Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 18 - 24 Ιουνίου

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Δευτέρα 18 έως 24/6/18

Στις 18 ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, εντείνει τις εξαπατήσεις, το παρασκήνιο και τις εντάσεις. Θα κυριαρχεί η αβεβαιότητα σε θέματα σχέσεων, σχεδίων και στόχων. Μη στηριχθείτε σε υποσχέσεις που θα σας δώσουν, καθώς οι περισσότερες δε θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).

Στις 19 ο Ερμής στον Καρκίνο σε τρίγωνο με το Δία ανάδρομο στο Σκορπιό, αυξάνει επαφές και συναντήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα. Δώστε προσοχή στη λεπτομέρεια πριν πάρετε αποφάσεις. Στις 21 ο Ερμής στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, ενισχύει τη φαντασία και την έμπνευση. Θα είστε δεκτικοί σε ότι ακούτε, αλλά θα δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ποσειδώνα.

Η Αφροδίτη στο Λέοντα σε αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο, επηρεάζει τις προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις. Αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις που θα ανεβάσουν τους τόνους. Στις 23 ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, φέρνουν ένταση, νεύρα και εκρηκτικές συμπεριφορές. Η ανασφάλεια θα κυριαρχεί ωθώντας σας να κρατάτε αμυντική στάση.

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε να είστε ευερέθιστοι και κυκλοθυμικοί για να μη φέρνετε σε σύγχυση το σύντροφό σας και τον εκνευρίζετε. Χαρείτε τις στιγμές και μην είστε ανασφαλείς σκεφτόμενοι πως ότι συναρπαστικό και αν συμβεί στη ζωή σας δε θα κρατήσει. Αφήστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας με πάθος και αποσύρετε το ζιζάνιο της αμφιβολίας που θα χαλάσει τις όμορφες ερωτικές σας στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε θα είναι να βρείτε τις σωστές λέξεις για να εκφραστείτε. Αφεθείτε για λίγο στα χέρια του συντρόφου σας και όπου δεν μπορείτε να αντισταθείτε, υποταχθείτε. Επειδή υπάρχουν όρια στην υπομονή, δώστε απαντήσεις και μην το παρατραβάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι εξηγήσεις των συνεργατών σας για ένα θέμα που σας απασχολεί θα διαλύσει τις αμφιβολίες σας. Μην ξεχνάτε πως με το να διεκδικείτε λάθος πράγματα σε λάθος στιγμή, ρίχνετε κι άλλο λάδι στη φωτιά. Εργαστείτε σκληρά τη μέρα αν αυτό επιθυμείτε, αλλά το απόγευμα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Πρέπει να πειθαρχήσετε με τους κανόνες για να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενδώστε σε προτάσεις που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και που θα εδραιώσουν τη σιγουριά της σχέσης σας. Αφήστε τα παιδιαρίσματα και ακουμπήστε ο ένας στον άλλον αδιαφορώντας για το ποιος θα κάνει την αρχή. Πάρτε τα ηνία στα χέρια σας και ξεκινήστε χρωματίζοντας την καθημερινότητά σας. Πριν αποφασίσετε να κάνετε την έκρηξή σας, απαιτήστε κατανόηση από τους άλλους.

ΛΕΩΝ: Οι αδέσμευτοι θα βάλετε σα στόχο σας να γοητεύσετε τους πάντες με την κοινωνικότητά σας και θα το πετύχετε, αφού θα υπάρξουν πολλοί που θα αποζητούν τη συντροφιά σας. Να θυμάστε μόνο πως επειδή θα είστε ακόμα ευάλωτοι συναισθηματικά, θα πρέπει να κρατήσετε κάποιες αποστάσεις από αυτούς που θα σας κάνουν κομπλιμέντα και να μην ενδώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φλερτάρετε όσο θέλετε με σοβαρότητα και όχι επιπόλαια. Μέσα από τις κατάλληλες επικοινωνιακές οδούς θα μπορέσετε να γοητεύσετε και να προκαλέσετε βαθιά συναισθήματα σε αυτούς που εσείς θα επιλέξετε, αλλά και να απολαύσετε τα αίσια αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Όσο πιο ειλικρινείς και ανοιχτοί είστε, τόσο περισσότερο θα κερδίσετε την καρδιά του άλλου.

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας. Διευθετήστε τα οικονομικά σας προβλήματα, γιατί οι πιέσεις που θα δεχθείτε θα σας φέρουν σε αδιέξοδα. Ένα ταξίδι ή μια εκδρομή θα σας βοηθήσει να βρείτε την ηρεμία σας και να ξεκουραστείτε, μια που θα προκύψουν ξαφνικές αλλαγές σε καταστάσεις που θεωρούσατε δεδομένες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε λύσεις για όσες σχέσεις σας κινούνται οριακά, δείξτε τον αληθινό σας εαυτό και σταματήστε να παίζετε με τους άλλους. Μια νέα γνωριμία θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση. Τα οικονομικά σας θέματα έρχονται στο προσκήνιο λόγω ευθυνών, αλλά ο μήνας είναι θετικός για να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που σας πιέζουν και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντιληφθείτε την υποκρισία που υπάρχει γύρω σας και μη βλέπετε μόνο όσα θέλετε. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οικεία σας πρόσωπα θα σας γεμίσουν αρκετό άγχος. Ένα παλιό πρόσωπο θα ξαναμπεί στη ζωή σας και θα έρθετε σε δίλημμα για το τι πρέπει να πράξετε. Προσέξτε τις κινήσεις σας γιατί έχετε άτομα που ενεργούν εναντίον σας και τα αγνοείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα περισσότερα προβλήματα τα προκαλείτε από μόνοι σας με τη στάση που κρατάτε. Προσπαθήστε να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας και παράλληλα στηρίξτε ένα φίλο που έχει ανάγκη τη βοήθειά σας. Δείτε με λογική τις καταστάσεις γιατί το συναίσθημα σας οδηγεί σε λάθος δρόμο. Κάντε αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο, γιατί έχετε ανάγκη από αέρα ανανέωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ψάξτε να βρείτε τις αλήθειες που κρύβονται και μη τα βάζετε με λάθος ανθρώπους. Δείξτε υπομονή και σωστή κρίση στα εμπόδια που υπάρχουν στα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην αφήνετε να σας κυριαρχεί ο φόβος και η ανασφάλεια, γιατί η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Η μέρα είναι κατάλληλη και για να προβείτε σε ένα νέο φλερτ.

ΙΧΘΥΣ: Εκτός από τις δικές σας ανάγκες επιβάλλεται να προσπαθήσετε να δείτε και των άλλων, αλλά μην αναλωθείτε μόνο σε ένα συγκεκριμένο άτομο που σας προκαλεί συναισθηματικό πόνο. Η συμπεριφορά σας δε συναινεί στο να λύσετε παρεξηγήσεις με κοντινά σας πρόσωπα και τα απρόοπτα έξοδα σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις που έχετε σας δημιουργούν άγχος και υπερένταση.

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Μαρτίου

Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 17 έως 24/3/24

Αφήστε τη διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων