Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 22/10 - 28/10

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 22 ο Ερμής στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενισχύει τη θετική αύρα σε συζητήσεις, επαφές και συνεργασίες, ενώ ταυτόχρονα σας φέρνει πιο κοντά στις επιθυμίες σας. Στις 24 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Ταύρο, φέρνοντας δυσκολίες σε επίπεδο σχέσεων. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα από την πραγματική τους πλευρά και όχι παίρνοντας πρωτοβουλίες που είναι άσχετες. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος). Ο Ήλιος στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, χαρακτηρίζει τη μέρα με απροσδόκητα γεγονότα, ευμετάβλητη διάθεση και απογοητεύσεις. Η προσωπική σας ελευθερία θα δεχθεί αλλαγές. Η Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, είναι μια θετική όψη καθώς φέρνει λύσεις σε προβλήματα ή θέματα που υπάρχουν καιρό. Βελτιώνει σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές και δημιουργεί ειλικρινείς βάσεις για την πορεία. Στις 28 ο Ήλιος στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, βοηθάει να εκφραστείτε δημιουργικά και να αναλάβετε καθήκοντα με σύνεση. Η εργατικότητα επιβραβεύεται.

ΚΡΙΟΣ: Η σχέση σας είναι σε κρίσιμο σημείο και χρειάζεται υπομονή και από τους δύο σας για να μη χαλάσει κάτι. Ενώ η ατμόσφαιρα δεν είναι φορτισμένη, όλο και κάτι σας φταίει και ξεσπάτε στο σύντροφό σας. Η αίσθηση ανανέωσης που σας έχει κατακλύσει θα σας κάνει πιο δημιουργικούς. Με υπομονή και επιμονή θα καταφέρετε να πείσετε τους συνεργάτες σας για τα σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργείτε όπως εσείς θέλετε. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και μην τους επιτρέπετε να σας μπλοκάρουν. Μεθοδεύστε με τέτοιο τρόπο τις κινήσεις σας ώστε να λειτουργείτε όπως εσείς θέλετε. Επιταχύνετε κάποιες ενέργειές σας που μπορούν να σας προσφέρουν ανακούφιση. Θα σας δοθούν ευκαιρίες για να κάνετε κάποιες ουσιαστικές ανάγκες στο χώρο του σπιτιού σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ζητήστε από τους άλλους αποδείξεις για αυτά που ισχυρίζονται ότι μπορούν να σας προσφέρουν. Όταν πεισμώνετε είναι δύσκολο οι άλλοι να σας δικαιώσουν για τις απόψεις σας. Φροντίστε να είστε πιο διαλλακτικοί χωρίς να επιτρέπετε να σας βάζουν στο μικροσκόπιο. Η πλούσια φαντασία θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε άψογα στις ανάγκες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τη βοήθεια της λογικής και της σύνεσης, δώστε λύσεις στα προβλήματά σας. Έχετε τον τρόπο σας να ισχυροποιήσετε τη θέση σας στον επαγγελματικό χώρο. Μην αφήσετε εξωγενείς παράγοντες να σας περιορίσουν στις κινήσεις σας. Απλοϊκές πολιτικές δεν μπορούν να σας βοηθήσουν να λύσετε σοβαρά θέματα. Προσπαθήστε να βρεθείτε στο ίδιο μήκος κύματος με το σύντροφο και τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ: Φανείτε πιο ανεκτικοί με αυτούς που δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά λόγω συνθηκών. Ερμηνεύστε κάποια λόγια συνεργατών σας, για να μπορέσετε να προλάβετε τις εξελίξεις. Μη επαναπαύεστε στους άλλους γιατί θα είστε έρμαια των επιθυμιών τους. Μόνο με την πειθώ θα αντιμετωπίσετε συνομιλητές σας που αντιδρούν. Στηρίξτε φίλους σας που βρίσκονται σε ανάλογη θέση με εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην παρασυρθείτε από χίμαιρες γιατί η προσγείωσή σας θα είναι ανώμαλη. Όταν κάνετε βεβιασμένες και απρόσεκτες κινήσεις, σίγουρα κάνετε λάθος. Χειριστείτε τα θέματά σας με διπλωματία και όχι με συναισθηματισμό. Τα όριά σας δεν πρέπει να παραβιάζονται, ιδίως τώρα που δεν είστε τόσο καλά ψυχολογικά. Μη δέχεστε πιέσεις από ανθρώπους που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν.

ΖΥΓΟΣ: Τολμήστε δημιουργικές και μόνιμες αλλαγές στην προσωπική και κοινωνική ζωή σας. Μην αποκαλύψετε προσωπικές σας στιγμές σε άτομα που δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Εκκρεμότητες και κεφάλαια της ζωής σας πρέπει να κλείσουν με το τέλος του χρόνου. Ρυθμίστε τις όποιες εκκρεμότητές σας, για να γεφυρώσετε διαφορές που έχουν προκύψει με τους συνεργάτες σας εξαιτίας αυτών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσδιορίστε τις φιλοδοξίες σας και κατασταλάξτε σε αυτό που θέλετε να πετύχετε για να προωθήσετε τη ζωή σας. Για να επιτευχθούν οι στόχοι σας η βασική προϋπόθεση είναι να κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα σε καταστάσεις και ανθρώπους και να πείτε ναι μόνο σε όσα ανταποκρίνονται στις βαθύτερες επιθυμίες σας.
Γνωρίζετε πως θα περάσετε καλά ενώνοντας τις τρέλες σας με τα άτομα που συναναστρέφεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επανεξετάστε καταστάσεις, αλλάξτε τη σειρά των προτεραιοτήτων σας και προωθήστε κοινούς εποικοδομητικούς στόχους, ακόμα και αν κάποιες στιγμές προβληματιστείτε έντονα με τις εξελίξεις του επαγγελματικού σας τομέα. Με λίγη θέληση θα βρείτε τις λύσεις για να ξεφύγετε από καταπιεστικές καταστάσεις.
Να είστε προσεκτικοί σε όλα και να μην παραβλέπετε τις λεπτομέρειες των υποθέσεών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα γίνουν οι κινήσεις σας πιο δυναμικές και ταυτόχρονα θα αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με μεγαλύτερη ευαισθησία. Οι περισσότερες σκέψεις σας θα στρέφονται γύρω από τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας ζητήματα και αυτό θα επηρεάζει κατά πολύ την προσωπική σας ζωή. Τα σχέδια και τις αποφάσεις που θα θέσετε σε εφαρμογή θα έχουν μεγάλη επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα συντελεί στη γενική αποκατάσταση των υποθέσεών σας για να μπορέσετε να χτίσετε ένα καλύτερο μέλλον. Δραστηριοποιηθείτε για να έχετε θετικά αποτελέσματα στα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα κοινωνικά ζητήματα. Η ηθική σας θα σας επιβάλλει να κατακτήσετε την ευτυχία δυναμικά μεν, αξιοκρατικά δε. Μην υιοθετήσετε το σνομπ ύφος αφού έτσι κι αλλιώς δε σας ταιριάζει και μην επιχειρήσετε να κολλήσετε ετικέτες στους άλλους.

ΙΧΘΥΣ: Βρείτε διαφορετικούς τρόπους για να βελτιώσετε τις συνεργασίες σας και στην πορεία θα βασιστείτε σε νέες βάσεις και μοντέλα για τις κινήσεις σας. Η αντίληψη που έχετε θα σας βοηθήσει στην ανακάλυψη της αλήθειας και θα απελευθερώσει το πνεύμα σας. Στα οικογενειακά σας θέματα προσπαθήστε να μη συμπεριφέρεστε σαν παιδί, ώστε ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν και να μην υπάρχουν θύτες και θύματα.

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30