Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 19-25 Μαρτίου

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 22 ο Ερμής ανάδρομος στον Κριό, φέρνει τα πάνω κάτω και αφήνει παντού εκκρεμότητες. Η επικοινωνία θα προσκρούει σε εμπόδια, οι αντοχές περιορίζονται, ενώ μειώνεται αισθητά και η βοήθεια από πρόσωπα τη οικογένειας. Μη δώσετε βάση σε υποσχέσεις που θα ακούσετε, καθώς οι περισσότερες θα είναι κάλπικες ή ουτοπικές. Στις 23 η Αφροδίτη στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δημιουργεί τάσεις απομόνωσης και συναισθηματική αστάθεια. Μειώνεται η εμπιστοσύνη απέναντι στους άλλους και κυριαρχεί το παρασκήνιο. Στις 24 ο Ήλιος στον Κριό σε τετράγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω, αυξάνει το άγχος και σας κάνει εριστικούς. Θα υπάρχει αρκετή καταπίεση και απαιτήσεις από τον εργασιακό σας χώρο.

ΚΡΙΟΣ: Ο παράγοντας τύχη θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αφού όχι μόνο δε θα λείπει, αλλά θα κάνει συνέχεια αισθητή την παρουσία του με διάφορους τρόπους. Εξασφαλίστε τα κεκτημένα σας και μην παρασυρθείτε από υποτιθέμενες ευκαιρίες. Η μέρα θα σας δώσει τα κίνητρα ίσως και τα μέσα για να λύσετε ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί καιρό τώρα και θα ανακουφιστείτε ψυχολογικά. 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα σας ανακουφίσει σταδιακά  η γρήγορα πρόοδος σε τομείς της ζωής σας που ήδη έχετε προσφέρει πολλά και θα κερδίσετε ακόμα περισσότερα με τη σωστή διαχείριση. Δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας όση δείχνετε και στις δυνάμεις των άλλων. Μπορεί τα μεγαλεπήβολα σχέδια να είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά δε χρειάζεται να το παρακάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το οργανωτικό πνεύμα θα σας σώσει αρκετές φορές από παγίδες και λάθη. Προσπαθήστε να βάλετε προτεραιότητες και μη βιάζεστε να τελειώσετε τα θέματά σας, αλλιώς θα νιώσετε εξαντλημένοι. Οριοθετήστε τις απαιτήσεις σας και φροντίστε να μην ξεπερνούν κάθε φορά τις δυνατότητές σας. Οι σταδιακές αλλαγές είναι πια γεγονός και οι εξελίξεις αναμενόμενες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε την ενέργεια και τη διάθεση για δράση να σας παρασύρουν. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας γιατί είσαστε πολύ κοντά στην εκπλήρωση των στόχων σας. Αντιμετωπίστε με λογική αυτά που κατά την κρίση σας θεωρείτε υπερβολικά. Δείξτε εμπιστοσύνης τον εαυτό σας και θα βγείτε κερδισμένοι από μια πιθανή αντιδικία.

ΛΕΩΝ: Ξέρετε πώς να χειριστείτε κάποιες καταστάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οπότε μην έχετε αμφιβολία για τις δυνατότητές σας. Προχωρήστε εμπιστευόμενοι τις εμπνεύσεις σας. Αναρωτηθείτε τι μπορείτε να προσφέρετε για να βρεθείτε στο επίκεντρο. Η επιθετική στάση και οι απαιτήσεις δεν είναι ότι καλύτερο για να τραβήξετε την προσοχή των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε στην άκρη τα διλήμματα και βρείτε τη χρυσή τομή στις συναισθηματικές σας ανησυχίες, γιατί το αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατό, αρκεί να δείξετε ότι είστε αποφασισμένοι να πετύχετε. Κάθε φορά που σηκώνετε το ανάστημά σας για να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας με σιγουριά σας βγαίνει σε καλό, οπότε δώστε το προσωπικό σας στίγμα σε ότι διεκδικείτε.

ΖΥΓΟΣ: Για να έχετε προσωπική ηρεμία  και να μην γεμίζετε άγχος, επανεξετάστε σε βάθος τις συμφωνίες που θέλετε να κάνετε δείχνοντας ενδιαφέρον και για την παραμικρή λεπτομέρεια. Οι φιλοδοξίες σας έχουν ακόμα μεγάλα περιθώρια. Αφιερώστε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας για να αποκτήσετε την εμπειρία που θα σας επιτρέψει να επεκτείνετε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καινούριες ισορροπίες θα σας ευαισθητοποιήσουν στη συναισθηματική σας ζωή, βγάζοντας στην επιφάνεια τις πραγματικές σας ανάγκες. Όσοι δεσμευμένοι αντιμετωπίσατε το τελευταίο διάστημα δυσκολίες, οι εξελίξεις που συντελούνται τώρα θα είναι για το καλό σας, ενώ δεν αποκλείεται μερικοί από εσάς να θυσιάσετε ένα κομμάτι της αισθηματικής σας ζωής για χάρη της επαγγελματικής σας προόδου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εντάσεις που θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας θα σας αποκαλύψουν ότι μπορείτε να φτάσετε στα άκρα προκειμένου να αποδείξετε ότι κρατάτε εσείς τα ηνία, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε και να αναρωτηθείτε αν το έτερόν σας ήμισυ αξίζει μια τέτοια συμπεριφορά από μέρους σας. Οι δυσκολίες που μπορεί να συναντάτε στην επικοινωνία δε σημαίνει πως δεν υπάρχει αληθινή αγάπη και ενδιαφέρον. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κατανοήστε τις κρυφές πτυχές του συντρόφου σας και θα ανακαλύψετε πως είναι πολύ ευαίσθητες. Όσοι ξεκινήσατε πρόσφατα μια σχέση θα έχετε πιο ξεκάθαρο μυαλό για να διαπιστώσετε πως και με ποιο τρόπο μπορεί να προχωρήσει αλλά και τι έχει να σας προσφέρει στο μέλλον, γι’ αυτό φροντίστε να είστε περισσότερο υπομονετικοί. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να θυμάστε όμως πως αυτή η μόνιμη τάση που έχετε να αποδεικνύεται ότι μπορείτε όποτε εσείς το θελήσετε να είστε επιθυμητοί, ίσως οδηγήσει σε ξαφνικό τέλος μια σχέση που μέχρι τώρα τη θεωρούσατε σημαντική. Οπότε πρέπει να αναλογιστείτε το κατά πόσο αυτή η αιφνίδια αλλαγή θα σας βοηθήσει να κάνετε καινούριες και πιο δημιουργικές σχέσεις. 

ΙΧΘΥΣ: Οι αδέσμευτοι παρατηρήστε καλύτερα τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας και συναναστραφείτε μαζί τους. Ο σύντροφος που ζητάτε δε σας εντυπωσιάζει για την εμφάνισή του, αλλά για την επικοινωνιακή του ικανότητα και την ποιότητα του πνεύματός του. Πλησιάστε περισσότερο αυτόν που μου νομίζετε ότι ανταποκρίνεται στα θέλω σας για να καταλάβετε αν πρόκειται για το σωστό άνθρωπο ή όχι.
 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Μαρτίου

Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 17 έως 24/3/24

Αφήστε τη διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια