Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 28/5 έως 3/6

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 29 με την Πανσέληνο στον Τοξότη επηρεάζει έντονα και δοκιμάζει σχέσεις σε κάθε επίπεδο. Δε θα είναι εύκολο να κρατηθείτε μακριά από διαφωνίες και εντάσεις, όμως, αξίζει να το προσπαθήσετε για να μην προκληθούν ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα ή σημαντικούς συνεργάτες. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, καθώς τώρα διακυβεύετε η σταθερότητα των σχεδίων σας.  Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).

Όμως, και ο Ερμής περνάει στους Διδύμους, που θεωρείται σπίτι του και βρίσκεται σε κυριαρχία, βοηθώντας σας να επικοινωνείτε και να εκφράζεστε καλύτερα. Θα ξεπερνάτε πιο εύκολα εμπόδια που σας κρατάνε πίσω, ενώ η ευστροφία και η ταχύτητα θα έχουν την πρώτη θέση σε ότι διαλέξετε να κάνετε. Ίσως κάποιοι δεν μπορέσουν να ακολουθήσουν τους γρήγορους ρυθμούς σας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως εσείς πρέπει να αποκλίνετε της πορείας σας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Στις 1 ο Ερμής στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο, αυξάνει τη δημιουργικότητα και βοηθάει σε διεκδικήσεις. Συλλέξτε πληροφορίες, οργανώστε σωστά το χρόνο σας και όλα θα κυλούν ομαλά. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με το Δία ανάδρομο στο Σκορπιό, αυξάνει τον ερωτισμό και τη γοητεία, όπως και τις εκπλήξεις και τα απρόοπτα. Κατά κανόνα δεν πρόκειται να δυσαρεστηθείτε, εφόσον διατηρήσετε τις ισορροπίες και το ακέραιο του χαρακτήρα σας σε προτάσεις για συνεργασία. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, φέρνει ρομαντισμό και τρυφερότητα, αλλά δε θα λείψουν λόγια από το φιλικό περιβάλλον.

ΚΡΙΟΣ: Η αλλαγή στον τρόπο που αξιολογείτε τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν θα είναι το μεγαλύτερό σας βήμα για ένα καλύτερο μέλλον. Να θυμάστε πως τα καλύτερα έρχονται και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τα δεχθείτε. Φροντίστε να κινείστε προνοητικά όταν θα καταπιάνεστε με ριψοκίνδυνα πράγματα. Η απλή λογική θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις επαγγελματικές εντάσεις και κόντρες.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια από μέρους σας για να πετύχετε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Πριν κάνετε οτιδήποτε αναρωτηθείτε που θέλετε να οδηγήσετε τα πράγματα και μετά πράξτε ανάλογα, αλλά για να είστε και εύστοχοι, γίνετε πιο συγκεκριμένοι. Χαλαρώστε και διασκεδάστε πριν η κούραση σας δημιουργήσει ψυχοσωματικά προβλήματα. Απολαύστε την καθημερινότητά σας χωρίς να γκρινιάζετε ασταμάτητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναζητήστε τα αίτια αν κάποιες στιγμές αισθανθείτε ανεπαρκείς σε ορισμένα θέματα που ίσως προκύψουν. Από εσάς εξαρτάτε να ανατρέψετε τα δεδομένα και από κανέναν άλλον. Τα μηνύματα που παίρνετε είναι καθησυχαστικά, γι’ αυτό μην παρεμβαίνετε προσπαθώντας να καταλάβετε το αποτέλεσμα. Η επιτυχία μιας αλλαγής είναι ένα βήμα πριν. Όσο μεγαλύτερη έμφαση δώσετε στην προβολή σας, τόσο καλύτερα θα τα καταφέρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι αποκαλύψεις που θα γίνουν αυτό το μήνα μπορεί να είναι η αιτία να προβείτε σε αλλαγές της συναισθηματικής σας ζωής, αλλά ότι και αν γίνει θα σας βγει σε καλό. Αφήστε τα γεγονότα να οδηγήσουν τις εξελίξεις και μην ενεργήσετε σπρωγμένοι από την πίεση και την επιτακτική ανάγκη να προλάβετε ορισμένες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ: Η ομορφιά σας θα είναι αισθητή σε όλους και η εμφάνισή σας μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη εάν το επιδιώξετε. Μην αφήσετε τον εαυτό σας παραμελημένο, επειδή κάτι που θέλατε σε προσωπικό επίπεδο δε σας πήγε καλά, γιατί έτσι δε θα καταφέρετε τίποτε άλλο εκτός του να ρίξετε την ψυχολογία και τη διάθεσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε αποφορτιστεί πλέον από μεγάλα εμπόδια και προβλήματα και ο δρόμος σας είναι ανοιχτός για να μελετήσετε καινούριες προτάσεις ή συνεργασίες. Όσο και αν θέλετε να δείχνετε ανεξάρτητοι και ότι δε σας απασχολεί, ο έρωτας για εσάς είναι ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της ζωής σας και η μέρα θα σας υπενθυμίσει ότι δεν μπορείτε να μένετε άλλο πια έξω από το ερωτικό παιχνίδι. 

ΖΥΓΟΣ: Επιβάλλετε να βρείτε κάποιες ισορροπίες ανάμεσα στις εργασιακές σας υποχρεώσεις και στις υπόλοιπες πτυχές της ζωής σας και να μην ξεχνάτε να μοιράζετε το χρόνο σας ισόποσα. Μη ζείτε μόνο για την εργασία σας ειδικά όταν βλέπετε ότι όλα πάνε καλά, γιατί έτσι χάνετε σημαντικό μέρος από όμορφες στιγμές που σας ανήκουν. Προχωρήστε ακάθεκτοι στο δρόμο που έχετε χαράξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διατηρήστε ακμαία τη διάθεσή σας και ενισχύστε την τύχη σας. Τα σημαντικά ατού που έχετε, όπως αυτοπεποίθηση, θάρρος, δυναμικότητα και κυρίως κοινωνικότητα σας προσθέτουν πόντους στο προφίλ σας και σας βοηθήσουν σημαντικά να πετύχετε στους τομείς που θέλετε. Δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε, αφού ακόμα και όταν συναντάτε εμπόδια στο τέλος πάντα βγαίνετε νικητές και κερδισμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναμνήσεις του παρελθόντος από μια σχέση που είχατε, αναμοχλεύονται και έρχονται στην επιφάνεια, κάνοντάς σας να συνειδητοποιήσετε ότι από δικό σας λάθος έμεινε ημιτελής και δεν πήρατε αυτά που δικαιωματικά σας ανήκαν. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αναζητήσετε τρόπους συνάντησης ή επανασύνδεσης, αλλά πριν προβείτε σε μια τέτοια κίνηση, θυμηθείτε ότι ποτέ δε σας άρεσε να γυρίζετε πίσω σε ότι αφήσατε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αναζήτηση μιας καινούριας σχέσης θα σας κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον για να αναζωογονηθείτε απ’ όλες τις πλευρές. Όσοι λοιπόν είστε ακόμα αδέσμευτοι φαίνεται πως τώρα ήρθε η στιγμή να πάρετε το παιχνίδι στα χέρια σας. Για εσάς που έχετε μείνει εδώ και πολύ καιρό στην προσπάθεια να προσεγγίσετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, μάλλον για το δικό σας καλό θα πρέπει να κινηθείτε διαφορετικά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δοκιμάσατε μεθόδους, κάνατε κινήσεις που ήταν ενάντια στην προσωπικότητά σας, οπότε τώρα πείτε φτάνει. Δε γίνεται να παίζεται το παιχνίδι των άλλων με τους δικούς τους κανόνες. Η αξιοπρέπειά σας χτυπάει καμπανάκι και αν δε δείτε να γίνονται κινήσεις από φόβο μη χάσει αυτό που εισέπραττε η άλλη πλευρά από εσάς, πρέπει να γυρίσετε σελίδα και να ανοίξετε πανιά για αλλού. 

ΙΧΘΥΣ: Οι δεσμευμένοι θα βρεθείτε αρκετά κοντά με το σύντροφό σας, γι’ αυτό φροντίστε να μην έχει τίποτα αρνητικό η συμπεριφορά σας. Αρπάξτε την ευκαιρία να εξηγήσετε τις ανάγκες σας, χωρίς να περιμένετε να μαντέψει το έτερόν σας ήμισυ τι ζητάτε, εκτός αν θέλετε το αποτέλεσμα να είναι να απομακρυνθείτε και οι δύο κουρασμένοι.

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου στο ζώδιό σας

Θα τα δούμε όλα ροζ στις 24 Απριλίου;

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 22 Απριλίου

Φροντίστε να περνάτε καλά και όχι να έχετε ενοχές

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΣΙΝΕΜΑ

Την αγγλόφωνη τηλεοπτική μεταφορά του Oldboy ετοιμάζει ο Park Chan-wook

Το εξαιρετικό revenge thriller του Κορεάτη σκηνοθέτη έρχεται για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη 

VIRAL

Η Taylor Swift κυκλοφορεί τον πολυαναμενόμενο νέο δίσκο της, The Tortured Poets Department

Στο follow-up του Midnights συμμετέχουν οι Jack Antonoff, Aaron Dessner, Post Malone, Florence Welch, ο drummer των Wilco, Glenn Kotche και πολλοί ακόμη