Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 2/7 έως 8/7

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 8 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, κάνει τη διαίσθησή σας να λειτουργεί άψογα ώστε να λύσετε ότι σας απασχολεί, αλλά λόγω του ανάδρομου Ποσειδώνα θα έχετε την τάση να κρύβεστε βάζοντας μόνοι σας εμπόδιο στο δρόμο σας. Σίγουρα έχουν γίνει πολλές αλλαγές στις σχέσεις σας με τους άλλους που εσείς οι ίδιοι προκαλέσατε, όμως αν θέλετε να διατηρηθούν κάποιες από αυτές δεν πρέπει να κάθεστε αμέτοχοι σε ότι συμβαίνει γύρω σας. Εάν έχετε την απαίτηση από τους άλλους να σας δείχνουν περισσότερο κατανόηση, θα πρέπει να κάνετε το αντίστοιχο και εσείς. Τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος είναι αρκετά κοντά σας και κάνουν ότι μπορούν για να σας δείξουν και να σας αποδείξουν ότι ενδιαφέρονται για εσάς. Μην απομονώνεστε και αποξενώνεστε, παίζοντάς το ειδικοί για όλα, γιατί είναι σίγουρο πως ακόμα και αν αυτή τη στιγμή νιώθετε πλήρεις στην πορεία θα χρειαστείτε ένα χέρι να ακουμπήσετε και να στηριχτείτε.

ΚΡΙΟΣ: Ασχοληθείτε όσο μπορείτε με χαλαρές δραστηριότητες για να μην ξεπεράσετε τις αντοχές σας. Σκεφτείτε ψύχραιμα και λογικά για να μπορέσετε να βάλετε προτεραιότητες στους στόχους σας. Ένα μικρό ταξιδάκι θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει δημιουργικές ιδέες. Κάντε τις ενέργειες που πρέπει κάνοντας καμιά φορά και τα στραβά μάτια και μετά περιμένετε τις εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Σε επαγγελματικό επίπεδο αφήστε τους συνεργάτες σας να σας εκθέσουν τις απόψεις τους, γιατί μπορεί μέσα από τις ιδέες τους να βοηθηθείτε στα μελλοντικά σας σχέδια. Βελτίωση θα παρουσιάσουν τα επαγγελματικά σας παρόλο που οι συνεργασίες σας θα σας δυσκολέψουν εν μέρει. Μια νέα ιδέα θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα σας δείξει που ακριβώς υστερείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσέξτε περισσότερο μια συνεργασία που είναι στα σκαριά γιατί δε θα είναι όπως τη σχεδιάζατε. Πρέπει να μείνετε λίγο μόνοι σας για να δείτε τι φταίει για τις δυσκολίες. Η αύξηση των εσόδων σας θα δώσει λύση στις οικονομικές σας δυσκολίες. Ένα ευχάριστο γεγονός αγαπημένου σας προσώπου θα σας χαροποιήσει, ενώ ένα ταξίδι θα σας ανανεώσει ψυχολογικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι σχέσεις με τα οικογενειακά σας πρόσωπα θα περάσουν κρίση και δεν έχετε τη διάθεση να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να ξεπεραστεί πιο γρήγορα. Μια καινούρια γνωριμία θα σας απορροφήσει ενώ τα εμπόδια στον εργασιακό σας χώρο θα αναστέλλουν τα σχέδιά σας. Αφήστε στην άκρη τους εγωισμούς γιατί δεν οδηγούν πουθενά.

ΛΕΩΝ: Το πρόσθετο άγχος που θα δημιουργηθεί από την υπερβολική σας προσπάθεια να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες απαιτήσεις, θα επιβαρύνουν τον οργανισμό σας. Εάν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε τον εαυτό σας, ελάτε πιο κοντά με τους άλλους, μιλήστε και βγάλτε τις φοβίες σας για να ξαλαφρώσετε. Μην καταναλώνετε τις δυνάμεις σας άσκοπα, γιατί θα επηρεαστείτε σωματικά και ψυχικά με αρκετές δόσεις ταλαιπωρίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε τις σωστές κατευθύνσεις στις δραστηριότητές σας και μετά προβείτε σε κάποιες αλλαγές. Χρειάζεται τόλμη για να παραδεχθείτε ότι έχετε ανάγκη στη ζωή σας να βρείτε ανθρώπους με τους οποίους θα μπορείτε να αναπτύξετε σημαντικές σχέσεις και την έχετε για να κάνετε ένα από τα όνειρά σας πραγματικότητα. Εστιάστε στην προσωπική σας ζωή και ξεκινήστε μια καινούρια σχέση με προοπτικές εξέλιξης.

ΖΥΓΟΣ: Κατά τη διάρκεια της μέρας θα χρειαστεί να αναλάβετε υποχρεώσεις τρίτων που δε θα ανήκουν στις αρμοδιότητές σας, αλλά όσο και αν θα νιώσετε κουρασμένοι θα τα καταφέρετε και θα ανεβάσετε το περισσότερο το προφίλ σας σε άτομα κύρους που θα δουν τις ικανότητές σας. Εάν δε σταματήστε να κλείνετε από μόνοι σας την πόρτα στην τύχη σας, μονίμως θα παραπονιέστε πως τίποτα δεν πάει καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αισιοδοξία έχετε και μάλιστα κάποια φορές περισσότερο απ’ ότι χρειάζεστε, εκμεταλλευτείτε την λοιπόν σωστά για να προωθήσετε την καριέρα σας, τα οικονομικά σας και κυρίως την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Είναι ανώφελο να περιμένετε όλα να γίνουν από μόνα τους, χωρίς να βάλετε και εσείς λίγο το χεράκι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συναισθηματικές σας ανάγκες φαντάζουν στα μάτια των ατόμων που θέλουν να σας πλησιάσουν σαν ένας πολύ δύσκολος γρίφος, αφού από τη μία θέλετε να απολαμβάνετε την ανεξαρτησία και την ελευθερία σας και από την άλλη τους θέλετε συνέχεια κοντά σας. Μάλλον πρέπει να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις εάν νιώθετε δυνατά αισθήματα και θέλετε να μπουν ουσιαστικά στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δε σας χρειάζεται πλέον να κυνηγάτε την πρόσκαιρη διασκέδαση και το ξέρετε καλά. Απελευθερωθείτε από τα καθημερινά πρέπει και ανοίξτε τα φτερά σας στον έρωτα. Βγείτε έξω, διασκεδάστε, φλερτάρετε και επικοινωνήστε με σκοπό σας να καταλήξετε σε μια ρομαντική, όμορφη και ουσιαστική σχέση. Δε σας λείπει η γοητεία και είναι αρκετή για να διατηρήσετε ένα ειρηνικό κλίμα στις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε στενούς σας φίλους να ασκήσουν την κριτική τους επάνω σας επειδή δε θέλουν να ασχοληθούν με τα δικά τους, γιατί θα προβληματιστείτε χωρίς λόγο για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε να εγκλωβίσετε το σύντροφό σας στις δικές σας ανασφάλειες, γιατί αν η σχέση σας δε βασίζεται σε αληθινά συναισθήματα μπορεί να διαλυθεί.

ΙΧΘΥΣ: Εάν ο σύντροφός σας, σας ζητήσει δεσμεύσεις μη διστάσετε να τις αναλάβετε από το φόβο των ευθυνών ή των περιορισμών της ελευθερίας σας, γιατί δεν έχει σκοπό να σας στερήσει τίποτα από αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους. Μην απορροφηθείτε από τις προσωπικές σας ανάγκες και παραμελήσετε το σύντροφό σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με την ερωτική σας ζωή και δώστε της την προτεραιότητα που της αξίζει.

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Μαρτίου

Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέρα από τη θάλασσα | Ο Παύλος Παυλίδης συναντά τον Γιάννη Μαρκόπουλο

Ψηφιακή πρεμιέρα στο Onassis Channel στο YouTube | 31.03.2024 | 21:00 | Σκηνοθεσία: Χρήστος Σαρρής

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»