Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μπες στο διαγωνισμό και κέρδισε χριστουγεννιάτικα δώρα από τα Starbucks

Για τους λάτρεις του καφέ!



Tα Starbucks έκλεισαν φέτος δεκατρία χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στην οδό Κοραή στον κεντρικό πεζόδρομο της Αθήνας και από τότε μέχρι σήμερα βρίσκεται σε πολλά και διαφορετικά σημεία της Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Κρήτης καθώς και στη Ρόδο και τη Μύκονο. Το όνομα Starbucks προέρχεται από τον ήρωα του μυθιστορήματος του Herman Melville, Moby Dick, λάτρης του καφέ. Στα  Starbucks μπορείτε να βρείτε και να απολαύσετε μια μεγάλη ποικιλία ροφημάτων που ετοιμάζονται για σας επί τόπου, χαρμάνια και καφέδες μοναδικής προέλευσης από 100% κόκκους Arabica, διάφορες ποικιλίες τσαγιού Starbucks Full Leafs Teas, καθώς και αλμυρά και γλυκά συνοδευτικά του καφέ. Επίσης, στα Starbucks μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα σχετικά με τον καφέ και το τσάι, όπως κούπες, θερμός και άλλα αντικείμενα, αλλά και CDs που αποτελούν πρωτότυπες προτάσεις δώρων.

Ο Starbucks Christmas Blend σηματοδοτεί τον ερχομό των Χριστουγέννων στα Starbucks από το 1985.  Ένα πολυεθνικό χαρμάνι που συνδυάζει τη βαθιά πικάντικη και γλυκιά γεύση των παλαιωμένων κόκκων από τη Σουμάτρα και  τους γεμάτο σώμα γήινους κόκκους από την περιοχή της Ασίας  και του Ειρηνικού Ωκεανού με τους ζωντανούς κόκκους από τη Λατινική Αμερική. Διαθέτει περίπλοκη γεύση, με γεμάτο σώμα και μέτρια οξύτητα. Ο Christmas Blend συνδυάζεται ιδανικά με γλυκά που χαρακτηρίζονται για τις διακριτικές, πικάντικες νότες τους, όπως το πορτοκάλι, η κανέλα, το γαρίφαλο, το τζίντζερ και το μοσχοκάρυδο!

Αυτά τα Χριστούγεννα, επιλέξτε το τέλειο δώρο για τους λάτρεις του καφέ της ζωή σας. Από νέες εορταστικές κούπες, αστραφτερά θερμός έως μοναδικά Χριστουγεννιάτικα στολίδια και ποικιλίες καφέ. Σίγουρα, θα βρείτε τα δώρα που ταιριάζουν στο κάθε αγαπημένο σας πρόσωπο. Διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα Starbucks στην Ελλάδα.

www.facebook.com/StarbucksGreece
http://www.instagram.com/starbucksgr


To AllYou.gr σε συνεργασία με τα Starbucks χαρίζουν σε 10 τυχερούς αναγνώστες μας από μία χριστουγεννιάτικη τσάντα που μέσα θα έχει ένα θερμός και μία συσκευασία καφέ Christmas Blend.

Στείλε μας ένα e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο STARBUCKS, μέχρι τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 μ.μ. Στο κύριο μέρος e-mail μην ξεχάσεις να μας γράψεις το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σου. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ