Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 8/4 - 14/4/2019

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 10 ο Ήλιος στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, είναι ακατάλληλη όψη για επαφές με συνεργάτες ή ανωτέρους. Μην προβείτε σε νέα ξεκινήματα ή αγοροπωλησίες. Στις 10 ο Δίας σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, μειώνει την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό με αποτέλεσμα να πέφτει η δημοτικότητα και η κοινωνικότητά σας. Η λογική μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και λειτουργώντας περισσότερο με το συναίσθημα θα οδηγηθείτε σε λάθος αποφάσεις. Προτιμήστε να απομακρυνθείτε όταν θα νιώθετε πιεσμένοι, καθώς λόγια που θα εκφράσετε προς συγκεκριμένα πρόσωπα θα είναι στενόχωρα και δύσκολα θα μπορέσετε να τα πάρετε πίσω. Ο Ερμής στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει καλυτέρευση στον επικοινωνιακό σας τομέα, οπότε το έδαφος για συζητήσεις και συναντήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα γίνεται πιο γόνιμο. Στις 12 ο Ερμής στους Ιχθείς σε τετράγωνο με το Δία ανάδρομο στον Τοξότη, είναι ακατάλληλη όψη για να αποφασίσετε αλλαγές ή να προχωρήσετε σε σημαντικά θέματα καθώς η σκέψη σας δε θα είναι καθαρή. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, είναι μια θετική όψη καθώς φέρνει λύσεις σε προβλήματα ή θέματα που υπάρχουν καιρό. Βελτιώνει σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές και δημιουργεί ειλικρινείς βάσεις για την πορεία. Στις 13 ο Ήλιος στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας ωθεί να υπέρ εκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και η αυξημένη αίσθηση εξουσίας που θα θέλετε , θα σας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Όσοι έχετε μυστική ζωή θα κινδυνέψετε με αποκαλύψεις. Στις 14 ο Ήλιος στον Κριό σε τρίγωνο με το Δία ανάδρομο στον Τοξότη, αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία και βοηθάει σε νομικές υποθέσεις που έχουν συλλεχθεί οι σωστές πληροφορίες. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει συμφέρουσες συνεργασίες, κέρδη από νέες ευκαιρίες και αλλάζει την καθημερινότητα στον επαγγελματικό χώρο προς το καλύτερο.

ΚΡΙΟΣ: Κρατήστε τις ισορροπίες στην προσωπική σας σχέση που φαίνεται πως περνάει κρίση. Μη χάσετε τον έλεγχό σας, εάν κάποιος θέλει να σας πανικοβάλει. Για να πλησιάσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, προσπαθήστε να μην είστε δογματικοί. Αντιμετωπίστε με διπλωματία και χιούμορ καυστικά σχόλια που μπορεί να γίνονται σε βάρος σας. Το γεγονός ότι βρίσκεστε σε φάση αλλαγής των πεποιθήσεων και των νοοτροπιών σας, δε συμβαδίζει με την τύχη σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από στριμώγματα και να ανανεωθείτε εκ νέου, κάνοντας τομές στη ζωή σας και αποβάλλοντας ότι σας είναι άχρηστο. Τα εμπόδια, οι καθυστερήσεις και οι παρανοήσεις, θα έχουν την τάση να καταργούν και να διαμορφώνουν ότι καινούριο σας προκύπτει. Οι επιπολαιότητες σε αυτή τη φάση της ζωής σας δεν επιτρέπονται και δεν συγχωρούνται, γι’ αυτό σκεφτείτε με ψυχραιμία και βάζοντας μπροστά τη λογική.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και συγκρατημένοι στις αποφάσεις σας, ώστε να μη δημιουργήσετε από μόνοι σας προβλήματα στο μέλλον σας, αργότερα που όλα θα έχουν βρει τους κανονικούς τους ρυθμούς. Οι τάσεις φυγής όταν βλέπετε ότι στριμώχνεστε, θα είναι έντονες και δε θα σας οδηγούν εκεί που πρέπει, ενώ παράλληλα τα ερωτηματικά που θα γεννιούνται, θα είναι περισσότερα από τις απαντήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δυσάρεστες σκέψεις είναι σίγουρο ότι δε θα σας βοηθήσουν να δείτε την πραγματικότητα. Τροποποιήστε τον επαγγελματικό σας προσανατολισμό και επαγγελματισμό, καθώς ο φθόνος κάποιων ατόμων μπορεί να σας κάνει τη ζωή σας πιο δύσκολη. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα καλυτερεύει και ίσως είναι καλύτερα να αποφασίσετε να κάνετε κάποιο ταξίδι πριν σας καταβάλει και πάλι το άγχος της καθημερινότητας.

ΛΕΩΝ: Μη συμμετάσχετε σε συζητήσεις που γίνονται και αφορούν άτομα που δεν είναι παρόντα. Μην εμπλακείτε σε καταστάσεις μπερδεμένες, που μπορούν να σας βλάψουν μακρόχρονα. Μη δυσκολέψετε τη ζωή σας αναλαμβάνοντας οικονομικά ρίσκα που δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσουν. Μόνο με την κοινή λογική, θα μπορέσετε να αποφύγετε ψυχοφθόρες καταστάσεις. Μην προβείτε σε παρακινδυνευμένες κινήσεις που θα σας προσγειώσουν ανώμαλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακολουθήστε καινούριους δρόμους και κατευθύνσεις και μη μένετε κολλημένοι στο παρελθόν. Μην αφήσετε την κακή ψυχολογική σας διάθεση να επηρεάσει τη λογική σας. Η οικειότητα που έχετε και η καλή θέληση των άλλων πρέπει να σας κάνουν να καταλάβετε ότι τα βιώματα που έχει ο καθένας τον κάνει να θέτει διαφορετικές αξίες για ένα πράγμα.

ΖΥΓΟΣ: Προτιμήστε να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε, από το να αναλάβετε και άλλες υποχρεώσεις. Λειτουργείστε με βάση τις συγκυρίες και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Τα άτομα της οικογένειας σας θα γίνουν η αιτία για να έρθετε σε σύγκρουση με το σύντροφό σας. Διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει επειγόντως να τακτοποιηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και συζητήσεις που γίνονται με κλειστά χαρτιά στον εργασιακό σας χώρο, γιατί αλλιώς θα βρεθείτε εσείς εκτεθειμένοι αντί των άλλων. Τα προβλήματα του οικογενειακού χώρου, θα σας σπρώξουν στο να χάσετε τον έλεγχο και να παραφερθείτε σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ η βασική αιτία θα εντοπίζεται στα διαφορετικά πιστεύω του καθενός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Γίνετε πιο ξεκάθαροι και πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε και θα δείτε πολλά πράγματα να αλλάζουν. Ανασυγκροτηθείτε για να κερδίσετε το χρόνο που έχετε χάσει κάνοντας άσκοπα πράγματα. Μην αποφεύγετε να δείτε κατάματα την πραγματικότητα, γιατί δε θα κερδίσετε τίποτα. Μη δίνετε λαβές με τη συμπεριφορά σας σε παρασκηνιακούς τύπους που σας παραμονεύουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δε χρειάζεται να κάνετε παρέα με άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν και σας καθηλώνουν στο παρελθόν με αρνητικές σκέψεις. Ο αγώνας σας θα δικαιωθεί, μόνο αν καταλάβετε τις ουσιαστικές ανάγκες και των άλλων. Οι ευκαιρίες και οι προοπτικές επαγγελματικής καταξίωσης, θα είναι σαφώς περισσότερες, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα κάνετε την επανάστασή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι προστριβές με τους άλλους θα κάνουν την εμφάνισή τους και είναι πολύ πιθανό να ταλαιπωρηθείτε από την εμφάνιση εγωισμών και συμφερόντων. Δεν πρέπει να κάνετε λάθη τακτικής, γιατί είναι πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις και διαφωνίες με τους συνεργάτες αλλά και με τα φιλικά σας πρόσωπα. Η καλή σας διάθεση θα αρχίσει και πάλι να επηρεάζεται αρνητικά και η νευρικότητά σας θα αρχίσει να εκδηλώνετε με αυστηρή κριτική προς τους άλλους.

ΙΧΘΥΣ: Οργανώστε τη δική σας συμπεριφορά και στάση πριν πάρετε αποφάσεις, για το αν θα δεχτείτε ή θα απορρίψετε τα κίνητρα των άλλων. Μην αφήσετε την αφηρημάδα σας να σας προξενήσει ζημιά, εφόσον ξέρετε το σωστό τρόπο που μπορείτε να χειριστείτε τις λεπτομέρειες των εργασιών σας. Αναλύστε τα σχέδιά σας στους συνεργάτες σας για να μπορέσουν να σας καταλάβουν και κάντε το με ήρεμο τρόπο και όχι με διαφωνίες και εριστική διάθεση.

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ