Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

"Το Γλυκό Πουλί Της Νιότης" του Tenesse Williams στο Θέατρο Άλμα

Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!



Η Κατερίνα Μαραγκού μετά τα Καλοκαίρι και καταχνιά και Τριαντάφυλλο στο στήθος «ενδύεται τη σκιά» μιας ακόμη ηρωίδας του διάσημου Αμερικανού συγγραφέα και επιστρέφει δυναμικά στη σκηνή του Άλμα ως Αλεξάντρα ντε Λάγκο έχοντας στο πλευρό της τον Όμηρο Πουλάκη στο ρόλο του Τσανς Γουέην.

Μια εμπνευσμένη και πολλά υποσχόμενη σκηνοθεσία της Αναστασίας Ρεβή, καλλιτεχνικής διευθύντριας της βραβευμένης ομάδας Theatre Lab Company.

Στη νοσηρή ατμόσφαιρα της επαρχίας, σε μια πόλη του αμερικανικού Νότου, συναντώνται ο Τσανς Γουέην και η Αλεξάντρα ντε Λάγκο, δύο άνθρωποι μόνοι, κυριευμένοι απ’ τους φόβους και τις παραισθήσεις τους. Εκείνος, ένας φιλόδοξος επαγγελματίας εραστής που αδίστακτα κυνηγά το όνειρο του και εκείνη μια σπουδαία ηθοποιός του Hollywood στη δύση της λάμψης της, εξαρτημένη από το αλκοόλ και τις ουσίες. Μέσα σ’ ένα βίαιο, ρατσιστικό περιβάλλον όπου κυριαρχεί μόνο το δίκαιο/άδικο του ισχυρού επινοούν τον «παράδεισο» και αναμετρώνται με τις επιθυμίες, τα πάθη, το χρόνο και τη μνήμη. Δύο τραγικοί ήρωες, δέσμιοι της ουτοπίας που στο τέλος θα τους κατακρημνίσει.

Πριγκίπισσα, οι άνθρωποι του κόσμου τούτου δεν χωρίζονται σε πλούσιους και φτωχούς ή σε καλούς και κακούς, αλλά σε κείνους που γνώρισαν ή γνωρίζουν την ηδονή στον έρωτα και σε κείνους που δεν τη γνώρισαν, αλλά την αγναντεύουν από μακριά με ζήλια, άρρωστη ζήλια.

Παίζουν: Κατερίνα Μαραγκού (Αλεξάντρα ντε Λάγκο), Όμηρος Πουλάκης (Τσάνς Γουέην), Λευτέρης Βασιλάκης (Τζώρτζ Σκάντερ), Αργύρης Γκαγκάνης (Μπος Φίνλευ), Νικόλας Παπαδομιχελάκης (Τομ Φίνλευ), Αγγελική Μητροπούλου (Χέβενλυ Φίνλευ), Βέφη Ρέδη (Θεία Νόννι)

Θέλεις να το παρακολουθήσεις από κοντά; Σου δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσεις διπλές προσκλήσεις.

Στείλε μας ένα e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο ΓΛΥΚΟ ΠΟΥΛΙ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ, μέχρι την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 μ.μ., και στο κύριο μέρος e-mail μην ξεχάσεις να μας γράψεις το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σου. Θα κληρωθούν 2 διπλές προσκλήσεις για τη Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στις 20.00 μμ.

Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη του διαγωνισμού. Οι προσκλήσεις παραλαμβάνονται στο ταμείο του θεάτρου με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή