Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 12/11 - 18/11

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 15 ο Άρης περνάει στους Ιχθείς, κάνοντάς σας επιθετικούς σε συναισθηματικό επίπεδο οπότε προσπαθήστε να μην πιέσετε τον εαυτό σας περισσότερο απ’ όσο μπορείτε να αντέξετε. Αφήστε η διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω χωρίς πισωγυρίσματα. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Ο Άρης στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο  στον Κριό, φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες που θα σας ωφελήσουν αρκεί να τις εκμεταλλευθείτε σωστά. Στις 16 η Αφροδίτη σε ορθή πορεία στο Ζυγό, φέρνει αρμονία, κατανόηση και συντροφικότητα. Καλυτερεύστε τις σχέσεις με τους γύρω σας. Ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας και αποδεχθείτε προσκλήσεις για διασκέδαση. Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση βρίσκεται σε θέση κυριαρχίας, οπότε θα αρχίσει να υπάρχει ισορροπία στις επαφές σας με τους άλλους, ενώ το αίσθημα της δικαιοσύνης θα είναι πλέον εμφανές. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, ρίχνει την ψυχολογία σας και μειώνει τον ενθουσιασμό σας. Θα είστε περίεργοι και καχύποπτοι απέναντι στους άλλους, οπότε θα είναι σκόπιμο να κρατήσετε αποστάσεις από άτομα που δε θέλετε να πληγώσετε ή να δείξετε έναν διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν που είστε πραγματικά. Αποφύγετε να ζείτε σε ουτοπίες για να μη μείνουν στάσιμα τα σχέδιά σας. Εξετάστε εξονυχιστικά συμφωνίες επαγγελματικές ή οικονομικές και σε προσωπικό επίπεδο θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην πάρετε μέρος σε κόντρες ή διαμάχες.

ΚΡΙΟΣ: Μέσα στο πρόγραμμα που θα διαμορφώσετε εσείς οι ίδιοι, βρείτε χρόνο για ξεκούραση, ώστε να οργανωθείτε καλύτερα, να κλείσετε υποθέσεις που είναι μάταιο να συνεχίζονται και να αποφύγετε εσωτερικές συγκρούσεις για το αν είναι σωστές οι αποφάσεις σας. Θα αναγκαστείτε να σοβαρευτείτε και να αποφύγετε τις ακραίες αντιδράσεις. Η υπερβολή θα πρέπει να αποφευχθεί ώστε να ασχοληθείτε άμεσα με προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε τις επιθυμίες σας σε μια τάξη και μην παρασυρθείτε από την κινητικότητα που θα υπάρχει γύρω σας. Αλλάζει οριστικά το σκηνικό της συναισθηματικής σας ζωής και οι ευκαιρίες για καινούριες γνωριμίες για εσάς τους αδέσμευτους θα είναι αρκετές. Φροντίστε λοιπόν να μην είστε ιδιότροποι και γκρινιάρηδες, γιατί δε θα είναι συμφέρον σας να εκφραστείτε αρνητικά σε κάτι που θα σας προσφερθεί απλά και εύκολα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε την παρούσα κατάσταση της προσωπικής σας ζωής από μια άλλη οπτική γωνία, ώστε να κατασταλάξετε ώριμα και να πάρετε μια συγκεκριμένη θέση μπροστά στις εξελίξεις, αλλά και στις ευθύνες της συντροφικής ζωής. Πρέπει να φροντίσετε να προσαρμόσετε καλύτερα στα μέτρα σας το νέο μοντέλο δέσμευσης που θα δημιουργηθεί, γιατί δε γίνεται πάντα να καταφεύγετε σε υπεκφυγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποιες παρεξηγήσεις που θα υπάρχουν στο ημερήσιο πρόγραμμα με το σύντροφό σας, θα χρειαστούν τη στρατηγική τους για να λυθούν, καθώς οι στιγμές έντασης θα πρέπει να αποφευχθούν για να μην οξυνθούν περισσότερο τα πνεύματα. Επιβάλλεται να προτιμήσετε τη φιλική προσέγγιση σε ότι θα σας απασχολήσει που θα βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και να κατονομάσετε τις αδυναμίες που εμποδίζουν κατά κάποιο τρόπο τη σχέση σας.

ΛΕΩΝ: Η αναζήτηση της αλήθειας και το θάρρος να την αντιμετωπίσετε, θα δημιουργήσουν σαφώς ένα πολύ καλύτερο κλίμα στις ερωτικές σας υποθέσεις. Βάζοντας τις σωστές προτεραιότητες θα μειωθούν σημαντικά οι αντιξοότητες. Από τη στιγμή που θα αποφασίσετε να ενεργήσετε σωστά θα καταλήξετε σε μια σχέση που θα σας ταιριάζει πραγματικά και πάνω απ’ όλα θα είναι για εσάς αναζωογονητική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι σύμμαχοί σας θα είναι ο προγραμματισμός και η καλή οργάνωση, οπότε μην πιστέψετε πως επειδή όλα πάνε κατ’ ευχήν πρέπει να τα αφήσετε στην τύχη τους.  Θα βγείτε κάποιες φορές από το πρόγραμμά σας και ωθηθείτε να βγάλετε από μέσα σας παράξενα συναισθήματα και αρκετές ιδιοτροπίες. Κρατήστε τον ενθουσιασμό σας και βάλτε όρια στους άλλους μέχρι που μπορούν να σας χρησιμοποιήσουν ή να σας εκμεταλλευτούν.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να δώσετε άμεσες και αντικειμενικές λύσεις όταν αυτές θα ζητηθούν, ακόμα και αν θα χρειαστεί να απομονωθείτε.
Υποστηρίξτε τα σχέδιά σας ανοίγοντας ένα καινούριο κεφάλαιο επιτυχίας στη ζωή σας. Διοχετεύστε την ενέργειά σας στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας χώρο, ώστε η αποδοχή των άλλων να λειτουργήσει θετικά και καταλυτικά στους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να τα συγκρατήσετε όσο μπορείτε για να συνεχίσετε να είστε πρωταγωνιστές. Εάν δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις χωρίς εριστικότητα, ζητήστε τη βοήθεια αγαπημένων σας προσώπων που μπορείτε να στηριχθείτε επάνω τους, για να μην καταλήξετε να πολεμάτε τους άλλους και κυρίως τον ίδιο σας τον εαυτό. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα αποκτήσουν μεγαλύτερη βαρύτητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σχέσεις με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα φαίνεται πως θα παίξουν βασικό ρόλο στη διαμόρφωση της καθημερινότητάς σας και με διάφορους τρόπους θα αποδειχθούν χρήσιμες στις τρέχουσες υποθέσεις σας. Είναι σίγουρο ότι θα έχετε επιτυχία στην επικοινωνία σας με τους άλλους και αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να προνοήσετε τι θα αποφύγετε  για να μην επαναλάβετε τα λάθη του προηγούμενου χρόνου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τη βοήθεια συμπτώσεων και γεγονότων θα εξελιχθούν διαφορετικά, αλλά θα αποκτήσετε πολύτιμους υποστηρικτές στις κοινωνικές και επαγγελματικές σας σχέσεις και μέσα από αυτές θα βρείτε κίνητρα για να καταστρώσετε καινούρια σχέδια. Ενδέχεται να ανασυρθούν από το παρελθόν ιστορίες και επαφές που είχαν ξεχαστεί, λόγω καινούριων υποχρεώσεων. Εκμεταλλευτείτε το γεγονός για να ξανασυναντηθείτε με φίλους ή συνεργάτες που είχατε χαθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αξιοποιώντας σωστά τις ευκαιρίες, περιορίσατε και σταθμίσατε κάποιες ζημιές του πρόσφατου παρελθόντος. Παρόλο που ο επαγγελματικός σας τομέας δε θα δεχθεί σοβαρές απειλές, είναι απαραίτητο να καταστρώσετε από νωρίς τα σχέδιά σας για να κάνετε βελτιώσεις και ανανεώσεις όπου απαιτείται. Λύστε οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν για να μη διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν.

ΙΧΘΥΣ: Παρά τις όποιες δυσκολίες αν βάλετε τα δυνατά σας η τύχη θα σας βοηθήσει να διακριθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα και να πάρετε αυτά που σας αναλογούν και σας αξίζουν έστω και με καθυστέρηση. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αυξήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να αποκαταστήσετε τη φήμη σας στα σημεία που προσπάθησαν οι άλλοι να την ρίξουν.

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.