Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 17/12 - 23/12

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 17 ο Άρης στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, απαιτεί να μελετήσετε εξονυχιστικά κάθε λεπτομέρεια στα επαγγελματικά σας σχέδια. Να είστε προσεκτικοί σε προτάσεις συνεργασίας που θ σας γίνουν.

Στις 20 ο Ήλιος στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο  στον Κριό, ευνοεί επαγγελματικές αλλαγές, συνεργασίες και επαφές. Η έμπνευσή σας θα χτυπήσει κόκκινο, βοηθώντας να υλοποιήσετε σχέδια ευκολότερα.

Στις 21 η Αφροδίτη στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ενισχύει τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα, αλλά δε θα λείψουν λόγια από το φιλικό περιβάλλον.

Στις 22 η Πανσέληνος στον Καρκίνο, προσφέρει όμορφες οικογενειακές στιγμές αρκεί να μην αφήσετε την απαισιοδοξία να πρωτοστατεί. Θα αποζητάτε συναισθηματική ασφάλεια και θα πρέπει να μην είστε παρορμητικοί ή υιοθετήσετε ακραίες συμπεριφορές που θα σας οδηγήσουν σε λάθος δρόμους. Αφήστε να σας πλησιάσουν και να σας δείξουν τρυφερότητα, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο θα ακούσετε αρκετά για συνεργασίες αλλά και για ζητήματα που θα αφορούν την καριέρα σας. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος).

ΚΡΙΟΣ: Μάθετε να σκέφτεστε και να προσαρμόζεστε, ακόμα και όταν δε γίνονται όλα όπως θα τα θέλατε. Παραμείνετε ρεαλιστές και προσγειωμένοι όσο και αν σας ενοχλεί. Την κατάλληλη στιγμή θα είστε εντυπωσιακοί και αγαπητοί στο περιβάλλον σας, αποκομίζοντας οφέλη ή χαρές από τη λάμψη της γοητείας σας. Κρατήστε ένα επίπεδο και επιδιώξτε σωστές εξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Αυξημένη θα είναι η δυναμικότητά σας και μπορείτε να πετύχετε ένα νέο καθεστώς στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Οι επαφές που θα έχετε θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναθεωρήσετε αλλά και να βάλετε σε τάξη πολλές από τις ιδέες και τις σκέψεις σας, καθώς είστε πολύ κοντά στην εκπλήρωση κάποιων επιθυμιών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο ανάλαφρη, ενώ το πάθος και η αγάπη υπάρχουν και θα συνεχιστούν. Μη βιαστείτε να δώσετε απαντήσεις τώρα που μπορείτε να αναζωογονήσετε τη σχέση σας. Ο σύντροφός σας εξισορροπεί το συναίσθημα με τη λογική και αυτό σας αποβάλλει προσωρινά το άγχος σας. Νιώθετε στριμωγμένοι όταν κάποια πράγματα πρέπει να λεχθούν με το όνομά τους, αλλά έχει διάθεση να σας ακούσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην ανησυχήσετε αν οι αρχικές σας προσπάθειες για κάποιες αλλαγές φανούν αδέξιες. Κάθε αρχή και δύσκολη, οπότε εξοικειωθείτε με το χρόνο και θα νιώσετε καλύτερα. Πολλές φορές τίποτα δεν είναι τόσο ξεκάθαρο, γι’ αυτό ψάξτε το αληθινό πίσω από το προφανές και βγάλτε την αλήθεια στο φως ακόμα και αν είναι δυσάρεστη αφού αυτή θα σας λυτρώσει.

ΛΕΩΝ: Δείξτε επιμονή γιατί η προθυμία σας να παραδοθείτε σε ένα νέο τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων που ίσως μέχρι τώρα δε συνηθίζατε θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα. Κάντε τα απαραίτητα βήματα για να αποδεσμευτείτε από ιδιορρυθμίες που σας είναι επιζήμιες και από τρίτους που σας ενοχλούν και σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε τη μετριοφροσύνη και προβάλετε το δυναμισμό σας μόλις νιώσετε έτοιμοι. Μην αφήσετε συγκεκριμένα άτομα να ασκούν ισχυρή επιρροή επάνω σας και να σας καταδυναστεύουν. Δε θα επιλύσετε τα προβλήματά σας αν επιρρίπτετε τις ευθύνες σε άλλους. Αναλογιστείτε που βρίσκονται τα δικά σας λάθη και δείτε μέχρι ποιο βαθμό μπορείτε να διορθώσετε τα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ: Θα νιώσετε την ανάγκη να γεμίσετε τις μπαταρίες σας με το δικό σας τρόπο, μια που οι ευθύνες που θα αναλάβετε θα σας κάνουν να σκεφτείτε ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας. Δείτε τους άλλους όσο αντικειμενικά μπορείτε. Θα χρειαστεί να κάνετε μια επίδειξη δύναμης, γι’ αυτό δεν πρέπει να αποσπάτε η προσοχή σας με μικρότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορείτε να σκεφτείτε διάφορους τρόπους για να υπερασπίσετε τον εαυτό σας, ειδικά όταν νιώθετε τύψεις επειδή κάποιος σας καθιστά υπεύθυνους για τα δικά του προβλήματα. Οι αντιδράσεις σας αυτή την περίοδο θα είναι αυθόρμητες και τα υπέρ ή τα κατά θα τα διαπιστώσετε στην πορεία. Είναι σκόπιμο να διατηρήσετε αποστάσεις από οτιδήποτε σας φαίνεται απροσπέλαστο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το πλανητικό σκηνικό στην πλειοψηφία του επιδρά θετικά σε συναντήσεις, επαφές και συναλλαγές, έστω και αν κάποιες επιτευχθούν μετ’ εμποδίων. Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας στην καριέρα και μη βιαστείτε να κάνετε πωλήσεις αν δεν υπάρχει άμεση ανάγκη για χρήματα. Οι συνθήκες εργασίας σας βελτιώνονται αισθητά και διορθώνονται τα προβληματικά σημεία στις συνεργασίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και οφειλές που θα σχετίζονται είτε με επαγγελματικές, είτε με οικονομικές σχέσεις. Οι εσωτερικές σας διαφοροποιήσεις και αναζητήσεις ακόμα και αν κάποιες φορές είναι επώδυνες, σας δίνουν τη δυνατότητα να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη και πάνω σε γερές, υγιείς και δημιουργικές βάσεις που δε θα σας προδώσουν γιατί θα εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακολουθήστε λοιπόν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, δώστε την απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζεται για να προχωρήσετε σε αυτά που κάνετε και μετά με απόλυτη ηρεμία καθίστε και απολαύστε το αποτέλεσμα. Η ικανότητά σας να αφήνεστε στα χέρια των άλλων με ένταση και πάθος προκειμένου να ζήσετε μια όμορφη εμπειρία, σαγηνεύει τους γύρω σας και κυρίως σας κάνει αξέχαστους.

ΙΧΘΥΣ: Οι προτάσεις για εσάς τους αδέσμευτους θα είναι όσες και τα πρόσωπα που θα υπάρχουν στη ζωή σας, οπότε ξεκαθαρίστε από την αρχή ποια θα κρατήσετε και ποια θα απορρίψετε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πισωγυρίσετε σε άτομα που σας περιόρισαν, σας αμφισβήτησαν ή προσπάθησαν να σας πάρουν τα ηνία. Ξέρετε καλά πως όταν οι ευθύνες και η κτητικότητα ξεπερνούν τα όριά σας, αρχίζετε να πνίγεστε, οπότε γιατί να το περάσετε ξανά.

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Μαρτίου

Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024