Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 4/3 - 10/3/2019

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 5 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, σας αποσυντονίζει και μπερδεύει τις σκέψεις σας. Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και καυγάδες που μπορούν να προκληθούν στον επαγγελματικό σας χώρο. Δεν υπάρχει λόγος να βάλετε εμπόδια στα σχέδιά σας, επειδή σε κάποιους θα αρέσει το παρασκήνιο και το κουτσομπολιό. Στις 6 με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, υποσυνείδητο και προσωπικές επιθυμίες έρχονται στο επίκεντρο. Νέα ξεκινήματα ή διορθώσεις σε ότι χρειάζεται θα γίνονται με άνεση, ενώ  τα «θέλω» του εαυτού μας θα προωθούνται ευκολότερα. Επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένο, Τοξότη, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου. Ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο, κάνοντάς σας πιο δυνατούς και έτοιμους να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και εμπόδια. Η συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους θα είναι σαφέστατα καλύτερη και ο εγωισμός θα περάσει σε δεύτερη μοίρα. Στις 9 ο Ήλιος στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, βοηθάει να εκφραστείτε δημιουργικά και να αναλάβετε καθήκοντα με σύνεση. Η εργατικότητα επιβραβεύεται. Στις 10 ο Άρης στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς,  σας κάνει πιο οργανωτικούς και δυναμικούς ώστε να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και δύσκολες καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ: Με μεθοδικότητα θα υλοποιήσετε τους στόχους σας, ιδιαίτερα αυτούς που θα αφορούν κοινωνικές διακρίσεις, αν και δε θα λείψουν οι αντιθέσεις στις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Επιστρατεύστε τη λογική σας σε κρίσιμες στιγμές, τώρα που βελτιώνεται η κατάσταση στον οικονομικό σας τομέα. Φροντίστε να μην έχετε περισσότερα έξοδα και υπερβαίνουν τα έσοδά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν υπάρξει κάποιο άτομο που θα σας απογοητεύσει, μη χαλάσετε τη διάθεσή σας. Η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει αρκετά, καθώς θα σας γίνει μια σημαντική επαγγελματική πρόταση. Είναι μέσα στο πρόγραμμα να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες, αλλά ακόμα και εκεί που πιστεύετε ότι έχετε ατυχία η τύχη θα είναι μαζί σας. Καταστρώστε σωστά προγράμματα κινήσεων που δε θα επιτρέψουν να υπάρχουν δυσαρμονίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκινήστε ένα νέο τρόπο ζωής που θα τονώσει την υγεία σας. Νιώθετε αρκετά καταπιεσμένοι είτε λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, είτε από συνήθεια και μαχόμενοι ασταμάτητα για την επαγγελματική αναγνώριση και την οικονομική επιτυχία, παραλείπετε να φροντίζετε τον οργανισμό σας. Μην αφήσετε τον ψυχικό σας παράγοντα να επιβαρυνθεί περισσότερο, αλλά υιοθετήστε τρόπους που θα σας δώσουν ευεξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε αρκετά ώριμοι για να θέσετε σε μια νέα πιο αισιόδοξη προοπτική τα σοβαρά και τα ουσιώδη που πρέπει να σας απασχολούν. Μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας και μην τεντώνετε το σκοινί με το σύντροφό σας, γιατί αυτά που θα χρειαστεί να σας απαντήσει για να σας αντιμετωπίσει δε θα σας αρέσουν.

ΛΕΩΝ: Χρειάζεται να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας για να μπορέσετε να διακρίνετε που θα πρέπει να ρίχνετε κάθε φορά το βάρος σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να παρέμβετε και να μετριάσετε δυσκολίες, εμπόδια και ανταγωνισμούς. Η εύνοια που θα έχετε και η αυξημένη δημιουργικότητά σας, δε σημαίνουν ότι μπορείτε μέσα σε μια μέρα να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα δυσάρεστα που έχουν υπάρξει στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συγκρατηθείτε και μην είστε άδικοι για να βγείτε από πάνω σε κάτι που γνωρίζετε καλά ότι είστε λάθος. Δείξτε ένα άλλο πρόσωπο και να το προωθήσετε προς τα έξω κάνοντας τις κατάλληλες αλλαγές. Τώρα θα πρέπει να θέσετε νέες προτεραιότητες και να εντοπίσετε τις επιθυμίες σας, προκειμένου να μην υπάρξουν στο μέλλον παρεξηγήσεις. Όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται, είναι απαραίτητο.

ΖΥΓΟΣ: Τα πράγματα θα καλυτερέψουν και θα δείτε πιο ξεκάθαρα τις καταστάσεις που στην ουσία οι ίδιοι δημιουργήσατε και θα έχετε μεταξύ σας καλύτερη συνεννόηση. Και σε επαγγελματικό επίπεδο θα υπάρξει σημαντική καλυτέρευση, σωστότερη επικοινωνία με τους συνεργάτες σας και σημαντική μείωση των καθυστερήσεων στα σχέδιά σας που σας αποπροσανατόλιζα. Βέβαια, μη βιαστείτε να ανοιχτείτε σε οικονομικές επενδύσεις που δεν έχετε μελετήσει, επειδή είστε ανυπόμονοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τη συμπαράσταση ανθρώπων που εσείς θα επιλέξετε, θα πάψετε να νιώθετε χαμένοι και μόνοι μέσα στο πλήθος και θα προωθήσετε κοινούς στόχους που στην πορεία θα δημιουργήσουν την αίσθηση ασφάλειας που έχετε ανάγκη και θα ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο τη δημιουργικότητά σας. Κάνοντας τις σωστές ενέργειες από και προς τους άλλους, θα γίνετε γνώστες των καταστάσεων και δε θα τρέφετε ψευδαισθήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα είστε έτοιμοι να κρίνετε πιο νηφάλια τη σχέση με το σύντροφό σας και να την οδηγήσετε σε σωστή πορεία. Η βδομάδα θα σας υποδείξει τα περιθώρια που έχετε για να ανοιχτείτε περισσότερο στις σχέσεις σας. Ο συνδυασμός των βιωμάτων που έχετε μέχρι τώρα με τα σενάρια που έχετε υπόψη, θα φέρει κάποιες τροποποιήσεις στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους και θα σας κάνει πιο ρεαλιστές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από τη στιγμή που θα αγαπήσετε εσείς οι ίδιοι τον  εαυτό σας, οι άλλοι θα σας αγαπήσουν ακόμα περισσότερο. Μπορεί να προβληματιστείτε και να ταρακουνηθείτε, αλλά τα αποτελέσματα για μια σωστή αναθεώρηση ζωής και προτεραιοτήτων θα είναι πολύτιμα. Γίνετε πιο προσεκτικοί και παρατηρητικοί με τον εαυτό σας, τις σχέσεις και τις υποθέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο εντοπισμός του τυχαίου από το μη τυχαίο και της δύναμης από την αδυναμία, θα προσδώσουν στις κινήσεις σας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και επιτυχία. Τα νέα είναι αρκετά καλά και θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε μια πιο ξεκάθαρη και καλύτερη κατάσταση στη ζωή σας όχι μόνο στις σχέσεις σας, αλλά και στα αισθηματικά σας.

ΙΧΘΥΣ: Η βδομάδα θα σας βοηθήσει σημαντικά στο να διορθώσετε τα κακώς κείμενα π[ου υπάρχουν στις σχέσεις σας. Η μέριμνα και οι επιμέρους δραστηριότητες θα αποτελούν τις λέξεις κλειδιά για την πρόοδο και την εξέλιξη, εφόσον το ζητούμενό σας θα είναι η ανάπτυξη της ποιότητας των επαφών. Είναι σημαντικό να προωθήσετε την αμοιβαιότητα μεταξύ σας, ακόμα και αν πιστεύετε αρκετές φορές ότι όλοι είναι το ίδιο.

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.