Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 5 έως 11/3

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 6 ο Ερμής περνάει στον Κριό, κάνοντάς σας ετοιμόλογους και μάχιμους επαγγελματικά και προσωπικά. Θα ενθουσιάζεστε γρήγορα, θα έχετε γρήγορη αντίληψη, ενώ η παρόρμηση θα σας χαρακτηρίζει σε συναντήσεις και επαφές. Καλό θα ήταν να προσέξετε λίγο τις λεπτομέρειες και να μην τις προσπερνάτε, καθώς μέσα από αυτές θα βρείτε κλειδιά που θα σας ανοίγουν πόρτες για την επιτυχία. Όμως, και η Αφροδίτη περνάει στον Κριό, θέση που σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και ενθουσιώδεις, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις η άνεση που θα δείχνετε θα μοιάζει με επιθετικότητα. Προσπαθήστε να κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματα όσων βρίσκονται γύρω σας, για να διατηρηθούν οι ισορροπίες και να μην παρεξηγηθείτε. Οι διαρκείς εναλλαγές στη διάθεσή σας, τείνουν να τρελαίνουν τους πάντες εκτός από εσάς. Θα θέλετε να ανανεωθείτε, ενώ ταυτόχρονα θα είστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις. Σε προσωπικό επίπεδο θα είστε πιο εκδηλωτικοί στο να δείξετε τι αισθάνεστε και ξεκάθαροι σε ότι πείτε. Το πάθος μπαίνει σε πρώτη μοίρα, σπάζοντας τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Στις 11 ο Ερμής στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, προκαλεί πιέσεις, εξάντληση και αγανάκτηση. Αποφύγετε  νέα ξεκινήματα, καθώς συνεργάτες ή άτομα κύρους δε θα είναι πρόθυμα να ακολουθήσουν. Ο Άρης στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες στον επαγγελματικό χώρο που αξίζει να τις εκμεταλλευτείτε. Ο Ήλιος στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αυξάνει τις ευκαιρίες για σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μιλήστε με τα σωστά πρόσωπα για να προωθήσετε ιδέες και σχέδια.


ΚΡΙΟΣ: Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να αποβάλετε από πάνω σας τα διλήμματα που σας ταλανίζουν, δε θα μπορέσετε να κάνετε τη νέα αρχή που θέλετε. Ρυθμίστε τα προσωπικά και εργασιακά σας θέματα και μετά προχωρήστε. Σκεφτείτε μεθοδικά ποιο θα είναι το επόμενο σας βήμα και πως θα βελτιώσετε τις συνθήκες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι δραστηριότητές σας θα έχουν καλή έκβαση και θα πάρετε την ηθική ικανοποίηση που ζητάτε. Κρατήστε τις δυνάμεις σας για αργότερα, καθώς μπορεί η τάση που έχετε να ανταποκριθείτε ταυτόχρονα σε όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις να σας ικανοποιεί, αλλά αν το κάνετε συνήθεια με το χρόνο θα σας κουράσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε τον εαυτό σας εκτεθειμένο στις όποιες παράλογες απαιτήσεις των άλλων. Όσο και να αν θα σας είναι αναπόφευκτες οι υποχωρήσεις, πρέπει να θέσετε τα όριά σας. Ακόμα και αν οι προβληματισμοί του συντρόφου σας, σας φαίνονται ακατανόητοι, αποδεχθείτε τους χωρίς να εξετάζετε το γιατί. Μην εκνευρίζεστε για τον τρόπο που προσπαθεί να πάρει επιβεβαιώσεις για το ενδιαφέρον σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε τη διαίσθησή σας να δουλέψει για την επίλυση πρακτικών θεμάτων που σας απασχολούν. Απομακρυνθείτε από όσους και από όσα σας δημιουργούν προβλήματα. Εξηγήστε στους γύρω σας τι ζητάτε και ρωτήστε τους ευθέως εάν είναι διατεθειμένοι να το κάνουν. Οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή, γιατί έχετε τη δύναμη να καθιερωθείτε.

ΛΕΩΝ: Προβείτε σε μετρημένες και λογικές κινήσεις για να απαλλαγείτε από οικονομικά προβλήματα. Κρατήστε υψηλά το ηθικό σας και να είστε σίγουροι ότι δε θα το μετανιώσετε. Μην είστε τόσο απαιτητικοί από τους άλλους, γιατί έτσι βάζετε και τον εαυτό σας σε δοκιμασία. Θα διεκπεραιώσετε ικανοποιητικά πολλές από τις υποθέσεις σας εάν σκέφτεστε θετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τα νεύρα σας είναι να προσπαθήσετε να σκέφτεστε λογικά. Δώστε αγάπη στο σύντροφό σας γιατί σας έχει ανάγκη και μη δημιουργείτε παγόβουνα στη σχέση σας. Εκμεταλλευτείτε τη βδομάδα για να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις, αλλά το βράδυ φροντίστε να διασκεδάσετε. Ίσως η επίθεση να είναι η καλύτερη άμυνα, αλλά δεν είναι απαραίτητο να αντιστέκεστε στα συναισθήματά σας.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε παρέα με άτομα που έχουν διαφορετικές αντιλήψεις από εσάς για να εμπλουτίσετε τις απόψεις σας. Ότι μπορείτε να κάνετε σήμερα κάντε το και μην το αναβάλετε για αύριο. Αποδεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις για να προβληθείτε και να επεκτείνετε τις βλέψεις σας. Αφήστε τους συνεργάτες σας να πάρουν πρωτοβουλίες αλλά στηρίξτε τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη βάζετε μονίμως τον εαυτό σας σε δοκιμασίες που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να αντέξει. Είναι άσκοπο να χάνετε την ψυχραιμία σας εξαιτίας της συμπεριφοράς των άλλων. Επιβάλλεται να τολμήσετε αλλαγές στο χώρο για να αναβαθμίσετε την ποιότητα της ζωής σας. Μην πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα περιέχουν έντονο παρασκήνιο, γιατί θα σας βλάψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε κανένα περιθώρια στους άλλους να σας περιορίσουν στα προσωπικά σας ζητήματα. Για να μην εκνευριστείτε κρατηθείτε μακριά από άτομα που θέλουν να περνάει το δικό τους. Οι στόχοι σας πρέπει να είναι συγκεκριμένοι και με ουσιαστικές συζητήσεις θα λύσετε αρκετά προβλήματα. Δουλέψτε μεθοδικά και οργανωτικά, γιατί μόνο έτσι θα διευθετηθούν οι εκκρεμότητές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εντοπίστε νέα σχέδια και καταστρώστε νέα σχέδια βάζοντας μπροστά την εφαρμογή τους. Φροντίστε να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας και μην ασχολείστε με όσα λένε οι άλλοι. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που δε θα σας περιορίζουν σε προσωπικό επίπεδο. Δικαιωθείτε ηθικά, οικονομικά και επεκταθείτε κοινωνικά. Ζήστε σημαντικές εμπειρίες και οδηγηθείτε σε αποφάσεις και σε αλλαγή τρόπου ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διατηρήστε χαμηλούς τόνους για να βοηθηθείτε να δείτε ήρεμα τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις τις οποίες μέχρι τώρα τις αντιμετωπίζατε αρνητικά. Επιβάλετε να σταθείτε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τολμήστε να πράξετε αυτά που θεωρείτε πρωτεύοντα και έχουν σχέση με τις πραγματικές σας ανάγκες και οι ενέργειές σας θα επιβραβευτούν. Όμως, συγκρατήστε την ανυπομονησία σας, για να μην παραγκωνιστούν άθελά σας οι άλλοι.

ΙΧΘΥΣ: Οι συγκρούσεις στον επαγγελματικό σας χώρο θα είναι λιγότερες και τα καλύτερα έρχονται. Μην ξεχάσετε να διατηρείτε σταθερότητα στις απόψεις σας για να μην χαλάσετε τις συνεργασίες σας. Το μεγαλύτερο σας λάθος είναι ότι πάντα βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα. Επειδή έχετε μάθει να μη βγάζετε τα συναισθήματά σας προς τα έξω δε σημαίνει πως μπορείτε να βάλετε και όρια. 
 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή