Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σου αρέσει η χειροτεχνία και η μαγειρική; Τότε αυτά τα βιβλία είναι για σένα!

Από τις Εκδόσεις Μύρτος



ΣΥΡΜΑ & ΧΑΝΤΡΑ: Ανακαλύψτε τα μυστικά του χειροποίητου κοσμήματος. Το βιβλίο αυτό έχει σκοπό να σας μυήσει στα μυστικά του κοσμήματος και να σας μάθει τις τεχνικές της δημιουργίας του, με έναν ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο. Εύκολες οδηγίες και έγχρωμες εικόνες σας δείχνουν βήμα προς βήμα πώς να δημιουργήσετε κοσμήματα με σύρμα και χάντρες. Από βραχιόλια και σκουλαρίκια, έως δαχτυλίδια, μενταγιόν και κολιέ. Αυτοσχεδιάστε και αφήνοντας τη φαντασία σας ελεύθερη, δημιουργείστε δικά σας μοναδικά κοσμήματα.

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ: Το βιβλίο αυτό σας παρουσιάζει μια καινούργια πρόταση. Συνταγές με ταυτότητα, παραδοσιακές αλλά και σύγχρονες, μαγειρεμένες με εύκολο, γρήγορο, υγιεινό, οικολογικό και οικονομικό τρόπο. Χρήσιμες συμβουλές και πρακτικές λύσεις θα βοηθήσουν τους φοιτητές, τις νέες νοικοκυρές και όσους αρχίζουν να πειραματίζονται στις μαγειρικές αναζητήσεις. Δίνοντας το δικό σας ιδιαίτερο τόνο σε κάθε συνταγή, μοιραστείτε με τους δικούς σας ανθρώπους αρώματα και γεύσεις.

Το AllYou.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μύρτος προσφέρει σε 4 τυχερές αναγνώστριες ένα από τα βιβλία "Σύρμα & Χάντρα" και "Φοιτήτρια Στη Μαγειρική". Στείλε μας ένα e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΥΡΤΟΣ μέχρι τη Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στις 12.00μμ., και στο κύριο μέρος e-mail μην ξεχάσεις να μας γράψεις το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σου. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

* Και τα δύο βιβλία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μύρτος σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος