Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Θέλεις να ζήσεις με το παιδί σου μια συναρπαστική εμπειρία "Στο Φωτεινό Δωμάτιο"; Εμείς σου δίνουμε την ευκαιρία!

Δήλωσε συμμετοχή και κέρδισε διπλές προσκλήσεις



Η Παιδική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου ανοίγει τη θεατρική σεζόν 2015-2016 ανανεώνοντας την οπτική, το ύφος και την αισθητική του θεάτρου για παιδιά και σας προσκαλεί να ζήσετε μια πρωτότυπη και συναρπαστική θεατρική εμπειρία… «Στο Φωτεινό Δωμάτιο», σε κείμενο - σκηνοθεσία της Ντίνας Σταματοπούλου και μουσική του Κωστή Μαραβέγια!

Πώς θα ήταν ένας κόσμος μακριά από το «άγρυπνο βλέμμα» των μεγάλων; Πώς θα ήταν τα πράγματα χωρίς κανόνες… κι επιτέλους πόσο δύσκολο είναι να τακτοποιήσεις το δωμάτιό σου!  Όταν η πόρτα του παιδικού δωματίου κλείσει, ζωντανεύει η φαντασία κι όλα μπορούν να συμβούν!

Το παιδικό δωμάτιο, αντικατοπτρίζοντας το παιδικό μυαλό, μετατρέπεται σε ένα προσωπικό κι απέραντο μυθικό βασίλειο, ένα τοπίο ποτισμένο με φαντασία κι επιθυμία για πειράματα, νέες εμπειρίες κι ανακαλύψεις κόσμων φανταστικών…

Η Παιδική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου ύστερα από δέκα εξαιρετικά επιτυχημένες καλλιτεχνικά χρονιές, εξακολουθεί να πρωτοπορεί παρουσιάζοντας αυτή τη σεζόν μια αλληγορία πάνω στην παιδική ηλικία και την ωρίμανση. Η παράσταση «ΣΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ»… ενθαρρύνει τα παιδιά να καλλιεργήσουν την επίγνωση των συναισθημάτων τους και να ελέγξουν δημιουργικά το πάθος και τον ενθουσιασμό τους… Να ανακαλύψουν τη μαγική εξίσωση, συνταιριάζοντας την καρδιά και το μυαλό, τη γνώση και το ένστικτο, την ορμή και τη μεθοδικότητα και να οδηγηθούν σε μικρά ή μεγάλα θαύματα.

«Στο Φωτεινό Δωμάτιο»! Εκεί όπου εννέα εξαιρετικοί ηθοποιοί αξιοποιούν όλα τους τα εκφραστικά μέσα για μια παράσταση ονειρική, τρυφερή και παιχνιδιάρικη με τεχνικές θεάτρου σιλουετών και ζωντανή μουσική επί σκηνής που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους!

Παίζουν: Πατρίκιος Κωστής, Δημήτρης Λιακόπουλος, Άλεξ Ντε Παρί, Βασίλης Ζώης, Ιωάννα Μάντζαρη, Ράνια Φουρλάνου, Θεοδοσία Σαββάκη, Αναστασία Στυλιανίδη, Λήδα Μανιατάκου

Θέλεις να το παρακολουθήσεις από κοντά; Σου δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσεις διπλές προσκλήσεις.

Στείλε μας ένα e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο ΦΩΤΕΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, μέχρι την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 μ.μ., και στο κύριο μέρος e-mail μην ξεχάσεις να μας γράψεις το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σου. Θα κληρωθούν 5 διπλές προσκλήσεις για την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 15.00.

Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη του διαγωνισμού. Οι προσκλήσεις παραλαμβάνονται στο ταμείο του θεάτρου με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.