Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Etna Grey ή Alps Ice? Πάρε μέρος στον διαγωνισμό, κέρδισε ένα από τα δύο ζευγάρια γυαλιά ηλίου Scapes Sunglasses και νοιώσε πως ταξιδεύεις σε τόπους μαγικούς!

Μπες στην κλήρωση, κέρδισε και δες με άλλα μάτια τον κόσμο!



Δημιουργίες του Γιώργου και Χρηστου Σωτηρίου (που πριν λίγες μέρες το allyou.gr φιλοξένησε συνέντευξή τους), από το νέο brand τους Scapes Sunglasses, το Etna Grey και το Alps Ice είναι η απόλυτη τάση στα γυαλιά ηλίου.

Εμπνευσμένο από το ηφαίστιο της Etna το Etna Grey, με γκρίζο σκελετό και πορτοκαλλί φακούς καθρέφτες, παραπέμπει στη μαγεία του σικελιάνικου τοπίου και της λάβας που καίει.

http://www.scapeswear.com/products/etna-anthracite-orange-sunglasses

Εμπνευσμένο από τις Άλπεις το Alps Ice,  με γκρίζο σκελετό και silver-blue  καθρέφτες φακούς, παραπέμπει στο παγωμένο τοπίο και τη μαγεία των χιονισμένων βράχων.

http://www.scapeswear.com/products/alps-glacier-grey-silver-grey-mirror-lenses


Στείλε μας ένα e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο SCAPES SUNGLASSES, μέχρι το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 12.00 και στο κύριο μέρος e-mail μην ξεχάσεις να μας γράψεις το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σου.

Τα ονόματα των δύο τυχερών θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη του διαγωνισμού. Τα δώρα παραλαμβάνονται με την επίδειξη της ταυτότητας.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα