Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 1/10 - 7/10

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 3 ο Ερμής στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας βγάζει προς τα έξω το σκληρό σας πρόσωπο και ακραίες συμπεριφορές. Εάν αφήσετε τον εγωισμό να σας παρασύρει, μην περιμένετε να βρείτε κατανόηση από τους γύρω σας. Στις 5 η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στο Σκορπιό, προκαλεί αναστάτωση στην προσωπική σας ζωή καθώς δύσκολα θα μπορείτε να κρατηθείτε στο ύψος των περιστάσεων και θα είστε επιρρεπείς σε ερωτικούς πειρασμούς. Αποφύγετε να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας εάν δεν είστε σίγουροι ότι θα εκφραστείτε σωστά.

ΚΡΙΟΣ: Θέλετε να αλλάξετε στις ερωτικές σας σχέσεις όλα όσα σας είναι δυσάρεστα και δε σας αφήνουν να νιώσετε πραγματικά ευτυχισμένοι. Κάντε προτεραιότητα σας τα θέματα του έρωτα, γιατί αν περιμένετε πρώτα να ξεριζώσετε τα αγκάθια που υπάρχουν σε άλλους τομείς της ζωής σας, θα χάσετε σημαντικό χρόνο που θα μετανιώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν θέλετε να αποφύγετε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις μαζί του, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να μιλήσετε μαζί του και να του εξηγήσετε ότι βρίσκεστε σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής σας και δε δύναστε να του αφιερώσετε αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον και το χρόνο που χρειάζεται. Με ειλικρινή στάση και λέγοντας την αληθινή κατάσταση, θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες μεταξύ σας σα να μην υπήρχαν ποτέ.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκινήστε από τώρα ένα πρόγραμμα στον οικονομικό σας τομέα για να μην πνιγείτε από υποχρεώσεις και προβλήματα που θα σας πιέσουν και θα σας κουράσουν ψυχολογικά. Η στάση αδιαφορίας που έχετε υιοθετήσει απέναντι στο σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα δημιουργήσει έντονο πρόβλημα στις σχέσεις σας και κάποιες από αυτές θα έρθουν σε ρήξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσέξτε τον τρόπο που εκφράζεστε γιατί υπάρχουν άτομα που σας ανταγωνίζονται και δεν τα έχετε αναγνωρίσει ακόμα. Η αναστάτωση και τα απρόβλεπτα γεγονότα θα έχουν τον πρώτο ρόλο. Μια καινούρια γνωριμία θα σας αναζωογονήσει και θα αλλάξει τη ζωή σας. Σα βασικό σας στόχο αναζητάτε την ποιότητα ζωής και η σημερινή μέρα βοηθάει να πετύχετε πολλά προς αυτήν την κατεύθυνση και να διορθώσετε κάποιες ελλείψεις.

ΛΕΩΝ: Μην προβείτε σε περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές γιατί δε θα είστε ευνοημένοι οικονομικά. Τα οικογενειακά σας θέματα έρχονται στην επιφάνεια ζητώντας άμεσες διευθετήσεις, ενώ ένα αγαπημένο σας πρόσωπα θα ζητήσει τη στήριξή και την υποστήριξή σας. Θα πρέπει και εσείς να κάνετε μια πιο ποιοτική προσφορά για να επιβάλετε τα δικά σας μέτρα και σταθμά σε ορισμένες δύσκολες υποθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στο χέρι σας είναι να ανακαλύψετε καινούρια πράγματα και νέους ορίζοντες δραστηριοτήτων. Ελιχθείτε γιατί θα χρειαστεί να παίξετε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους. Καλλιεργήστε κλίμα ισοτιμίας ανάμεσα στις προσωπικές και στις εργασιακές σας σχέσεις. Δεν αρκεί ο ενθουσιασμός από μόνος του για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Χρειάζεται αρκετή δουλειά, χρόνος, χρήμα και πάνω απ’ όλα επένδυση συναισθήματος.

ΖΥΓΟΣ: Οι δυσκολίες σας δυναμώνουν και αφού ο τροχός γυρίζει, η ρεβάνς είναι απόλυτα δική σας. Σίγουρα αξίζετε μια σωστότερη μεταχείριση από το περιβάλλον σας, αλλά επειδή αυτό δε χαρίζεται αλλά κερδίζεται, πείτε ξεκάθαρα τη γνώμη σας για ορισμένα πράγματα. Αφήστε πίσω σας προκαταλήψεις και ενδοιασμούς, γιατί αν συνδυάσετε σε σωστές αναλογίες τη λογική και το ένστικτο, θα μπορέσετε να πετύχετε σπουδαία πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκτιμήστε στο σύντροφό σας ότι σας αφήνει ανενόχλητους να ασχοληθείτε με τις προτεραιότητές σας. Καλύτερα να αναβάλετε να πάρετε αποφάσεις, γιατί και οι δυο θα λειτουργείτε κάτω από πίεση. Σταματήστε τις κατά μέτωπο επιθέσεις και προσπαθήστε να βρείτε λίγη χαρά στη σχέση σας. Έχετε τη δυνατότητα να τη βελτιώσετε και να ξεπεράσετε τα εμπόδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αλλαγές που θα προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο, θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Για να πετύχετε τους κοινούς σας στόχους πρέπει να κινηθείτε συλλογικά στον επαγγελματικό σας χώρο. Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας, εάν η επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων σας δημιουργεί πανικό. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με άτομα που σας ανταγωνίζονται και μπορούν να σας βλάψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν θέλετε να σας καταλαβαίνουν όσοι είναι γύρω σας, εκφραστείτε ελεύθερα και ειλικρινά. Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας, για να μην πανικοβάλλεστε στην επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων. Δείξτε ψυχραιμία, καθώς σήμερα θα εναλλάσσονται  ενθουσιασμός και απογοήτευση. Λειτουργήστε με ευγένεια και κατανόηση, στις εκρήξεις των άλλων. Συνδυάστε εμπειρίες από το παρελθόν και σκέψεις από το μέλλον, για να βγάλετε ότι καλύτερο για το παρόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιβάλετε να επαναστατήσετε στις νέες μεθόδους που προσπαθούν να σας επιβάλουν. Ένα μικρό ταξιδάκι μπορεί να συνδυάσει εργασία και ανανέωση της ερωτικής σας σχέσης. Δεν υπάρχει λόγος να σας δημιουργούν ένταση οι αλλαγές στο πρόγραμμά σας. Κλείστε υποθέσεις που σας απασχολούν και καταναλώνουν τον ελεύθερο χρόνο σας με συνοπτικές διαδικασίες. Φροντίστε να βλέπετε πιο αισιόδοξα τα πράγματα, γιατί υπάρχει φως.

ΙΧΘΥΣ: Προωθήστε προσωπικές σας επιδιώξεις και ζητήστε ότι πραγματικά αξίζετε. Εκκαθαρίστε όλες εκείνες τις εκκρεμότητες που σας έχουν δημιουργήσει άγχος. Πρέπει να αφήσετε περιθώρια στη ζωή σας για να γευτείτε τις χαρές της προσωπικής σας ζωής. Βοηθούμενοι από τους συνεργάτες σας και άτομα κύρους μπορείτε να πάτε ψηλά. Δείτε ρεαλιστικά τις υποθέσεις σας και ανασυγκροτήστε τις σκέψεις σας.

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.