Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 6/5 έως 12/5/19

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 6 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με την πραγματικότητα και κάνοντάς σας περισσότερο ρεαλιστές. Θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας, αλλά και να βρείτε εναλλακτικές λύσεις σε ότι σας απασχολεί. Δίνει σάρκα και οστά στις ιδέες, στα σχέδια και στους στόχους σας. Οι επαφές σας κρίνονται από σοβαρότητα, βάζοντας το υπόβαθρο για μεγάλες συνεργασίες. Μέσα από συζητήσεις θα βρίσκετε εναλλακτικές λύσεις για ότι προσκρούει σε εμπόδια, ενώ η ηρεμία και η λογική, θα βοηθάει να εκφράζεστε σωστά. Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας, διατηρώντας ανοιχτό μυαλό και παραμερίζοντας αμετακίνητες θέσεις. Στις 7 η Αφροδίτη στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, είναι δύσκολη και ακατάλληλη όψη σε συναισθηματικό επίπεδο. Μην επιχειρήσετε αλλαγές ή ξεκαθαρίσματα, καθώς φέρνει ψυχρότητα και ρήξη σε σχέσεις. Στις 9 ο Ήλιος στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας προετοιμάζει ώστε να κινηθείτε δυναμικά και να ξεπεράσετε με επιτυχία δυσκολίες ή προβλήματα, αλλά και να αναγνωρίζετε τον κίνδυνο ώστε να τον αποφύγετε. Η Αφροδίτη στον Κριό σε τρίγωνο με το Δία ανάδρομο στον Τοξότη, αυξάνει τον ερωτισμό και τη γοητεία, όπως και τις εκπλήξεις και τα απρόοπτα. Κατά κανόνα δεν πρόκειται να δυσαρεστηθείτε, εφόσον διατηρήσετε τις ισορροπίες και το ακέραιο του χαρακτήρα σας σε προτάσεις για συνεργασία. Η Αφροδίτη στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, δημιουργεί τάσεις απομόνωσης και συναισθηματική αστάθεια. Μειώνεται η εμπιστοσύνη απέναντι στους άλλους και κυριαρχεί το παρασκήνιο. Στις 11 ο Ήλιος στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, φέρνει σταθερά κέρδη και θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Έχοντας υπομονή και υπευθυνότητα μπορείτε να προβείτε σε νέα ξεκινήματα.

ΚΡΙΟΣ: Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας, να σας κάνουν υποκειμενικούς. Εάν θέλετε να πραγματοποιηθούν οι αλλαγές που σχεδιάζετε, μη στηρίζεστε στους άλλους. Μόνο συγκρατώντας την επιθετικότητά σας, θα πετύχετε περισσότερα. Αναθεωρήστε απόψεις που έχετε και σας κρατούν μακριά από την επιτυχία. Εάν μερικές φορές πιστεύετε ότι υπάρχουν άτομα που δε σας κατανοούν, μη το παίρνετε τόσο βαριά και γίνεστε μυστικοπαθείς. 

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα εάν αποφύγετε να δώσετε αφορμές σε τρίτους να κάνουν σχόλια σε βάρος σας. Η εργασιομανία σας ήταν πάντα η βασική αιτία απομάκρυνσης από το σύντροφό σας, αλλά τώρα φαίνεται πως επιτέλους καταλάβατε πως όλη σας η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά και ο έρωτας γίνεται για εσάς προτεραιότητα, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας, αλλά να νιώσετε και του συντρόφου σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που κρύβουν εντάσεις, για να μην αφήσετε περιθώρια να δημιουργηθεί παρασκήνιο σε βάρος σας. Χρησιμοποιήστε τη διορατικότητά σας και την ξεχωριστή ικανότητα που έχετε να διεισδύετε στο βάθος των καταστάσεων που σας προβλημάτισαν, για να μη χαλάσετε την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατεί. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο λάθος χειρισμός του λόγου πάνω στον εκνευρισμό σας, μπορεί να ξεσηκώσει κάποιους να κινηθούν εναντίον σας. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις τους, για να μην εναντιωθούν οι καταστάσεις στα σχέδιά σας. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί για να ξαναβρεί και πάλι τους ρυθμούς του και να εκδηλωθούν και πάλι οι κρυφές σας ικανότητες. 

ΛΕΩΝ: Μην εκτεθείτε σε μεγάλα έξοδα που δε θα μπορείτε να καλύψετε, μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε. Συντονιστείτε με τις συνθήκες που επικρατούν και δείτε θετικά τις εξελίξεις της ζωής σας. Από το να δραματοποιείτε τις καταστάσεις, κάντε κάτι για να τις βελτιώσετε. Αντιμετωπίστε τις επιφυλάξεις των άλλων με κατανόηση και αισιοδοξία. Φροντίστε να έχετε ξεκάθαρο μυαλό, γιατί μόνο έτσι θα ξεχωρίσετε τι σας συμφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε τον απαιτούμενο χρόνο για να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε πως μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Ακούστε τον οργανισμό σας και μην αγχώνεστε προσπαθώντας να πετύχετε περισσότερα. Όταν εσείς οι ίδιοι δεν ξέρετε τι θέλετε, μην απαιτείται από τους άλλους να συμφωνούν μαζί σας. Μην αφήσετε μακροχρόνιες σχέσεις σας να κλονιστούν και να φτάσουν σε σημείο να καταστραφούν.

ΖΥΓΟΣ: Χειριστείτε με μεγάλη διακριτικότητα ένα θέμα που θα αφορά κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Για να μην πιέζεστε παραπάνω, δημιουργήστε πιο ασφαλείς συνθήκες στον επαγγελματικό σας χώρο. Προγραμματίστε ότι έχετε να κάνετε, δίνοντας σημασία και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Εάν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι, επωφεληθείτε από τις συνθήκες που επικρατούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αδιαφορήσετε για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στις υποθέσεις σας, για να μη βρεθείτε σε αδιέξοδα. Για να νιώσετε καλύτερα ασχοληθείτε με τη διευθέτηση πρακτικών θεμάτων.
Αποφύγετε να δώσετε λύσεις σε συναισθηματικά σας προβλήματα, αφού ακόμα δεν έχουν ωριμάσει μέσα σας οι αλλαγές που μπορεί να προκύψουν. Κάντε συγχρονισμό στις ενέργειές σας με αυτές των συνεργατών σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χωρίς να ελέγξετε τα δεδομένα, μη βιαστείτε να εφαρμόσετε κάποια σχέδια. Εκμεταλλευτείτε όσες ευκαιρίες σας παρουσιαστούν και προσπαθήστε να μη χάσετε καμία. Καλυτερεύει η ατμόσφαιρα στη σχέση με το σύντροφό σας, αφήνοντάς σας να απολαύσετε μια όμορφη μέρα μαζί, κάνοντας από κοινού πράγματα που θα ευχαριστούν και τους δυο σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς, γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τσακωθείτε. Ξεκαθαρίστε τις καταστάσεις που επικρατούν, χωρίς να το παρακάνετε με απαιτήσεις. Ανανεώστε τις ιδέες σας και μην αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με απαρχαιωμένα μυαλά. Εξετάστε τις λεπτομέρειες πριν προβείτε σε υπογραφές συμβολαίων ή κλείσιμο συμφωνιών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκφράστε τις ιδέες και τους στόχους σας, φροντίζοντας να είστε κατανοητοί στους άλλους για να πετύχετε άμεση αναγνώριση σε κάποιους κύκλους που συναναστρέφεστε. Θα βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε, όπως και θα ξεκαθαρίσετε τη σχέση σας με κάποιους συγγενείς. Είναι πολύ πιθανόν να έρθουν στη σκέψη σας θέματα του παρελθόντος, αλλά κυριαρχώντας μόνο διάφορες ευχάριστες αναμνήσεις. 

ΙΧΘΥΣ: Τα σχέδιά σας θα αρχίσουν να υλοποιούνται και να γίνονται πραγματικότητα και όσοι από εσάς είστε αδέσμευτοι θα σταθείτε αρκετά τυχεροί στην αναζήτηση συντρόφου. Αρκετές στιγμές μέσα στη μέρα θα παρασυρθείτε και θα αντιδράσετε υπερβολικά χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος, γι’ αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε ψύχραιμα πριν πείτε λόγια που θα στενοχωρήσουν άτομα που δε θα θέλατε ή κάνετε λάθη από βιαστικές κινήσεις. 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ