Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

2 συναρπαστικά λογοτεχνικά βιβλία από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο μπορούν να γίνουν δικά σου!

Μπες στην κλήρωση τώρα!



Το AllYou.gr σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μεταίχμιο προσφέρει σε 4 τυχερές αναγνώστριες ένα από τα βιβλία "Οι Γυναίκες Στην Παραλία" (Tove Alsterdal) και "Μέχρι Το Τέλος Του Κόσμου" (Danielle Steel).

Στείλε μας ένα e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ METAIXMIO μέχρι τo Σάββατο 31 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 μ.μ., και στο κύριο μέρος μην ξεχάσεις να μας γράψεις το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σου. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη του διαγωνισμού.


TOVE ALSTERDAL
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Νότια Ισπανία: Η Τερέσε ξυπνά μιαν αυγή σε μια παραλία, προσπαθώντας να θυμηθεί τι συνέβη κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μπαίνει στη θάλασσα για να ξεπλυθεί και νιώθει να πατάει σε κάτι μαλακό. Πρόκειται για το πτώμα ενός μαύρου άντρα. Λίγο πιο πέρα, στο γειτονικό λιμάνι, μια γυναίκα καταφέρνει να βγει στη στεριά, αφού έδωσε μάχη με τα κύματα στα οποία την πέταξαν οι λαθρέμποροι που τη μετέφεραν από την Αφρική. Το όνομά της είναι Μέρι.
Νέα Υόρκη: Η Αλίνα προσπαθεί να εντοπίσει τον άντρα της, έναν γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος ερευνά το θέμα της λαθρομετανάστευσης και του τράφικιγκ στην Ευρώπη. Συνειδητοποιώντας ότι αυτός μπορεί να κινδυνεύει, αψηφά τη φοβία της για τα αεροπλάνα και ταξιδεύει ως το Παρίσι ακολουθώντας τα ίχνη του.
Ένα συναρπαστικό θρίλερ με πρωταγωνίστριες τρεις πολύ διαφορετικές γυναίκες των οποίων οι ζωές δοκιμάζονται. Οι πορείες τους θα διασταυρωθούν και θα τις οδηγήσουν στη σκοτεινή πλευρά της πραγματικότητας: εκεί όπου ο νόμος δεν έχει καμιά ισχύ και το κακό κυβερνά πίσω από τα προσχήματα του πολιτισμού.

Σειρά: Αστυνομικό
Μετάφραση: Λύο Καλοβυρνάς
(ISBN: 978-960-566-932-4, σελ.: 432, τιμή: 16,60€)

 

DANIELLE STEEL
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 800.000.000 ΑΝΤΙΤΥΠΑ

Η ΠΙΟ ΠΟΛΥΔΙΑΒΑΣΜΕΝΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η πραγματική αγάπη δεν πεθαίνει ποτέ!
Ένας επιτυχημένος νεαρός δικηγόρος εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη για να αφοσιωθεί στο όνειρό του και να ζήσει ως εφημέριος στην επαρχία. Η γυναίκα του αφήνει την καριέρα της για να τον ακολουθήσει.
Ένας ανεξάρτητος εκδότης αναζητά το μυθιστόρημα που θα κάνει τη μεγάλη επιτυχία. Το βρίσκει στο χειρόγραφο μιας κοπέλας που ζει σε μια κοινωνία κολλημένη στον δέκατο έβδομο αιώνα. Πρώτα ερωτεύεται το βιβλίο της, μετά, την ίδια...
Δύο ιστορίες που τις χωρίζουν τριάντα οκτώ χρόνια αλλά τις ενώνει το πεπρωμένο... και η αγάπη, που δεν πεθαίνει ποτέ.

Η Danielle Steel είναι η πιο πολυδιαβασμένη συγγραφέας στον κόσμο. Έχει γράψει περισσότερα από 80 μυθιστορήματα, που κυκλοφορούν σε περισσότερες από 40 χώρες και έχουν πουλήσει πάνω από 800 εκατομμύρια αντίτυπα. Έχει λάβει πολλές τιμητικές διακρίσεις και βραβεία, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο εξωτερικό. Έχει εννέα παιδιά και ζει μεταξύ Σαν Φρανσίσκο και Παρισιού.
www.daniellesteel.com

Μετάφραση: Μαρία-Ρόζα Τραϊκόγλου
(ISBN: 978-960-566-693-4, σελ.: 440, τιμή: 13,30€)

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ