Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 25 Ιουνίου - 1 Ιουλίου

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Δευτέρα 25/6 έως 1/7/18

Στις 25 η Αφροδίτη στο Λέοντα σε τετράγωνο με το Δία ανάδρομο στο Σκορπιό, οδηγεί σε ακρότητες αι αλόγιστες σπατάλες. Περιορίστε την κρίση καταναλωτισμού που θα σας πιάσει, ώστε να μην πλήξετε τον οικονομικό σας τομέα. Στις 26 ο Άρης σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή σε συνεργασίες και σχέσεις καθώς προβλήματα που υπάρχουν θα ενταθούν και οι δυσκολίες θα σας αποσυντονίζουν. Προσπαθήστε να αποκαταστήσετε και να βελτιώσετε το κλίμα στον οικογενειακό χώρο. Στις 28 η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, φέρνει στην επιφάνεια επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα που χρειάζονται αλλαγές και όχι συμβιβασμούς. Αποφύγετε σπασμωδικές ενέργειες που δε θα φέρουν επιθυμητά αποτελέσματα και εστιάστε στην οργάνωση και στη σκληρή δουλειά. Σε προσωπικό επίπεδο βελτιώστε τις σχέσεις σας και ενισχύστε τους δεσμούς σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Στις 29 ο Ερμής περνάει στο Λέοντα και ο τρόπος που θα επικοινωνείτε με τους άλλους γίνεται πιο απόλυτος και άμεσος. Παράλληλα αυξάνεται η δυναμικότητά σας βάζοντας σε εφαρμογή νέα σχέδια και ιδέες, ενώ θα έχετε και αυξημένη διάθεση για διακοπές και χαλάρωση. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους).

ΚΡΙΟΣ: Καλό είναι πριν καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις να χαλαρώσετε και να ακούσετε τις συμβουλές των φίλων σας. Δεν χρειάζεται να είστε τόσο επιφυλακτικοί για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Για να αποδείξετε ότι είστε οι καλύτεροι πρέπει να αρχίσετε να προβάλετε τον εαυτό σας. Βάλτε προτεραιότητες στις εκκρεμότητες που έχετε και θα απαλλαγείτε μια και καλή από αυτές.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να μην απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας έχουν δείξει την αγάπη τους. Επειδή μόνοι σας δε θα καταφέρετε να βγάλετε άκρη, μοιράστε αρμοδιότητες. Μην περιορίζεστε μόνο στο να δίνετε συμβουλές στους άλλους, αλλά γίνετε και το φωτεινό παράδειγμα. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις φαντασιώσεις σας και αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με ρεαλισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην εναντιώνεστε σε ανθρώπους που σας κοντράρουν, απλά δοκιμάστε άλλη μέρα. Με σταθερές και ήρεμες κινήσεις θα πετύχετε ότι οι άλλοι ζητούν σπασμωδικά. Ζητήστε βοήθεια από την οικογένειά σας και μην το βάλετε κάτω με την πρώτη δυσκολία. Βάλτε τάξη στις υποχρεώσεις σας και βρείτε χρόνο για να κάνετε ότι αγαπάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κερδίστε τους συνεργάτες σας αποδεικνύοντας τους τη θέληση που έχετε και τις αντοχές σας. Μην αφήσετε την ένταση που υπάρχει να σας εκνευρίσει και κρατηθείτε μακριά από ζήλιες και κριτικές. Προχωρήστε στα σχέδιά σας αφού πρώτα οργανώσετε το χρόνο σας και ελέγξετε όλα τα δεδομένα. Εκφράστε τα συναισθήματά σας για να μη σας δημιουργούν προβλήματα.

ΛΕΩΝ: Αφήστε τη μέρα να κυλήσει ήρεμα, δίνοντας στοργή στο σύντροφό σας για να σας το ανταποδώσει. Πείτε ευγενικά τις απόψεις σας και μετά αφήστε τους άλλους να αποφασίσουν χωρίς να τους πιέζετε. Αφήστε το χαμόγελό σας να βγει και πάλι προς τα έξω και δώστε χαρά στους γύρω σας. Κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις θα σας φανούν χρήσιμες για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην κριτικάρετε δικά σας πρόσωπα που σας έκαναν κριτική, γιατί ίσως είχαν τους λόγους τους. Η προσγείωση θα είναι αναμενόμενη σε όσους από εσάς έχετε ήδη χαράξει καινούρια πορεία. Διαισθανθείτε τι ακριβώς είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε γεμάτοι και αντισταθείτε όπου αντιλαμβάνεστε ότι δε θα σας βγει σε καλό.

ΖΥΓΟΣ: Να θυμάστε πως η κούραση και η μοναξιά ποτέ δεν υπήρξαν καλοί σύμβουλοι. Ήρθε η στιγμή να βάλετε τέλος στα λάθη του παρελθόντος και να μην τα επαναλάβετε ξανά. Δημιουργήστε μια ευνοϊκότερη τάξη πραγμάτων για να μπορέσετε να προωθήσετε αλλά και να υλοποιήσετε τους στόχους και τα σχέδιά σας. Δείτε σφαιρικά το μέγεθος των ευθυνών απέναντι στον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν μέχρι τώρα συνεχίζετε να νιώθετε πως μέχρι τώρα δεν είστε ευχαριστημένοι μην ψάξετε για πρόσκαιρα υποκατάστατα, γιατί θα νιώσετε πως είστε μέσα σε πολύ κόσμο αλλά στην ουσία είστε μάλλον μόνοι σας. Αφού είστε εκ των προτέρων υποψιασμένοι για το τι θέλετε  προκειμένου να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε μη χάνετε άλλο χρόνο ανούσια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εστιάστε την προσοχή σας περισσότερο στο επαγγελματικό και οικονομικό κομμάτι της ζωής σας. Φροντίστε να δουλέψετε μεθοδικά και συστηματικά, ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Αποφύγετε να επιμείνετε σε θέματα που δε γνωρίζετε καλά, γιατί θα ανακαλύψετε ότι το πείσμα σας είναι η αιτία των απωλειών που δεν αντέχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιβάλετε να είστε πιο προσεκτικοί σε κινήσεις και αποφάσεις, ενώ θα σας είναι χρήσιμο να συμβουλευτείτε ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο καλύτερα από εσάς. Είναι σίγουρο πως θα σας προκληθούν ανησυχίες και αρκετό άγχος καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει δεν έχουν μπει ακόμα σε μία σειρά και επιμένουν να σας ταλαιπωρούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην περιμένετε από τους άλλους να λύσουν τα δικά σας προβλήματα, γιατί αν εσείς κάθεστε απαθείς απέναντι σε αυτά είναι λογικό πως οι άλλοι δε θα μπουν καν στον κόπο να σας στηρίξουν. Έρχονται ανακατατάξεις σε προσωπικό επίπεδο και αυτό που θα σας χαρακτηρίζει έντονα εκτός από την υπεραισιοδοξία θα είναι η υπερβολή.

ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να βρείτε ένα τρόπο να διατηρήσετε μία σταθερή πορεία που να μην έχει πολλούς ελιγμούς για να μη χάσετε τον αρχικό σας στόχο. Βρείτε τις ισορροπίες σας και κάντε μια νέα αρχή όπου τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά όσο θα θέλατε. Θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε σχέσεις που πέρασαν κρίση και να διορθώσετε τα λάθη σας.

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.