Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 21 Μαρτίου

Θα υπάρχει χρόνος για να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από τη βαρετή καθημερινότητα



ΚΡΙΟΣ: Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα, ώστε να κλείσετε συμφωνίες. Θα αυξηθεί κατά πολύ και η γοητεία σας, για να μπορείτε να εντυπωσιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Πλησιάστε άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος και λύστε τις όποιες διαφορές υπάρχουν μεταξύ σας. Η ρομαντική σας διάθεση θα είναι αρκετά ανεβασμένη, αλλά πρέπει να είστε και κάπως επιφυλακτικοί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα γιατί δείχνετε πως δεν έχετε σταθερότητα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα συναισθήματα του συντρόφου σας, αλλά καλό είναι να μην αδιαφορείτε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πραγματοποιείστε επαγγελματικές συναντήσεις, που θα σας επιφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Συζητήστε με τους συνεργάτες σας κάποιο επαγγελματικό θέμα που σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό.

 

ΛΕΩΝ: Βγείτε έξω και διασκεδάστε ή καθίστε σπίτι απολαμβάνοντας τη συντροφιά της επιλογής σας. Θα υπάρχει χρόνος για να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από τη βαρετή καθημερινότητα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο ερωτισμός δεν θα σας εγκαταλείψει, γι’ αυτό φροντίστε να τελειώσετε τη μέρα ευχάριστα. Κάντε σωστούς και μελετημένους οικονομικούς χειρισμούς, αποφεύγοντας περιττά έξοδα.

 

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα είναι κατάλληλη για να προβείτε σε συζητήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Η γοητεία και η λάμψη σας θα σας κάνει να ξεχωρίζετε και να πετυχαίνετε με ευκολία αυτά που θέλετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί ακόμα να έχετε αρκετό άγχος αλλά η τύχη θα είναι με το μέρος σας, ακόμα και για να ανανεωθείτε. Ακολουθήστε το όνειρό σας κάνοντας τις σωστές επιλογές, ακόμα και αν γνωρίζετε τις δυσκολίες που έχει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι καλύτερο να έχετε κάτι να ελπίζετε, παρά να γυρνάτε στο παρελθόν που τόσο σας πλήγωσε. Τολμήστε να κάνετε μια νέα αρχή για να έρθει η «άνοιξη» στη ζωή σας σε όποιον τομέα εσείς επιθυμείτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυξάνεται ο ερωτισμός σας και σας κάνει πιο ευάλωτους συναισθηματικά τόσο προς τον σύντροφό σας, όσο και προς τα άτομα της οικογένειάς σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αλλαγές θα σχετιστούν πρωτίστως με τις επαγγελματικές εξελίξεις που δεν θα σας ευχαριστήσουν ιδιαίτερα, αλλά αν κάνετε υπομονή στη συνέχεια θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα πράγματα.

 

ΙΧΘΥΣ: Είστε εγκλωβισμένοι σε ένα περιβάλλον που δεν μπορείτε να ξεφύγετε. Οι εναλλαγές των συναισθημάτων σας θα είναι αρκετές για να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί στις νέες συνθήκες.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson