Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 25/2 - 3/3/2019

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 28 ο Ήλιος στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, θα έχετε ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, αλλά και αλλαγές. Προχωρήστε δυναμικά και δείξτε σε συνεργάτες και άτομα κύρους τις δυνατότητές σας. Στις 1 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο, αφήνοντας σας χώρο να εκδηλωθείτε, να σταθεροποιήσετε συναισθηματικές καταστάσεις της ζωής σας και να ανεξαρτητοποιηθείτε από άτομα που σας εγκλωβίζουν. Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται σε αυτή τη θέση θα είστε γενναιόδωροι, ενώ θα κάνετε και πιο σωστή οικονομική διαχείριση.

ΚΡΙΟΣ: Δεν υπάρχει περίπτωση να πλήξετε αλλά σίγουρα θα κάνετε τη σχέση σας περιπέτεια. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η συμπεριφορά σας και να αποφύγετε λάθη και υπερβολές, ώστε να αποκαταστήσετε το κλίμα στην ερωτική σας ζωή. Είναι πολύ πιθανόν να σας κυριέψουν πάθη πολύ πιο ισχυρά από αυτά που είχατε μέχρι σήμερα, αλλά από εσάς εξαρτάται το αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα παρασυρθείτε από πρωτόγνωρες συγκινήσεις και θα ερωτευθείτε ένα καινούριο πρόσωπο που θα σας κάνει να ξεπεράσετε τις αναστολές σας και να εκφράζεστε πιο εντυπωσιακά. Παρόλο που οι αιφνίδιες αλλαγές θα κλονίσουν τη συναισθηματική και οικονομική σας ασφάλεια, θα σας οδηγήσουν σε κάτι καλό και θα βάλετε σε εφαρμογή έστω και με καθυστέρηση σχέδια και ιδέες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ερωτική σας ζωή αλλάζει επηρεάζοντας την καθημερινότητά σας. Θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικογενειακά σας θέματα αλλά στη συνέχεια το βάρος μετατοπίζεται στη βελτίωση του τρόπου ζωής σας. Να περιμένετε ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Ήρθε η ώρα να αποκατασταθείτε από αδικίες που σας έγιναν και ατυχίες που υπεστήκατε. Η μέρα που θα διανύσετε θα είναι παραγωγικός και ανανεωτικός σε σχέσεις, στόχους και συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα κληθείτε να ανακαλύψετε γιατί αποτύχατε σ κάποιες από τις επιδιώξεις σας που είχατε προσπαθήσει πολύ. Αρπάξτε την ευκαιρία για να πραγματοποιήσετε νέους στόχους. Η ζωή έχει αντιξοότητες και οι συναισθηματικές σας σχέσεις ίσως χρειαστούν κάποιες θυσίες. ο επαγγελματικός σας τομέας βελτιώνεται και αποκτάει περισσότερο ενδιαφέρον. Ακούστε την καρδιά σας σε θέματα που αφορούν το συναισθηματικό σας τομέα και δε θα χάσετε.

ΛΕΩΝ: Η βδομάδα θα είναι αρκετά σύνθετη σε επιρροές και γεγονότα. Θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, να βελτιώσετε την επαγγελματική σας θέση και να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας. Δώστε σημασία σε μια καινούρια ερωτική σχέση που θα εμφανιστεί σε εσάς τους αδέσμευτους, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να εξελιχθεί σε κάτι πιο μόνιμο που θα σας συγκλονίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρχίστε να βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και ξεπεράστε παλιές συναισθηματικές απογοητεύσεις. Τοποθετήστε τα χρήματά σας μόνο σε ασφαλείς επενδύσεις. Αλλάζει το ύφος, το κλίμα και ίσως και η σύνθεση στην οικογένειά σας που θα σας αφήσει να ολοκληρώσετε ότι είχατε ξεκινήσει καιρό πριν. Προσεκτικό χειρισμό θα απαιτήσουν τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα για να μην αιφνιδιαστείτε.

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με σοβαρά πράγματα και μια πρόταση θα σας γίνει σε ανυποψίαστο χρόνο. Δε χρειάζεται να σας πτοούν εμπόδια που εύκολα μπορούν να παρακαμφθούν. Μην ξεσπάτε σε άτομα που δε σας φταίνε σε τίποτα και ειδικά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δεν υπάρχει λόγος να αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας γυρνούν στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φανείτε επιφυλακτικοί όπου μπορείτε για να προλάβετε παρεξηγήσεις. Μην επιτρέψετε στην άκαμπτη στάση κάποιων ανθρώπων να σας χαλάσει τη διάθεση. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας και βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Βρείτε το κέφι σας ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα και πραγματοποιώντας μια εκδρομή. Ο τρόπος που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσει έντονα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα ήταν καλό για εσάς να αποφύγετε σκόπιμα τη συντροφιά κάποιων που είναι επιθετικοί μαζί σας. Συμβουλές από τρίτους που δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα σας, δεν υπάρχει λόγος να τις ακούτε. Είστε δυνατοί και άξιοι να βάλετε τους κατάλληλους ανθρώπους στην κατάλληλη θέση. Για να δείτε την κατάσταση να καλυτερεύει, επιβάλλεται να απομακρυνθείτε από σκοτούρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε αγάπη και κατανόηση σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά την ανάγκη σας. Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα θα είναι προς όφελός σας, γι’ αυτό μην είστε ανυπόμονοι. Μην ακούτε ανθρώπους που είναι κακόβουλοι και έχουν προσωπικά συμφέροντα. Ξεκουράστε το μυαλό σας και περάστε δημιουργικές ώρες με φιλικά πρόσωπα. Μία ουσιαστική και σοβαρή συζήτηση θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε τους στόχους σας σε πρώτο πλάνο για να μπορέσετε να τους διεκδικήσετε. Φροντίστε να ακούτε συμβουλές συνεργατών σας που είναι άξιοι εμπιστοσύνης. Τα εμπόδια και τις αναποδιές μην τα αντιμετωπίζετε με νεύρα, αλλά με υπομονή. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας θα μπορέσετε να δείτε τις πραγματικές διαστάσεις. Για να πετύχετε ότι επιθυμείτε, ανανεωθείτε και επιταχύνετε τους ρυθμούς σας.

ΙΧΘΥΣ: Θωρακίστε κατάλληλα τον εαυτό σας και αξιοποιήστε τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας. Βασιστείτε σε πραγματικά δεδομένα και όχι σε λόγια ατόμων που δεν είναι αξιόπιστα. Ζητήστε βοήθεια μόνο από φίλους ή οικεία σας πρόσωπα που μπορούν να σας στηρίξουν. Η προσέγγιση με σοβαρότητα σε ένα επαγγελματικό σας θέμα θα σας βοηθήσει.

 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 16 Απριλίου

Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 15 Απριλίου

Δώστε αρκετό χρόνο στον οργανισμό σας και στο σώμα σας να ξεκουραστεί

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;