Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19 έως 26/3/23

Απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν ή άτομα που σας ταλαιπωρούν ψυχικά



Στις 21 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, απρόσμενα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε μετασχηματισμούς, ενώ θα νιώθετε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα. Η επιθυμία σας για αλλαγές θα σας κάνει ανυπόμονους με αποτέλεσμα να καθυστερείτε τις εξελίξεις. Απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν ή άτομα που σας ταλαιπωρούν ψυχικά. Χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας θετικά και μη την σπαταλήσετε σε ρίσκα ή προκλήσεις. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Στις 24 ο Πλούτωνας εισέρχεται στον Υδροχόο, φέρνοντας αλλαγές σε προκαταλήψεις, ιδέες και δεδομένα. Θα επικρατήσει προσωρινά ένα χάος, καθώς η διαχείριση των αλλαγών θα σας φανεί βουνό, αλλά σκεπτόμενοι τους δρόμους που σας ανοίγονται και αφήνοντας τις πρωτότυπες ιδέες να συνυπάρξουν με τη λογική, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις εμπειρίες που έχετε αποκομίσει μέχρι τώρα, αποβάλετε από πάνω σας κάθε παρορμητική κίνηση και αφήστε και καμιά κριτική να πέσει στο τραπέζι ακόμα και αν είναι κόντρα σε αυτά που πιστεύετε. Στις 26 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο, κάνοντάς σας υπερευαίσθητους καθώς σε αυτή τη θέση είναι σε πτώση. Όμως, θα είστε αρκετά φιλόδοξοι και αποφασισμένοι να εργαστείτε σκληρά. Θα λειτουργείτε υπερπροστατευτικά απέναντι σε οικογενειακά και αγαπημένα πρόσωπα και καλό θα είναι να προσέξετε να μην το παρακάνετε και τους κάνετε να ασφυκτιούνε.

 

ΚΡΙΟΣ: Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στα αισθηματικά σας με ρεαλισμό για να μην πληγωθείτε. Δεχθείτε προτάσεις που θα ακουστούν από τρίτους και κατεβάστε τους τόνους. Θα έχετε αρκετή έμπνευση για να κάνετε καινούρια σχέδια. Συμπαρασταθείτε σε ένα δικό σας πρόσωπο που σας έχει ανάγκη πριν το ζητήσει. Μην το παρακάνετε με το πείσμα σας, γιατί μπορεί να πλήξει σημαντικές σχέσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Προτιμήστε να σταθεροποιήσετε τα έξοδά σας, αντί να ρισκάρετε σε παράτολμες επενδύσεις. Προσέξτε τι αποφάσεις θα πάρετε, γιατί θα είναι δύσκολο να επανορθώσετε αν το μετανιώσετε. Μην επηρεάζεστε αρνητικά από τη συμπεριφορά κάποιων που σας ενοχλούν. Για να διατηρήσετε την εκτίμηση αυτών που υπολογίζουν σε εσάς, ασχοληθείτε πιο σοβαρά. Ορισμένες υποχρεώσεις σας εξακολουθούν να εκκρεμούν, γιατί συνέχεια τις αμελείτε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προτιμήστε τον διάλογο με τον σύντροφο και μην αφήνετε ασάφειες στη σχέση σας. Ό,τι σας απασχολούσε από το παρελθόν και σας ταλαιπωρούσε μέχρι τώρα, αρχίζει σταδιακά να υποχωρεί. Θα μπορέσετε να ανεβείτε μερικά σκαλοπάτια προς την ιεραρχία στον εργασιακό χώρο, αρκεί να αυξήσετε την εργασιακή σας απόδοση, να γίνετε πιο δραστήριοι και να προσεγγίσετε με λογική τους στόχους σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι υποχωρήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις πρέπει να είναι αμοιβαίες. Εφόσον οι συνθήκες ευνοούν προχωρήστε στην υλοποίηση κάποιων σχεδίων σας. Αφιερώστε την ημέρα σε ασχολίες που δε θα απαιτήσουν μεγάλη σκέψη. Όλες οι ευκαιρίες είναι μπροστά σας. Γνωρίζετε καλά τι πρέπει να κάνετε για να βγάλετε τα χρήματα που επιθυμείτε. Κινηθείτε γρήγορα και βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας.

 

ΛΕΩΝ: Θα μπείτε σε μια νέα φάση ζωής, κάνοντας μια νέα αρχή που θα μπορείτε με μεγαλύτερη άνεση να πραγματοποιείτε σχέδια είτε αυτά θα έχουν σχέση με την εργασία σας, είτε με τον προσωπικό και ερωτικό σας τομέα. Βέβαια, θα εξακολουθούν να σας πιέζουν κάποιες καταστάσεις από το οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά παρ’ όλα αυτά θα καταφέρετε να βάλετε μια πιο σταθερή πορεία στη ζωή σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κινηθείτε με προσεκτικές κινήσεις, ώστε να βελτιώσετε αισθητά τις σχέσεις σας με τους άλλους, ειδικά αυτές που τελευταία έχουν υποστεί φθορά. Η ευκαιρία που ζητούσατε για να βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε θα σας δοθεί, αλλά προσέξτε να μην το παρακάνετε και περάσετε από την εργατικότητα στο στάδιο της τεμπελιάς ή της αναβλητικότητας.

 

ΖΥΓΟΣ: Αναθεωρήστε μερικές από τις απόψεις που έχετε, καθώς δε χρειάζεται να τεκμηριώσετε σε όλους ότι είστε ξεροκέφαλοι. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, καθώς ο δρόμος που θέλετε να ακολουθήσετε μπορεί να είναι ξεκάθαρος, αλλά έχει και τα εμπόδιά του. Είναι μια καλή ευκαιρία να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας, δείχνοντας κατανόηση στα αγαπημένα σας πρόσωπα και αποδοχή σε ορισμένες απόψεις τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα γεμίσετε νέα ενδιαφέροντα που θα σας βγάλουν από το φαύλο κύκλο που αισθάνεστε ότι βρίσκεστε και θα αφαιρέσουν βάρος από την πλάτη σας. Θα χρειαστεί ευελιξία από την πλευρά σας, καθώς θα υπάρχει ανταγωνισμός στο παρασκήνιο. Οι περιορισμοί που δέχεστε από οικογενειακά πρόσωπα σας φέρνουν σε δύσκολη θέση και δημιουργούν εντάσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσέξτε τι θα πείτε και κυρίως τη συμπεριφορά σας, γιατί θα βρίσκεστε στο επίκεντρο. Μην προσπαθήσετε να παρουσιάσετε διαφορετικά τον εαυτό σας από αυτό που είναι, γατί οι άλλοι δεν είναι τυφλοί και θα θεωρήσουν ότι παίζετε εσκεμμένα κάποιο παιχνίδι. Εξάλλου, στηρίζεστε πάντα στη λογική και στα πόδια σας και αυτό το αναγνωρίζουν και το παραδέχονται σχεδόν όλοι από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν ορισμένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, μην τους επιτεθείτε λεκτικά, γιατί θα προκύψουν σκληρές αντιπαραθέσεις που δεν είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε. Όμως, θα έχετε τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε σχέδια που θα αφορούν τη σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας, αλλά να είστε προσεκτικοί για να μην εξαπατηθείτε από φίλους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα αρχίσουν να εξελίσσονται και να στηρίζονται σε πιο γερές βάσεις. Οι διαπραγματεύσεις που ζητάτε θα γίνουν σε πιο ρομαντική ατμόσφαιρα, κάτι που το έχετε πραγματικά ανάγκη. Προσαρμοστείτε στις υπάρχουσες συνθήκες και αν αρχίσετε να περιορίζετε την ανυπομονησία σας δε θα πιστεύετε αυτά που θα βλέπετε να πραγματοποιούνται.

 

ΙΧΘΥΣ: Όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην υγεία σας θα είναι εύκολο να ξεπεραστεί, αρκεί να φροντίσετε να κάνετε τα απαραίτητα τσεκάπ εάν έχετε ενοχλήσεις. Η φυσική σας κατάσταση, όσο και η υγεία σας απαιτούν φροντίδα από την πλευρά σας, ειδικά αυτήν την περίοδο που βρίσκεται σε μια φάση φορτωμένη με υποχρεώσεις και άγχη. Μην υποβάλλεστε σε άσκοπες ταλαιπωρίες, αλλά εξοικονομήστε σωστά τις δυνάμεις σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα