Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 3/12 - 9/12

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 3 ο Ήλιος στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Άρη στους Ιχθείς, αυξάνει το άγχος και σας κάνει εριστικούς. Θα υπάρχει αρκετή καταπίεση και απαιτήσεις από τον εργασιακό σας χώρο. Στις 5 ο Ήλιος στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, είναι ακατάλληλη διέλευση για να κλείσετε συναντήσεις ή ραντεβού καθώς οι συζητήσεις δε θα οδηγούνται σε σωστούς δρόμους. Αφήστε για αργότερα οτιδήποτε κρίνεται άκρως σημαντικό. Στις 6 ο Ερμής σε ορθή πορεία στο Σκορπιό, κάνοντάς σας περισσότερο διαισθητικούς. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις μειώνοντας τα περιθώρια λάθους, καθώς ότι διαλέξετε τώρα δύσκολα θα το αλλάξετε. Ταυτόχρονα θα είστε αρκετά περίεργοι να μάθετε τα πάντα, ενώ ότι πληροφορία θα λάβετε θα την κρατάτε σαν επτασφράγιστο μυστικό. Στις 7 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας αέρα ανανέωσης. Ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας, καθορίστε τους στόχους σας και βελτιώστε τα σχέδιά σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος μας, αλλά επιβάλλεται να τη βοηθήσετε κι εσείς για να πετύχετε ευκολότερα τα σχέδιά σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).

ΚΡΙΟΣ: Προγραμματιστείτε, δραστηριοποιηθείτε και βάλτε τη ζωή σας σε νέους ρυθμούς, διατηρώντας πάντα το μεγαλύτερο δυνατό έλεγχο. Τώρα μπορείτε να κάνετε μια νέα είσοδο με ένα καινούριο προφίλ και στυλ. Όλα δείχνουν ότι θα κάνετε πολύ καλή εντύπωση σε αυτούς που θα εκδηλωθείτε, γι’ αυτό αποφύγετε κάθε προκατάληψη. Η σημερινή μέρα σας κάνει λίγο τρελούτσικους και παράλληλα λίγο απρόσεκτους.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προοπτικές των υποθέσεών σας θα είναι καλές, αλλά μην το παρακάνετε και διακινδυνέψετε τα κεκτημένα. Δώστε στο ταίρι σας ασφάλεια, προστασία, ηρεμία και τρυφερότητα, αφήνοντας στην άκρη την αυταρέσκειά σας. Όσο και αν σας τρομάζει ή σας καταπιέζει η περίπλοκη σχέση σας, απελευθερώνει ένα παθιασμένο έρωτα. Προγραμματίστε όλες τις λεπτομέρειες για να έχετε επιθυμητά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απεγκλωβιστείτε για πάντα και όσο πιο γρήγορα μπορείτε από καταστάσεις του παρελθόντος. Για να μπορέσετε να περιορίσετε τις πιθανότητες αποτυχίας, προγραμματίστε τις κινήσεις σας. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και ανακαλύψτε πρωτοποριακές μεθόδους. Παρακολουθήστε σεμινάρια που θα διαγράψουν νέα πορεία στον επαγγελματικό σας τομέα. Ζητήστε περισσότερες λεπτομέρειες σε φλέγοντα ζητήματα πριν βγάλετε συμπεράσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη φοβάστε τις τολμηρές ενέργειες, γιατί αυτές είναι που θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση. Διανύετε μια μεταβατική περίοδο, γι’ αυτό μη σας πτοούν οι οποιεσδήποτε δυσκολίες. Θα χρειαστεί να ισορροπήσετε ανάμεσα σε δύο δραστηριότητες. Στο να ξεχωρίζετε το τυχαίο από το μη τυχαίο και να είστε δραστήριοι να αρπάξετε κάποιες ευκαιρίες. Αρχίζει να προεκτείνεται ο τρόπος ζωής που αποφασίσατε να ακολουθήσετε.

ΛΕΩΝ: Οι συνθήκες στο πρακτικό τους μέρος τώρα θα είναι βολικότερες, οπότε απομένει να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Εξετάστε τα υπαρξιακά σας θέματα με αισιοδοξία και ακόμα και για τα δύσκολα ζητήματα περί ασφαλειών θα μπορέσετε να βρείτε έξυπνες στρατηγικές. Μην προσπαθείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στις αλλαγές που γίνονται, γιατί θα κουραστείτε. Πολύ σύντομα θα διαμορφώσετε μια καινούρια εικόνα των γενικών καταστάσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρκεστείτε μόνο στα ακίνδυνα πάθη και μη φτάνετε στα άκρα. Μπορείτε να κάνετε τα πράγματα ακόμα καλύτερα. Παρόλο που η εβδομάδα φέρνει πολλές δραστηριότητες, θα έχετε την ικανοποίηση να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Για να προωθήσετε σωστά τα θέματά σας, χρειάζεται να μάθετε πως ενεργούν οι άλλοι. Όμως, επικοινωνήστε σωστά και διεξοδικά για να αποφύγετε παρεξηγήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Στα δύσκολα σημεία των σχέσεών σας, εξετάστε τα όρια και τις αρμοδιότητες που σας αντιστοιχούν. Φροντίστε να μην ταυτίζεστε με καινούριες νοοτροπίες, αλλά να τις βλέπετε με αποστασιοποιημένο βλέμμα και θα ανακαλύψετε αξίες που δεν πιστεύατε. Θα είναι αρκετά καλή η μέρα για εσάς, καθώς όλα φαίνεται να έχουν προδιαγραφές επιτυχίας αρκεί να επιδείξετε θάρρος και να επιδιώξετε καλύτερες επενδύσεις για το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αδέσμευτοι τολμήστε να αποδεχθείτε ένα νέο πρόσωπο στην καρδιά σας χωρίς όρους. Η ερωτική σας ζωή δεν έχει πλέον καμία ανάγκη από κρυφές ή καλυμμένες καταστάσεις, οπότε το μόνο που απομένει είναι να είστε αληθινοί. Στη συνέχεια αρχίζουν να διαγράφονται καινούριου ευχάριστοι δρόμοι που δεν είχατε φανταστεί μέχρι τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βασιστείτε στις γνώσεις και στις εμπειρίες που αποκομίσατε και επανακαθορίστε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα πρέπει να γίνονται από εδώ και πέρα οι επαφές σας. Η μέρα θέτει τις βάσεις και σας δίνει τις προϋποθέσεις ώστε να ξεκινήσετε καινούριες κατακτήσεις. Αλλάζοντας τη συμπεριφορά σας, έχετε σταματήσει να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με ακραίο τρόπο και βλέπετε τα πράγματα πιο καθαρά, αποφεύγοντας τα κακώς εννοούμενα πάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όπως φαίνεται βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, όπου θα αξιολογείται την ερωτική σας ζωή σύμφωνα με τα βιώματα και τις εμπειρίες σας. Θα σας απασχολήσει έντονα η αίσθηση που σας άφησαν και θα θελήσετε να την επεξεργαστείτε με έναν τρόπο που δε θα αφήνει περιθώρια στις προκαταλήψεις. Τα συναισθήματα που θα πηγάζουν από μέσα σας, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε μια ουσιαστική ανάπτυξη της ερωτικής σας ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι δεσμευμένοι μην αποφύγετε κάποιες κόντρες που θα παρουσιαστούν από μόνες τους, γιατί στη διάρκειά τους θα εκδηλωθούν οι δικές σας ευαισθησίες αλλά και του συντρόφου σας, που είναι σημαντικές για να υπάρχει σύμπνοια στη σχέση σας. Θα έχετε έντονα τη διάθεση να αντιπαραθέσετε αξίες, συναισθήματα και κανόνες που θα αφορούν την κοινή σας πορεία.

ΙΧΘΥΣ: Δείξτε προσοχή στον τρόπο που θα ανοιχτείτε για να μην την πατήσετε, ειδικά σε θέματα που θα έχουν σχέση με το «μαζί» ή «χώρια». Οι αθέλητες μεταστροφές της διάθεσής σας θα διαρκέσουν όλη τη μέρα, όπου θα είστε πιο ξεκάθαροι και πιο συγκεκριμένοι, αν και θα δείχνετε μια ψυχική ροπή στην ανταλλαγή λόγων και υποσχέσεων.

 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου στο ζώδιό σας

Θα τα δούμε όλα ροζ στις 24 Απριλίου;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ