Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 5 έως 11/2

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 7 η Αφροδίτη στον Υδροχόο κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό Διέλευση που προκαλεί απρόοπτα και εκπλήξεις, γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα, προτάσεις για συνεργασίες και επαφές με άτομα από το παρελθόν. Στις 10 η Αφροδίτη από τον Υδροχόο περνάει στους Ιχθείς, δημιουργώντας στενούς δεσμούς και καρμικούς έρωτες. Η διαίσθηση θα παίζει σημαντικό ρόλο,  γι’ αυτό δώστε σημασία στη συμπεριφορά και τις κινήσεις των άλλων για να πάρετε τις σωστές πληροφορίες και να κινηθείτε αναλόγως. Στις 10 ο Ήλιος σε τετράγωνο με το Δία στο Σκορπιό, δημιουργεί τάσεις φυγής και ωθεί σε υπερβολές. Αποφύγετε επαφές και συναντήσεις, ειδικά αυτές που σχετίζονται με τον επαγγελματικό σας χώρο.


ΚΡΙΟΣ: Οι ευαισθησίες που θα σας βγουν αυτό το μήνα στην επιφάνεια, είναι για να σας υπενθυμίσουν πως δεν είστε φτιαγμένοι από σίδερο. Απαλλαγείτε τάχιστα από φορτία που δε σας αναλογούν. Επιλέξτε κάτι περισσότερο από αυτό που θεωρείτε ότι είναι απλά καλό για εσάς. Μην έχετε τη λανθασμένη εντύπωση ότι δεν αξίζετε κάτι καλύτερο, γιατί ασυνείδητα προκαλείτε την ατυχία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Σε οτιδήποτε σας φαίνεται αντίθετο προς τις πεποιθήσεις σας, πράξτε κατά συνείδηση. Θα έχετε τα περιθώρια και το χρόνο που απαιτείται για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας και την επαγγελματική σας πορεία. Η ψυχολογία σας θα είναι αρκετά παράξενη και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προστριβές και εντάσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας χώρου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το έδαφος για να βάλετε τους όρους σας  και οι άλλοι να τους αποδεχθούν είναι γόνιμο. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην αφήσετε τρίτα άτομα να σας μπερδέψουν περισσότερο ή να ανακατευτούν στις δικές σας υποθέσεις. Εάν  η πίεση που δεχθήκατε τον τελευταίο καιρό ή οι συγκυρίες έβλαψαν μια σχέση που αξίζει και έχει μέλλον, τώρα θα μπορέσετε να λύσετε τις παρεξηγήσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ψυχικά, πνευματικά και σωματικά έχετε κουραστεί αρκετά, αλλά τώρα θα μπορέσετε να βρείτε πιο βολικούς ρυθμούς και αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα, τώρα θα είναι ακόμα πιο εύκολο να το αντιμετωπίσετε. Κάντε ότι χρειάζεται για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να έχει μια καλή φυσική κατάσταση. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε, να μην είστε απρόσεκτοι και να μη σπαταλάτε την ενέργειά σας άσκοπα.

ΛΕΩΝ: Αν και η μέρα θα σας προσφέρει πολλές οικονομικές ευκαιρίες, προβλέπεται να έχετε και τις ευκαιρίες να ξοδέψετε ασύστολα, προερχόμενες από την αισιοδοξία ότι τα οικονομικά σας θα καλυτερέψουν. Δεν αποκλείεται να σας κάνουν κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα καρποφορήσουν στο μέλλον, γι’ αυτό σε οποιαδήποτε συναλλαγή σας φερθείτε έξυπνα και διπλωματικά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να μην εξαπατηθείτε, προσέξτε πολύ καλά τις προσφορές που σας υπόσχονται μεγάλο και εύκολο κέρδος. Εάν θέλετε να κατασταλάξετε σε ολοκληρωμένες ιδέες, πρέπει να έχετε βάσεις υλικές και πνευματικές. Η υλική πλευρά θα κατοχυρώσει τα δικαιώματά σας και η ηθική θα σας κάνει να μην είστε άδικοι με τον εαυτό σας. Τύχη έχετε σχεδόν πάντα με το μέρος σας, αλλά από μόνη της δεν μπορεί να κάνει και θαύματα. 

ΖΥΓΟΣ: Ίσως η μέρα να είναι θετική για την ερωτική σας ζωή, αλλά θα είναι και αρκετά καθοριστική όσον αφορά τις περαιτέρω εξελίξεις. Δώστε βάση σε θέματα εγωισμών, αντιπαλοτήτων και κυριαρχικών παιχνιδιών και θα πάρετε τα σωστά μαθήματα που θα αφορούν τη μέριμνα των δυο πλευρών για τη δημιουργία μιας σωστής σχέσης. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα αντιληφθείτε τα σημεία που οι δυο πλευρές ακολουθούν διαφορετικούς ρυθμούς. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχετε μια ικανοποιητική φιλική και κοινωνική επικοινωνία, αλλά και πληθώρα επισκέψεων που δε θα αποφύγετε, αλλά θα σας κάνει καλό ψυχικά. Κάποιοι από εσάς περνάτε μια μεταβατική περίοδο με αλλαγές που σας υποχρεώνουν να αλλάξετε σκέψη, νοοτροπία και συμπεριφορά, ενώ παράλληλα έχετε την αγωνία να βρείτε λύση ύπαρξης, ωθώντας τη λογική σας να συγκρούεται αρκετά συχνά με τα συναισθήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να βρείτε μια ισορροπία και να βάλετε μια τάξη, ώστε η σύγκρουση αυτή να μη σας οδηγεί σε σύγχυση και οι προσπάθειές σας οδηγούνται σε αδιέξοδο. Με αυτόν τον τρόπο θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα που ταλανίζουν τις οικογενειακές σας σχέσεις, ενώ παράλληλα τα προβλήματα των δικών σας ανθρώπων θα γίνουν αφορμή για να ανοίξετε τους ορίζοντες στον τρόπο που σκέφτεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όταν είστε έτοιμοι να κάνετε κάποιες κινήσεις που θεωρείτε ότι μέσα από αυτές είστε περισσότερο ο εαυτό σας, δε χρειάζεται να διατηρείτε απολογητική συμπεριφορά. Μπορεί φαινομενικά να σας φαίνεται πιο εύκολος και πιο λογικός ο λανθασμένος τρόπος να λύσετε τα προβλήματά σας, αλλά όπως και να έχει πρέπει να είστε επιφυλακτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Λειτουργήστε αυτόνομα για να καλύψετε τις πιο προσωπικές σας ανάγκες. Καινούριες συναναστροφές θα αλλάξουν θετικά το τοπίο της καθημερινότητάς σας. Οι επιδράσεις από το άμεσο περιβάλλον σας στη σχέση σας, θα είναι αλυσιδωτές. Ο σύντροφός σας χρειάζεται χρόνο για να καταφέρει να βγει από τα αδιέξοδα, οπότε μην πανικοβάλλεστε. Μοιράστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας και μην επωμίζεστε εσείς όλες τις ευθύνες. 

ΙΧΘΥΣ: Ασχοληθείτε με το να σταθεροποιήσετε μια σχέση που εδώ και καιρό έχετε παραμελήσει. Μην είστε καταπιεστικοί, ούτε παράλογοι στις απαιτήσεις που έχετε από το σύντροφό σας. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε πράγματα που σας ενθουσιάζουν προκειμένου να ξεφύγετε από την πλήξη που νιώθετε. Ένα μικρό συμβάν θα σας κάνει να δείτε τη ζωή από μια άλλη οπτική γωνία.
 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε