Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 23/7 έως 29/7

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 24 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, σας γεμίζει ανασφάλειες με αποτέλεσμα να γίνεστε πιεστικοί απέναντι στους άλλους και να αυξάνονται τα παράπονα και οι γκρίνιες. Στις 25 ο Ήλιος στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δημιουργεί τάσεις για έντονη κριτική , νεύρα και ζήλιες. Είναι μία δύσκολη αλλά και πολύ σημαντική όψη, καθώς φέρνει αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο και η επιρροή του διαρκεί. Στις 26 ο Ερμής περνάει σε ανάδρομη πορεία στο Λέοντα, μειώνοντας τον ενθουσιασμό σας. Κατανοείστε τι συμβαίνει γύρω σας τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις ή να ξεσπάσετε, ειδικά σε θέματα που θα αφορούν σχέσεις. Στις 27 πραγματοποιείται Ολική έκλειψη Σελήνης μαζί με Πανσέληνο στον Υδροχόο. Αναπτύσσει την προσωπική δύναμη και φέρνει προσωπική εξέλιξη. Θα υπάρχουν πιέσεις και αρκετό άγχος πάνω σε συνεργασίες, αλλά περιορίζοντας την ατομικότητα τα εμπόδια θα ξεπερνιούνται ευκολότερα. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του 1ου δεκαημέρου. Ο Ήλιος στο Λέοντα σε αντίθεση με τον Άρη ανάδρομο στον Υδροχόο, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για να πάρετε αποφάσεις ή να βάλετε μπροστά νέα σχέδια και στόχους. Κρατήστε τα νεύρα σας μακριά από τον οικογενειακό χώρο. Στις 28 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, φέρνει κέρδη από συνεργασίες και αυξάνει τα έσοδα, αλλά οι ευκαιρίες θα είναι περιορισμένες λόγω της ανάδρομης κίνησης του Πλούτωνα.

ΚΡΙΟΣ: Δεχθείτε τις προκλήσεις και απολαύστε το, αλλά φροντίστε να μην παρασυρθείτε από τη μαγεία και μπλεχθείτε σε παράλληλες σχέσεις, γιατί έτσι θα μπερδευτείτε και θα χάσετε το βασικό σας στόχο. Δώστε στο ταίρι σας την ευκαιρία να ορίσει εκείνο το πότε θα συζητήσετε τα κοινά σας σχέδια. Μην αδιαφορείτε και δυσκολεύετε περισσότερο τα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Πείτε αυτό που θέλετε την κατάλληλη στιγμή για να διαλύσετε τις αμφιβολίες που έχετε για τη σχέση σας. Βρίσκεστε αρκετά κοντά με το σύντροφό σας και καταλαβαίνετε ότι ασπίδα σας είναι η ειλικρίνεια. Οι συνεργάτες σας παρεμβαίνουν σε κάποιες ενέργειές σας γιατί η στάση σας προκαλεί σύγχυση και εκνευρισμό. Αν έχετε πολλά να πείτε δε σημαίνει πως πρέπει να ξεκινήσετε από έναν καταιγισμό ερωτήσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χαρείτε την καινούρια σας σταθερή σχέση που δε θα στερεί τίποτα από την ανεξαρτησία σας. Δεν ήσασταν ποτέ κτητικοί η ζηλιάρηδες και αυτό θα σας βοηθήσει να εκφράσετε άνετα τα συναισθήματά σας, προβάλλοντας τη γοητεία και τη λάμψη σας. Μη τα θεωρείτε όλα δεδομένα και βολεύεστε, γιατί δε γίνεται να δείτε το μέλλον με γυρισμένη την πλάτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι κατακτήσεις που θα έχετε σε γενικό επίπεδο θα προσθέσουν πόντους στην αυτοπεποίθησή σας. Η ζωντάνια αλλά και η τρυφερότητα που διαθέτετε μπορεί να φέρει τους άλλους στα… νερά σας και να κάνετε τη σχέση σας όπως σας αρέσει. Οι γνωριμίες σας προβλέπονται ενδιαφέρουσες καθώς η καλή σας ψυχολογική διάθεση θα σας ωθεί να δείχνετε τον καλύτερο και ελκυστικότερο εαυτό σας.

ΛΕΩΝ: Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να πάρετε τις σχετικές αποφάσεις που αφορούν τη σχέση με το σύντροφό σας. Εγωιστικές αντιπαραθέσεις, εκρηκτικές αντιδράσεις και άσκοπες υποχωρήσεις το μόνο που θα πετύχουν είναι σας κουράσουν. Υπάρχουν άφθονα περιθώρια αναδόμησης της σχέσης σας, μια που το κέφι σας δε θα πέσει και το άγχος σας θα είναι περιορισμένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παραμείνετε ήρεμοι και γλυκοί, αποβάλλοντας σκέψεις και ενέργειες που στροβιλίζονται στο μυαλό σας και σας εγκλωβίζουν στη συναισθηματική σας περιχαράκωση. Μπορεί να ψάχνετε για πρόσκαιρα υποκατάστατα σε ότι δεν είστε ευχαριστημένοι, αλλά έχετε τα περιθώρια να διαισθανθείτε τι είναι ακριβώς αυτό που μπορεί να σας γεμίσει, χωρίς να γκρεμίσετε ότι έχετε αυτή τη στιγμή.

ΖΥΓΟΣ: Ένα ταξίδι με τα άτομα της αρεσκείας σας θα σας ξεκουράσει και θα σας ηρεμήσει. Φροντίστε πριν ξεκινήσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας πιέζουν για να τις ξεφορτωθείτε. Μην αφήσετε τις ευαισθησίες σας να γίνουν ορατές στους άλλους, γιατί αν καταλάβουν ότι είστε ευάλωτοι, θα φροντίσουν να είστε το θύμα της εκμετάλλευσής τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απρόβλεπτα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν πιέσεις και άγχος, αλλά η ρουτίνα της καθημερινότητας θα σας ρίξει ψυχολογικά. Δείτε εγκαίρως τις αλλαγές  που πρέπει να κάνετε. Βάλτε ένα πλάνο στον οικονομικό σας τομέα γιατί θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Μη ζείτε στην ουτοπία που τόσο σας πληγώνει, αλλά δείτε την πραγματικότητα και χαρείτε την.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια δοκιμασμένη τακτική που θα διώξει κάθε αμφιβολία για τις δυνατότητές σας είναι να βγάλετε από την καθημερινότητά σας τη λέξη «πρέπει» και να βάλετε τις λέξεις «θέλω» και «μπορώ». Όσο πιο ψύχραιμα αντιμετωπίσετε τις διαφοροποιήσεις, τόσο πιο θετικά θα ανταποκριθείτε στις εξελίξεις. Ξεκινά για εσάς μια εύφορη περίοδος μέσα από προκλήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χαμηλώστε τους τόνους και αποδείξτε το δυναμισμό σας με πράξεις, γιατί όσο υπάρχουν αντίθετες απόψεις τόσο εσείς πρέπει να έχετε έτοιμες τις αντιπροτάσεις σας. Καινούρια άτομα μπαίνουν στη ζωή σας που θα υποστηρίζουν τις φιλοδοξίες σας και θα διευρύνουν τις προοπτικές σας. Όμως, καθώς θα υπάρξουν νέες προτάσεις μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε κάποια σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δημιουργήστε τις διεξόδους που θα σας βοηθήσουν να αδράξετε τις ευκαιρίες χωρίς φόβους και αναστολές, γιατί δεν είναι δυνατόν να σας μπλοκάρει πλέον το καθήκον. Η εκρηκτική συμπεριφορά που υιοθετείτε όταν διεκδικείτε κάτι και σας πνίγει το άδικο πολλές φορές μετατρέπετε σε παγίδα. Προσπαθήστε να εκτονώνεστε διαφορετικά ώστε να μην ξεπερνάτε τα όριά σας.

ΙΧΘΥΣ: Ίσως να αποφύγετε πολλούς κίνδυνους αν καθυστερήσετε εσκεμμένα τις αποφάσεις σας μέχρι να βεβαιωθείτε για την ορθότητά τους. Για πρώτη φορά η αναβλητικότητα θα σας φανεί χρήσιμη. Η επιβεβαίωση αυτόν τον καιρό θα σας είναι απαραίτητη και σημαντική για να προχωρήσετε. Ένα καινούριο ξεκίνημα εγγυάται μια πιο δυναμική πορεία στο μέλλον.

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Μαρτίου

Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 17 έως 24/3/24

Αφήστε τη διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ισχυρά μυστικά για μια λειτουργική και ικανοποιητική σχέση

Πώς να ερωτευτείς με θεμέλια που θα έχουν διάρκεια

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.