Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 16 - 22 Απριλίου

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 16 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, απρόσμενα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε μετασχηματισμούς, ενώ θα νιώθετε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα. Η επιθυμία σας για αλλαγές θα σας κάνει ανυπόμονους με αποτέλεσμα να καθυστερείτε τις εξελίξεις. Απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν ή άτομα που σας ταλαιπωρούν ψυχικά. Χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας θετικά και μη τη σπαταλήσετε σε ρίσκα ή προκλήσεις. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Στις 17 που ο Κρόνος θα κινείται ανάδρομος στον Αιγόκερω, μειώνεται η εμπιστοσύνη απέναντι στις δυνατότητες σας και αρχίζετε να νιώθετε ανασφάλεια τόσο για τα εργασιακά σας θέματα, όσο και για την προσωπική σας ζωή. Θα υπάρχει αδυναμία στο να οργανωθείτε ή να αποστασιοποιηθείτε από ορισμένες καταστάσεις και θα έχετε την τάση να κλειστείτε στον εαυτό σας. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε αντίθεση με το Δία ανάδρομο στο Σκορπιό, οδηγεί σε ακρότητες και υπερβολές. Μη γίνετε θύμα καταναλωτισμού γιατί θα χαλάσετε την οικονομική σας πορεία. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει κέρδη από συνεργασίες και αυξάνει τα έσοδα.

ΚΡΙΟΣ: Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις για να επιστρέψει στη ζωή σας η αρμονία. Αφήστε τη διασκέδαση για τις βραδινές ώρες για να ασχοληθείτε τις πρωινές με τα επαγγελματικά σας θέματα. Δρομολογήστε τις εργασίες σας με τέτοιο τρόπο ώστε μία- μία να τελειώνουν. Όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν την εξέλιξή σας απαιτείται να σηκώνετε το ανάστημά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε τη διαίσθηση να σας οδηγήσει, αλλά αποφασίστε εξετάζοντας προσεκτικά τις εξελίξεις. Πάρτε πρωτοβουλίες και αντιμετωπίστε ψύχραιμα προβλήματα που οι άλλοι αδυνατούν. Καταφέρατε να πληγώσετε αρκετά άτομα που σας είχαν σταθεί και σας είχαν αποδείξει ότι θα βρίσκονται στο πλευρό σας όποτε το θελήσετε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ήρθε η στιγμή να κάνετε τις κινήσεις που απαιτούνται και να ζητήσετε με το δικό σας τρόπο συγνώμη, γιατί το σίγουρο είναι πως δε θέλετε να τα χάσετε για πάντα από κοντά σας, καθώς αυτά θα αντέξουν μακριά σας, αλλά θα έχετε εσείς πρόβλημα τόσο με τη συνείδησή σας, όσο και με την απουσία τους. Πριν αποφασίσετε να περάσετε σε πράξεις αξιολογήστε σωστά όλα τα δεδομένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε κάποιους ανθρώπους με τους οποίους ζείτε μαζί ή συνεργάζεστε. Η συμπεριφορά σας στις σχέσεις σας θα συζητηθεί και κριθεί πολύ, γι’ αυτό φροντίστε να μη δημιουργήσετε λανθασμένες εντυπώσεις. Μην προσπαθήσετε σώνει και καλά να περάσετε τις δικές σας απόψεις και να πείσετε ότι μόνο εσείς ξέρετε το σωστό, καθώς ούτε οι ίδιοι το πιστεύετε αυτό. 

ΛΕΩΝ: Δώστε μία ακόμα ευκαιρία στα αγαπημένα σας πρόσωπα να σας δείξουν τα συναισθήματά τους. Απαιτήστε ότι σας ανήκει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και θα βγείτε νικητές. Εάν η συμπεριφορά κάποιων ατόμων σας αποθαρρύνει, πρέπει να τους το πείτε. Δραστηριοποιηθείτε άμεσα, αφήνοντας στην άκρη ανασφάλειες και φοβίες. Βρείτε συμβιβαστικές λύσεις σε ένα επαγγελματικό σας πρόβλημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκουραστείτε για να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας ή κάντε ένα ταξιδάκι που θα σας ανανεώσει. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους για να ανανεώσετε μια σχέση σας πριν τη χάσετε. Θα εκπλαγείτε και θα είστε αρκετά επιφυλακτικοί εξαιτίας παρασκηνιακών ενεργειών. Φροντίστε την κατάλληλη στιγμή να είστε ψύχραιμοι και όλα θα πάνε καλά. Για να ερμηνεύσετε κάποιες καταστάσεις αφήστε τη διαίσθηση να σας βοηθήσει.

ΖΥΓΟΣ: Μην επιτρέψετε τα επαγγελματικά σας προσόντα να περάσουν απαρατήρητα, αλλά επιδείξτε τα. Εάν υπάρχουν αντιθέσεις ή απομάκρυνση από κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, υπάρχει τρόπος να γεφυρώσετε το χάσμα που δημιουργήθηκε. Απαιτείτε να παραμένετε ενήμεροι για τις οικονομικές εξελίξεις, καθώς δε θα σας επιτρέψουν να κάνετε λάθη στις συμφωνίες σας. Πάνω στις βάσεις που τώρα θα θέσετε θα στηριχτεί το μέλλον σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παρατηρήστε τις εξελίξεις, συλλέξτε πληροφορίες και φροντίστε οι αποφάσεις σας να συμβαδίζουν με τα γεγονότα. Η αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον θα σας βοηθήσει να πετύχετε πιο εύκολα αυτά που επιθυμείτε. Χρησιμοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και μη μείνετε στάσιμοι. Βρείτε το σωστό τρόπο συνεννόησης με τους συνεργάτες αλλά και τα οικογενειακά σας πρόσωπα, ώστε να μη σας φοβίζουν οι αλλαγές που θα γίνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια όλα τα λάθη του παρελθόντος και θα είστε υποχρεωμένοι να τα αντιμετωπίσετε για να μπορέσετε να συνεχίσετε παρακάτω τη ζωή σας. Επιδιώξτε εποικοδομητικές συμφωνίες στις υποθέσεις σας για να ξεπεράσετε ανώδυνα τα εμπόδια και να θέσετε καλύτερες βάσεις στις συναλλαγές σας. Δημιουργήστε μια νέα καλύτερη τάξη πραγμάτων και αποφύγετε κόλπα και παιχνίδια στις επαγγελματικές σας συμφωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη φερθείτε εγωιστικά στους άλλους, γιατί από μόνοι σας θα μειώσετε τις ευτυχισμένες σας στιγμές. Οι αντιθέσεις είναι το μόνο που δε σας χρειάζεται εάν θέλετε να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τις πολλές σας υποχρεώσεις. Η μέρα θα είναι γεμάτη προσφορές για την επαγγελματική σας άνοδο και καταξίωση, αλλά παράλληλα θα κρύβει και απογοητεύσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η εξυπνάδα σας θα είναι αυτή που θα σας γλιτώσει από τη σπατάλη χρόνου. Εφαρμόστε τις πρωτότυπες ιδέες που θα ακούσετε παρακάμπτοντας για μια φορά την πεπατημένη οδό. Εάν διαπιστώσετε ότι σας λείπουν κάποια μέσα για να προχωρήσετε ή η συμπαράσταση από κάποιους που περιμένατε, μην απογοητευτείτε. Θα απαιτηθούν κάποιες θυσίες από μέρους σας, αλλά οι εξελίξεις σας υπόσχονται επιτυχία. 

ΙΧΘΥΣ: Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις και τις συγκρούσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και κινηθείτε ψύχραιμα με γνώμονα τη λογική. Οι διευθετήσεις δε θα είναι πάντα εύκολες και σε ορισμένα σημεία θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες τομές. Θα αναγκαστείτε να αλλάξετε εν μέρει τη στάση σας, καθώς θα ανακαλύψετε παρεξηγήσεις και ψευδαισθήσεις που υπήρχαν μόνο στο μυαλό σας.
 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός