Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 13/5 έως 19/5/19

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 14 ο Ήλιος στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, κάνει τη μέρα καλή για συνεργασίες ή για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας με προϋπόθεση να έχετε μελετήσει τις λεπτομέρειες. Η Αφροδίτη στον Κριό σε εξάγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, ομορφαίνει την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Περάστε όμορφες ώρες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Στις 15 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο, και θα αποζητήσετε περισσότερη ασφάλεια, αλλά και κάλυψη των συναισθηματικών και υλικών σας αναγκών. Την περισσότερη ενέργειά σας θα την καταναλώνετε στο οικογενειακό περιβάλλον.  Θα είστε περισσότερο ήρεμοι και στις προσωπικές σας σχέσεις θα υπάρχει περισσότερο πάθος. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς). Στις 16 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο, κάνοντάς σας υπερευαίσθητους καθώς σε αυτή τη θέση είναι σε πτώση. Όμως, θα είστε αρκετά φιλόδοξοι και αποφασισμένοι να εργαστείτε σκληρά. Θα λειτουργείτε υπερπροστατευτικά απέναντι σε οικογενειακά και αγαπημένα πρόσωπα και καλό θα είναι να προσέξετε να μην το παρακάνετε και τους κάνετε να ασφυκτιούνε. Ο Ερμής στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, θα σας στηρίξει στο να αναγνωρίσετε τι συμβαίνει γύρω σας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε διαλόγους που θα σας συγχύσουν. Με τον Ερμή στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, θα δεχθείτε βοήθεια για να εκπληρώσετε σχέδια από σημαντικά άτομα. Θετική όψη για να πάρετε αποφάσεις, αφού θα διαλέξετε σωστό δρόμο. Στις 18 ο Ερμής στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, οι συζητήσεις που θα κληθείτε να κάνετε θα είναι άφθονες και ίσως χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Στις 19 η Πανσέληνος στον Σκορπιό, δημιουργεί ανακατατάξεις οι οποίες μπορούν να αποδειχθούν επιζήμιες αν δεν κρατηθούν οι απαραίτητες ισορροπίες. Προσπαθήστε να μην κινηθείτε με κριτήριο το θυμό, καθώς θα ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων και κύμα αντεκδίκησης. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις σε ότι θα αφορά τον οικονομικό ή συναισθηματικό σας τομέα, γιατί οι συνέπειες θα είναι αρνητικές και με διάρκεια. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

ΚΡΙΟΣ: Εάν κάποιοι ζητήσουν τη βοήθειά σας, θα ήταν φρόνιμο να μην τους το αρνηθείτε, ιδιαίτερα εάν κάποιοι από αυτούς σας στάθηκαν και σας στήριξαν στο παρελθόν. Εκμεταλλευτείτε όσο χρόνο μπορείτε για να τον αφιερώσετε στον εαυτό σας και φροντίστε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με τους φίλους ή το σύντροφό σας. 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά σας να σας ξεφύγουν και να πάνε χαμένες, ενώ μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε και να δείτε τα έσοδά σας να εκτινάσσονται στα ύψη. Μη δημιουργήσετε ρήξη στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας αλλά και με άτομα κύρους που έχουν να σας προσφέρουν πολλά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσοι είστε μόνοι, ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει και να είστε σίγουροι ότι δε θα βγείτε χαμένοι. Δώστε λίγο παραπάνω χώρο και χρόνο στους γύρω σας, χωρίς βέβαια να το κάνετε με βαριά καρδιά ή να νιώθετε άσχημα. Συζητήστε εάν πιστεύετε ότι υπάρχουν πράγματα που νιώθετε ότι πρέπει να αλλάξουν για να ανανεωθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σταθερότητα που δεν υπήρχε μέχρι τώρα στο συναισθηματικό σας τομέα, μπαίνει στη ζωή σας για να έχετε μια σχέση σταθερή και δυνατή. Δημιουργήστε καινούριες βάσεις για να στηρίξετε καλύτερα την υπάρχουσα σχέση σας και να την καλυτερέψετε, ενώ οι αδέσμευτοι θα βρείτε τη σχέση που σας ταιριάζει για να κατασταλάξετε.

ΛΕΩΝ: Σε γενικές γραμμές μην ξεπεράσετε τις ανάγκες του εαυτού σας, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τους άλλους, γιατί έτσι θα πετύχετε πολύ εύκολα να μείνετε μόνοι. Πρέπει να μάθετε να τις διαχειρίζεστε και όχι να τις σπαταλάτε από φόβο. Ακόμα και αν υπάρχει κάτι που ίσως σας ενοχλεί, σκεφτείτε πως υπάρχει τρόπος να το λύσετε πολιτισμένα και δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε τσακωμούς. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε τη βδομάδα να κυλήσει, προσπαθώντας να καλυτερέψετε τη σχέση σας και όχι να τη διαλύσετε, εφόσον αυτό δεν το θέλετε ούτε και εσείς. Δείτε τα μικροκαυγαδάκια που ίσως υπάρχουν με το σύντροφό σας και δεν είναι ουσιαστικά σαν ερωτικό παιχνίδι, για να δώσετε μια άλλη διάσταση επικοινωνίας μεταξύ σας.

ΖΥΓΟΣ: Επειδή υπάρχει παρασκήνιο που πρέπει να αποκρυπτογραφήσετε σε κάποιες υποθέσεις του εργασιακού σας χώρου αλλά και σε κάποιες σχέσεις σας, μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Επικεντρωθείτε στα θετικά που υπάρχουν στη ζωή σας και αργότερα θα γίνουν πιο φανερά και καταπολεμήστε το άγχος και τη νευρικότητα που δε σας αφήνουν να προχωρήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι εξελίξεις γύρω από την εργασία σας τρέχουν και πρέπει να κινηθείτε πιο γρήγορα και πιο συντονισμένα για να μη χάσετε πολύτιμο χρόνο και σημαντικές ευκαιρίες. Μη βιάζεστε να αναπτυχθείτε κοινωνικά, πιέζοντας τους άλλους, γιατί υποσχέσεις που σας έδωσαν κάποιοι, είναι πολύ πιθανό να μην εκπληρωθούν στο βαθμό που περιμένετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην ανοιχτείτε σε έξοδα πριν παγιώσετε μια ικανοποιητική οικονομική κατάσταση, γιατί έχετε την εύνοια να αντιπαρέλθετε πιο γρήγορα από άλλους τα εμπόδια που υπάρχουν. Μετριάστε τα καπρίτσια σας και αναζητήστε την ουσία αφήνοντας στην άκρη γκρίνιες, για να μπορέσετε να διοχετεύσετε σωστά την ενέργειά σας και όχι να τη σπαταλήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προοπτικές για να επιτύχετε κάτι καλύτερο σε συνεργασίες, οικονομικά αλλά και στις σχέσεις σας είναι αρκετά καλές, απλώς χρειάζονται από εσάς γερά νεύρα και διαλλακτικότητα. Μπορεί η κούραση να είναι αρκετή για εσάς και να μην μπορείτε να τι γλιτώσετε, αλλά θα δημιουργηθεί πολύ θετικό υπόβαθρο για να είναι ικανοποιητικά τα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από εσάς απαιτείτε ευθυκρισία και όχι ολική αποδοχή των σχολίων που θα ακούσετε, γιατί αυτό μπορεί να σας βοηθήσει ως ένα βαθμό, αλλά δε θα σας αφήσει να συγκεντρωθείτε στο στόχο σας. Μπορεί η μέρα να ευνοεί τον εργασιακό σας τομέα, όμως, χρειάζεται και από μέρους σας προνοητικότητα, μέτρο και καλή οργάνωση για να βάλετε βάσεις για το μέλλον.

ΙΧΘΥΣ: Οι προδιαγραφές είναι σχεδόν παντού άριστες, αλλά επειδή η καθημερινότητά σας θα γίνει αρκετά φορτωμένη και βαρετή, προσέχετε τι θα υποσχεθείτε, τι θα πείτε και προπαντός τι θα υπογράψετε. Μελετήστε προσεκτικά κάθε σοβαρή απόφαση που παίρνετε σκεπτόμενοι τη βελτίωση της οικονομική σας θέσεως, μια που οι καθυστερήσεις θα είναι τόσες όσες και οι ευκαιρίες.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.