα είστε πιο ευέλικτοι. Διαχειριστείτε έξυπνα σχέδια και στόχου, επιδεικνύοντας ζήλο και διάθεση για μάθηση. Στις 28 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, φέρνει ανατροπές σε σχέδια και καθυστερήσεις στη λήψη αποφάσεων. Αποφύγετε απερίσκεπτες κινήσεις για να αποφύγετε εμπόδια. Η όψη αυτή είναι επίσης ακατάλληλη για να προβείτε σε αγορές που σχετίζονται με την τεχνολογία.

ΚΡΙΟΣ: Επειδή βρίσκεστε σε μία εποχή που βρίσκετε αυτούς που σας αφορούν ανεδαφικούς και αρκετά θεωρητικούς, πρέπει να βρείτε τρόπο να συνεργαστείτε και να τα βρείτε μαζί τους. Προσέξτε ότι πρέπει να προσεχτεί. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε σωματικούς ή ψυχικούς κινδύνους, αλλιώς δε θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε αυτούς που έχετε βάλει στο στόχαστρό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η υγεία σας θέλει φροντίδα ειδικά στα σημεία που έχετε μια αδυναμία ή μια ευπάθεια. Βάλτε στο πρόγραμμά σας μια πιο υγιεινή διατροφή, αφαιρώντας τελείως ουσίες που θα βλάψουν τον οργανισμό σας. Συναισθήματα φόβου και ανασφάλειας που είναι και η κρυμμένη σας έννοια, παρόλο που δεν μπορείτε να τα καταπολεμήσετε θα αρχίσουν να υποχωρούν αισθητά, ώστε να νιώσετε πιο επαρκείς απέναντι στο σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί πολλές φορές να απολαμβάνετε τα στρατηγικά σας σχέδια, αλλά κάποιες άλλες ανακαλύπτετε πως κάποιοι σας χρησιμοποίησαν για να αισθανθούν ελεύθεροι από μια άλλη σχέση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα την εγκατέλειπαν για εσάς. Παρόλο που δε θα λύσετε οριστικά κάποια σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε, θα έχετε καλύτερη ψυχική κατάσταση που θα σας βοηθήσει και στη συνέχεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε τα νάζια και αποφύγετε τις άστοχες κινήσεις και τις κακές σκέψεις. Είναι κρίμα να χαλάσετε το ευνοϊκό κλίμα που υπάρχει, τώρα που βρίσκεστε τόσο κοντά στους στόχους σας. Ακόμα και αν προβληματιστείτε από τα λεγόμενα άλλων, μην γίνεται αντιδραστικοί ή απόλυτοι, επειδή δε θέλετε να υιοθετήσετε την άποψή τους, αφού έτσι κι αλλιώς η απροθυμία σας θα είναι εμφανής.

ΛΕΩΝ: Απομακρυνθείτε από ότι σας δημιουργεί άγχος και σας αποδυναμώνει την χαρά και την αισιοδοξία σας. Εξάλλου, μόνο εσείς μπορείτε να βάλετε καινούρια δεδομένα στη ζωή σας. Πρέπει να ολοκληρώσετε μια σειρά από προσπάθειες που έχετε αρχίσει εδώ και καιρό με πολύ κόπο, εάν θέλετε πραγματικά να έχετε τα πρώτα καλά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι μακροπρόθεσμες προσπάθειές σας για μεθοδικές αλλαγές στην ήδη υπάρχουσα μόνιμη σχέση σας που ξεκινήσατε με την προοπτική της βελτίωσής της, θα αρχίσουν να καρποφορούν. Πρέπει όμως να μάθετε να εξωτερικεύετε περισσότερο τα συναισθήματά σας για να αποκαλυφτούν τα καλύτερα κομμάτια του εαυτού σας που κρατάτε καλά φυλαγμένα.

ΖΥΓΟΣ: Ήρθε η στιγμή να συνειδητοποιήσετε πως πολλές φορές τα λόγια βγάζουν στην επιφάνεια αρκετές αλήθειες. Ο έρωτας για εσάς δεν είναι μόνο η έκφραση των συναισθημάτων σας, αλλά και ένας τρόπος να αποδεικνύεται στον εαυτό σας ότι εκτός του ότι είστε καλοί κυνηγοί, ξέρετε να κρατάτε και τη λεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ένα νέο πρόσωπα που θα έρθει να ταράξει τη ζωή σας, θα σας αποζημιώσει για τη στενοχώρια που εισπράξατε από κάποια προηγούμενη σχέση, ενώ γενικά οι καινούριες γνωριμίες σας θα είναι αρκετά εντυπωσιακές. Οι δεσμευμένοι θα έχετε τις δυνατότητες να βελτιώσετε τη σχέση σας, αλλά και να καταλήξετε σε σωστά και ασφαλή συμπεράσματα για την κοινή σας πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατηθείτε μακριά από προβλήματα και κουτσομπολιά που θα προκληθούν από τρίτους με σκοπό να φθείρουν τη σχέση σας. Όσες και αν είναι οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, μην ξεχάσετε πως η σταθερή σας σχέση θα πρέπει να σας ακολουθεί στη ζωή σας, γι’ αυτό συζητήστε με το σύντροφό σας πως μπορείτε και οι δυο να γίνετε ευτυχισμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην ξεχνάτε πως τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας σας θα σας επηρεάσουν και θα σας ταλαιπωρήσουν ψυχικά και σωματικά. Γίνετε λίγο πιο παράτολμοι στις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν είτε αυτές είναι επαγγελματικές, είτε οικονομικές. Αντιμετωπίστε τις δυσκολίες με υπευθυνότητα και να ξέρετε πως θα έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας στηρίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από τον εργασιακό σας χώρο θα γίνουν κάποιες νέες προτάσεις που απαιτούν να το παίξετε λίγο δύσκολοι, ώστε έτσι να σας εκτιμήσουν ακόμα πιο πολύ. Μην αποκαρδιωθείτε από τα μικρά εμπόδια που θα συναντήσετε, αλλά μπείτε στον αγώνα που δεν είναι και τόσο δύσκολος και θα δικαιωθείτε. Οι αλλαγές στη ζωή σας είναι προκλήσεις που σας καλούν να αναγνωρίσετε τις πραγματικές σας ικανότητες.

ΙΧΘΥΣ: Η αεράτη εικόνα σας και οι καλές υπηρεσίες που μπορείτε να προσφέρετε, θα σας βοηθήσουν κατά πολύ. Παρατηρήστε τα πάντα και προβλέψτε τις επιπτώσεις των οποιωνδήποτε κινήσεων. Οι ευκαιρίες θα είναι τώρα μεγαλύτερες και θα σας προσφέρονται με ευνοϊκούς όρους. Συνεχίστε τις προσπάθειές σας και πάρτε τη ζωή στα χέρια σας. Βάλτε βάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, για να έχετε μελλοντική επιτυχία.

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Μαρτίου

Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 17 έως 24/3/24

Αφήστε τη διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;