Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 9/7 έως 15/7

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 9 ο Ερμής στο Λέοντα σε τετράγωνο με το Δία ανάδρομο στο Σκορπιό, δημιουργεί σωρεία υποσχέσεων μη πραγματοποιήσιμες. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί θα καταλήξετε σε λανθασμένα συμπεράσματα και θα εκτεθείτε. Στις 10 ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Σκορπιό και θα μπορείτε ευκολότερα να ψυχολογείτε τους γύρω σας και τις καταστάσεις. Κάντε σταθερά βήματα και έχετε ανοιχτά τα μάτια σας, καθώς μυστικά που θα αποκαλυφθούν θα σας βοηθήσουν να δείτε πιο ξεκάθαρα το μέλλον σας. Η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και καθώς σε αυτή τη θέση είναι σε πτώση, θα υπάρχει δυσκολία στην έκφραση σε αντίθεση με τις απαιτήσεις που θα αυξάνονται. Αλλάξτε συνήθειες που ξέρετε ότι δε σας προσφέρουν τίποτα και ασχοληθείτε εντατικά με υποθέσεις του επαγγελματικού σας τομέα.  Σε προσωπικό επίπεδο προσπαθήστε να μην είστε επικριτικοί και γκρινιάρηδες. Στις 12 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δίνει σύνεση και λογική, αλλά λόγω του ανάδρομου Ουρανού θα εκφράζεστε εγωκεντρικά και απότομα απέναντι στους άλλους. Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, προκαλεί ακραίες συμπεριφορές και αντιδράσεις. Κρατηθείτε μακριά από άτομα που θα σας προκαλέσουν και μην παίξετε το παιχνίδι τους. Στις 13 πραγματοποιείται Μερική έκλειψη Ηλίου μαζί με Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Ωθεί στην αναζήτηση των βαθύτερων αναγκών και ταυτόχρονα ριζικών αλλαγών. Αυξάνεται η αυτοπεποίθηση και ενισχύεται η σιγουριά και η ασφάλεια. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) του 3ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ: Ένα προσωπικό σας θέμα θα βρει λύση και αυτό θα ανεβάσει τη διάθεσή σας. Φροντίστε τώρα να αλλάξετε καταστάσεις που σας αγχώνουν για να έχετε μια δημιουργική περίοδο. Προσπαθήστε να δεχθείτε τις αλλαγές του εργασιακού σας χώρου, καθώς αυτή την εποχή δε σας ευνοούν ανοίγματα και περαιτέρω έξοδα από αυτά που έχετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα προβλήματα και οι εντάσεις στον οικογενειακό σας χώρο θα εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά επιβάλλετε να κοιτάξετε την υγεία σας που αδιαφορείτε για αυτήν. Ένας από τους στόχους σας θα καθυστερεί αλλά δεν είναι τόσο φοβερό, αφού σε όλα τα άλλα θα υπερτερείτε. Μην αφήσετε τις ευθύνες που αναλάβατε να σας πνίξουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Περιορίστε την τάση σας να σπαταλάτε ανούσια τα χρήματά σας, εκτός αν θέλετε να δεχθείτε πλήγμα στον οικονομικό σας τομέα. Οι καταστάσεις που αντιμετωπίζετε εκτός από χρόνο χρειάζονται και υπομονή. Οι αντίθετες απόψεις που έχετε στη σχέση σας, θα φέρουν εντάσεις και προστριβές. Είναι η σειρά σας να αποδείξετε στο έτερον ήμισυ την αγάπη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σταματήστε να σκέφτεστε ορθολογιστικά και αφεθείτε στις χαρές που σας δίνει η σχέση σας. Περιορίστε ευαισθησίες και πάψτε να παίζετε με τις λέξεις εάν θέλετε να υπάρχει ειλικρίνεια.
Αφήστε το σύντροφό σας να εκφραστεί και να δείξει με λόγια και έργα αυτά που αισθάνεται. Παλιές διαφωνίες θα δώσουν τη θέση τους σε κοινούς στόχους και οι προθέσεις του θα είναι καλοπροαίρετες.

ΛΕΩΝ: Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας όταν ακούτε μεγάλες κουβέντες από συνεργάτες. Μην μπερδεύετε το ρομαντισμό με τα εργασιακά σας θέματα, γιατί θα δείξετε ασυνεπείς. Φιλοσοφήστε τα γεγονότα, μη μένετε σε μικρότητες και ζητήστε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Νέες ιδέες από τους συνεργάτες σας έρχονται για να σας λύσουν τα χέρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας και μην τα επιβαρύνεστε όλα μόνοι σας. Μην επιτρέπετε σε συγγενικά σας πρόσωπα να ανακατεύονται όλοι για το ίδιο θέμα. Για να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη μην αμφιταλαντεύεστε σε παράλληλες σχέσεις. Καινούριες γνωριμίες θα σας δώσουν την ελπίδα ότι κάποια σας όνειρα θα πραγματοποιηθούν.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να προβείτε σε έξοδα βασιζόμενοι στους άλλους ή στην τύχη σας. Μόνο με τη διπλωματία σας θα αποσβήσετε τη διαμάχη που υπάρχει μεταξύ συνεργατών. Αναλύοντας τις πρωτότυπες ιδέες σας, προσεγγίστε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Για να είστε ειλικρινείς με τους άλλους πρέπει πρώτα να γίνετε με τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κριτική δε σας βοηθά γι’ αυτό προσπαθήστε να μάθετε από τα λάθη των άλλων. Μην καλομαθαίνετε τους άλλους γιατί έτσι θεωρούν κάποια πράγματα κεκτημένα. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επαγγελματική σας ζωή με τη βοήθεια των συνεργατών σας. Όταν βλέπετε ότι τα περιθώρια στενεύουν υποχωρήστε και μην τα θέλετε όλα δικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα κάντε και καμία τρέλα που θα σας αλλάξει τη διάθεση. Είναι προτιμότερο να αναβάλετε μια συζήτηση που πιστεύετε ότι η έκβασή της δεν είναι βέβαιη. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια, χωρίς να ξεχνάτε τα αισθηματικά σας. Χρησιμοποιήστε σωστά τη γοητεία σας για να προωθήσετε αυτά που επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι σωστές κινήσεις θα σας βοηθήσουν να διευθετήσετε παλιές εκκρεμότητες. Βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας πριν έρθουν τα έξοδα να σας πνίξουν. Αρπάξτε τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, αλλά αναβάλετε αποφάσεις μέχρι να νιώσετε καλύτερα. Σκεφτείτε λογικά σε ουσιαστικά θέματα και συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ότι δε σας καλύπτει συναισθηματικά πρέπει να το βγάλετε από τη ζωή σας άμεσα. Αποφύγετε σημαντικές ενέργειες που θα αφορούν οικογενειακά και περιουσιακά θέματα. Αναθεωρήστε τις απόψεις σας πριν μετανιώσετε για τις επαγγελματικές σας αποφάσεις. Δεν υπάρχει λόγος να σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας με άτομα που απλώς σας χρησιμοποιούν. Επωφεληθείτε από τις συνθήκες και δώστε λύσεις σε προβλήματα που εκκρεμούν.

ΙΧΘΥΣ: Προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε γιατί πληγώνετε τους άλλους αλλά και τον εαυτό σας. Εκφράστε ακριβώς αυτά που αισθάνεστε ώστε οι άλλοι να μπορέσουν να σας καταλάβουν. Μπορεί ο κόσμος να περνάει περίοδο κρίσης και ανασφάλειας, εσείς ωστόσο συγκριτικά με τους άλλους μπορείτε να βρείτε λύσεις. Βρείτε λύσεις για ότι σας απασχολεί και ανανεώστε συνεργασίες, απόψεις και εντυπώσεις.

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός