Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 29/10 - 4/11

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 31 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη, κάνοντάς σας να λειτουργείτε  με ενθουσιασμό και πάθος. Αφήστε την ευαίσθητη πλευρά σας να βγει προς τα έξω, προσελκύστε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και αξιοποιήστε ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Θα αφήσετε πίσω την καχυποψία και θα δώσετε τη σκυτάλη στον ενθουσιασμό. Οι πληροφορίες που θα λάβετε τις μέρες που έρχονται θα σας φανούν χρήσιμες για την πορεία σας. Φέρνει έμπνευση, φρέσκες ιδέες και ενθουσιασμό. Είναι κατάλληλη στιγμή να καταπιαστείτε με μεγάλους στόχους και να προσεγγίσετε την επιτυχία με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Συλλέξτε πληροφορίες  σε ότι σας ενδιαφέρει, φανείτε ανοιχτόμυαλοι και δείτε την αλήθεια σε ότι συμβαίνει γύρω σας. Η Αφροδίτη περνάει ανάδρομη στο Ζυγό και οι ισορροπίες στις σχέσεις σας αρχίζουν να χάνονται. Ασυνεννοησία, εντάσεις και νεύρα θα σας αποδιοργανώνουν και δε θα βρίσκεται ανταπόκριση και κατανόηση στους γύρω σας. Η πεσμένη σας διάθεση θα σας αποτρέψει από εξόδους, κάνοντας τον κοινωνικό σας κύκλο να μικραίνει. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, αυξάνει τις εντάσεις και τα νεύρα. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις ή να δώσετε υποσχέσεις που δε θα τηρήσετε. Μην ξεκινήσετε συνεργασίες αυτό το διάστημα γιατί γρήγορα θα διαλυθούν.

ΚΡΙΟΣ: Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και βάλτε αυτούς που έχουν παρεκτραπεί στη θέση τους. Απρόοπτες συναντήσεις και επαφές θα τονώσουν αισθητά τη διάθεσή σας. Είστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις αντιθέσεις με τους φίλους σας. Τοποθετήστε τις σχέσεις σας πάνω σε μια νέα βάση, όπου ο καθένας θα έχει διακριτό ρόλο για να ενισχυθούν και να είναι καλύτερες.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν και τα προβλήματά σας δε θα λυθούν ως δια μαγείας, θα δημιουργηθούν νέες προοπτικές στον οικονομικό σας τομέα που θα ολοκληρωθούν στο τέλος της μέρας. Όσοι αναζητάτε ακόμα ένα σύντροφο ευνοείστε αυτή την περίοδο, καθώς θα έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε αρκετές δελεαστικές προτάσεις. Χρειάζεται ρεαλισμός προκειμένου να προσδιορίσετε πρώτα το μοντέλο της σχέσης της οποίας θα θέλατε να έχετε και το κυριότερο να προσδιορίσετε τον τύπο ανθρώπου που θα μπορούσατε να συνυπάρξετε μαζί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να επαναλάβετε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν. Τα τελευταία γεγονότα σας υποχρέωσαν να δείτε κατάματα μια αλήθεια που σας ενόχλησε, αλλά και την καρδιά σας να αναγκάζετε να αποσύρει κάποιες δικαιολογίες που χρησιμοποιούσατε μόνιμα, προκειμένου να μην αφήσετε τους άλλους να δουν τις ευαισθησίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή το μέλημά σας δε θα είναι η πρόκληση για την πρόκληση, αλλά η αναζήτηση μιας σχέσης που θα προχωρήσει μέσα στο χρόνο, θα αρχίσετε να προχωρείτε σε πιο ήπιες μορφές συνύπαρξης. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα χωριστείτε σε δύο κατηγορίες. Σε αυτούς που θα θέλουν να βγουν από μια μακροχρόνια σχέση που φθίνει αναζητώντας κάτι άλλο και σε αυτούς που θα θέλουν να το παλέψουν και να διατηρήσουν αυτό που έχουν.

ΛΕΩΝ: Μία από τις σημαντικές σας ενασχολήσεις είναι να ψάχνετε και να βρίσκετε έξυπνες λύσεις σε προβλήματα. Η σωστή πληροφόρηση θα σας βοηθήσει στη γενική σας αναβάθμιση. Αξιοποιήστε τις δημιουργικές σας δυνάμεις όχι μόνο στα επαγγελματικά αλλά και στα θέματα της προσωπικής σας ζωής. Αξίζει τον κόπο να κάνετε πράγματα για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δε θα μπορέσετε να προχωρήσετε παρά τις καλές προθέσεις που έχετε αν δε διορθώσετε όλα τα κακώς κείμενα. Έχει σημασία να κάνετε κάτι για να ξεφύγετε από βραχνάδες. Εξετάστε προσεκτικά το κάθε πρόβλημα από τη ρίζα του για να ξέρετε από πού θα ζητήσετε βοήθεια. Μην αδρανείτε στο να καλλιεργήσετε καινούριες προοπτικές.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί η μέρα να ήταν δύσκολη για εσάς, αλλά τώρα που πλησιάζει στο τέλος της θα σας αποζημιώσει, βοηθώντας σας να διορθώσετε τα λάθη σας και να κάνετε μια νέα αρχή. Αρκετά από τα προβλήματά σας οφείλονται στο ότι αδυνατείτε να πάρετε σημαντικές και τελεσίδικες αποφάσεις, καθώς οι ιδέες σας δημιουργούν ένα χείμαρρο αλλαγών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να μην είστε περισσότερο περίεργοι, γριφώδεις και επαναστατικοί απ’ όσο πρέπει, γιατί αυτά τα «προσόντα» όταν εκδηλώνονται ανεξέλεγκτα δημιουργούν προβλήματα. Βέβαια, το πλανητικό σκηνικό σας προστατεύει ενισχύοντας το ορθολογικό σας πνεύμα, κάτι που δείχνει ότι θα βλέπετε τις σχέσεις σας μέσα από μια άλλη οπτική γωνία. Θα μπορείτε με μεγάλη ευκολία να διεισδύετε στην ψυχή του καθενός και να τους κατανοείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα καλυτερέψουν, αφού θα είστε πιο προσεκτικοί και πιο συνεπείς πάνω στα εργασιακά σας θέματα και κατ’ επέκταση στις συνεργασίες σας. Αρχίστε να κάνετε όνειρα για το μέλλον που θα περιλαμβάνουν φιλόδοξα σχέδια για την ήδη υπάρχουσας εργασία σας, αλλά πριν βάλετε τα βάλετε σε εφαρμογή, απελευθερωθείτε από καταστάσεις, κατεστημένα και πρόσωπα που σας πίεζαν καιρό τώρα, χωρίς να σας δίνουν την ανάλογη επιβράβευση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος θα σας θεωρήσουν απαραίτητους καθώς θα μπορείτε να προλαβαίνετε πολλά και να ενεργείτε προληπτικά. Κάποιες δυσκολίες με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος δε θα λείψουν, μια που ορισμένες τάσεις σας για ανεξαρτησία θα δημιουργήσουν ένταση στην ατμόσφαιρα. Το στρες και η διοχέτευση της ενέργειάς σας σε πρακτικούς τομείς κούρασαν τον οργανισμό σας με αποτέλεσμα να είναι πιο ευαίσθητος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απαλλαγείτε από λάθος ανθρώπους, επιλογές και κυρίως από ασχολίες που εκτός του χρόνου που σας παίρνουν είναι και αρκετά δαπανηρές μια που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Βρείτε μια νέα ισορροπία στις κοινωνικές αλλά και προσωπικές σας σχέσεις η οποία θα σας σώσει από κακά προηγούμενα. Το άμεσο συγγενικό περιβάλλον σας ενδέχεται να παίξει ένα αρκετά διαφωτιστικό και βοηθητικό ρόλο στα εργασιακά σας θέματα.

ΙΧΘΥΣ: Αντί να θορυβηθείτε, κάντε ένα προληπτικό τσεκάπ που θα σας δείξει αν έχετε ανάγκη από συμπληρώματα που θα σας τονώσουν, για να συνεχίσετε δυναμικά τις δραστηριότητές σας. Η διάθεσή σας για αλλαγές δε θα αφήσει κανέναν τομέα ανέγγιχτο, αφού θα ξαφνιάσετε ευχάριστα όσους σας γνωρίζουν με την εξωτερική σας εμφάνιση. Απολαύστε μεγάλες συγκινήσεις και χαρές από την καριέρα σας.

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US