Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 27/8 έως 02/9

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Δευτέρα 27/08 - 02/09

Στις 27 ο Άρης σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και θα κινητοποιηθείτε ώστε να συγκεντρωθείτε στην υλοποίηση των στόχων μας. Αυξάνεται η διαίσθηση και η ενέργεια, αλλά με υπευθυνότητα και επιμέλεια θα χειριστείτε κάθε πρόβλημα με σωστό τρόπο. Οικονομικά θα πρέπει να είστε εγκρατείς, ώστε να μην εξανεμίζετε ότι αποκομίζετε. Στις 28 ο Ερμής στο Λέοντα σε τετράγωνο στο Δία στο Σκορπιό, δημιουργεί σωρεία υποσχέσεων μη πραγματοποιήσιμες. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί θα καταλήξετε σε λανθασμένα συμπεράσματα και θα εκτεθείτε.

ΚΡΙΟΣ: Καταλαβαίνετε πολύ καλά πλέον πως πρέπει να προβάλετε δυναμικά τον εαυτό σας και να δείξετε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας. Οι συνεχείς αναδρομές σε καταστάσεις του παρελθόντος θα σας βοηθήσουν μόνο αν θα είστε έτοιμοι να αναγνωρίσετε τα λάθη σας και να μάθετε μέσα από αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρχίστε να αναζητάτε καινούριες ιδέες αφού οι μικρές και καθημερινές ατυχίες σας έχουν κουράσει. Για να καταξιωθείτε χρειάζεται να καταβάλετε ακόμα πιο σκληρή προσπάθεια. Ο προγραμματισμός που έχετε κάνει αρχίζει να αποδίδει και οι ξαφνικές ιδέες που έχετε αποδεικνύουν πως πια έχετε μπει για τα καλά σε ένα νέο δρόμο εξέλιξης.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή ο ερωτικός σας τομέας δείχνει να είναι αρκετά ευάλωτος, πρέπει να δείτε πιο προσεκτικά τι συμβαίνει ώστε να μην κάνετε άλλα απατηλά όνειρα. Έχετε πάψει πια να ενδιαφέρεστε τόσο για την καθημερινότητά σας και αυτό που σας απασχολεί πιο έντονα είναι να βρείτε ένα τρόπο για να αποφύγετε να δημιουργήσετε σαθρές σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε αναγκασμένοι να βάλετε σταθερά θεμέλια στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, καθώς πολλές από αυτές περνούν δύσκολες στιγμές και η οικογένειά παίρνει μια άλλη διάσταση. Κοινωνικά και επαγγελματικά δείξτε προσοχή και επιμέλεια, ώστε περιπέτειες και ελπίδες για το μέλλον σας να μην έχουν αναπόφευκτες απώλειες.

ΛΕΩΝ: Κάποιο σημαντικό γεγονός ή κάποιο συγκεκριμένο άτομο θα σας προβληματίσει έντονα και θα σας υποχρεώσει να αλλάξετε τα σχέδιά σας ή ακόμα και να αλλάξετε μια συμμαχία.Κάποια αγκάθια που υπάρχουν στις σχέσεις σας με τους άλλους και στα οικονομικά σας πλάνα σας προβληματίζουν. Αφήστε κατά μέρος τις υπερβολές και δείτε τι μπορείτε να κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αλλαγή στα εργασιακά σας σχέδια θα είναι δημιουργική και δεν πρέπει να καταβληθείτε από τις εσωτερικές σας φοβίες. Όμως, μην περιμένετε θαύματα στο να ξεπεράσετε καταπιεστικές καταστάσεις. Για να μπορέσετε να αποδεχθείτε το σύντροφό σας όπως είναι, πρέπει πρώτα να αποδεχθείτε τον εαυτό σας και να τολμήσετε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες που τρέφετε χρόνια.

ΖΥΓΟΣ: Τα σκαμπανεβάσματα της τύχης, θα απαιτήσουν από εσάς να έχετε γερά νεύρα, καθώς θα πάρετε μια γεύση για το τι θα επακολουθήσει στις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Τώρα θα μπορέσετε να δείτε πιο ξεκάθαρα τι μπορεί να μείνει και τι πρέπει να αλλάξει, όμως, θα είστε ιδιαίτερα ευρηματικοί και το καλό κλίμα επικοινωνίας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε πραγματικά το ταλέντο σας σε συναλλαγές, γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μοιραστείτε τις σκέψεις, τα συναισθήματά, τους προβληματισμούς, ακόμα και τους φόβους σας για να μπορέσει να σας καταλάβει καλύτερα. Εάν είναι από αυτές που δεν αντέχουν τις δοκιμασίες ή θα τη διακόψετε ή θα διακοπεί από μόνη της. Όπως και να έχει πρέπει να θέσετε όρια στις ερωτικές επιθυμίες και το πάθος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι προκλήσεις που δέχεστε από το σύντροφό σας τον τελευταίο καιρό σας έχουν αναγκάσει να κλειστείτε αρκετά στο καβούκι σας και μια που δεν έχετε τη διάθεση να βγείτε από το αδιέξοδο που βρίσκεστε, καταλήγετε να παρακολουθείτε παθητικά. Μη δείχνετε στο ταίρι σας ότι είστε υπέρ του δέοντος ανασφαλείς, μια που δεν είστε έτσι στην πραγματικότητα, γιατί θα σας κυκλώσει εσωτερική μοναξιά που θα σας οδηγήσει στην ψυχική απομόνωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα που είναι αβάσιμα, γιατί η σκληρότητα του συντρόφου σας θα είναι φυσικό αποτέλεσμα και ίσως καταστρέψετε τις ελπίδες και τις προσδοκίες που είχατε για τη σχέση σας, ακόμα και αν αυτό δεν ήταν στις προθέσεις σας. Εάν η σχέση σας στηρίζεται σε σεβασμό, αγάπη και αλληλοκατανόηση είναι σε γερά θεμέλια και δε χρειάζεται να ανησυχείτε ότι κινδυνεύει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη φλερτάρετε ανεξέλεγκτα, γιατί θα μετανιώσετε που με τη συμπεριφορά σας επιτρέψατε να πληγωθούν πρόσωπα που δε θα θέλατε. Όσοι παραμένετε αδέσμευτοι είναι γιατί ακόμα δε φροντίσατε να αποτινάξετε από πάνω σας την ακαμψία. Πάψτε να χρησιμοποιείτε στηρίγματα και δεκανίκια για να προχωρήσετε στην προσωπική σας ζωή. Για να αποκτήσετε τη σχέση των ονείρων σας μην προσπαθείτε να ξεπεράσετε τους άλλους.

ΙΧΘΥΣ: Αποβάλετε από το μυαλό σας ότι ο έρωτας σας έχει ξεχάσει για πολλά χρόνια και μην αισθάνεστε ότι πια δεν έχετε τα περιθώρια να περιμένετε μια σωστή σχέση. Ακολουθήστε μόνο αυτή που πραγματικά θα σας γεμίσει και όχι οποιαδήποτε εμφανιστεί στη ζωή σας, καθώς τα κριτήρια σας για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι αυστηρά.

 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.