Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Estee Lauder παρουσιάζει το Pure Color Envy Liquid Lip Potion

Μπες στην κλήρωση και κέρδισέ το!



Επιτέλους, ένα χρώμα για τα χείλη που τα κάνει όλα - ΝΕΟ Pure Color Envy Liquid Lip Potion, ότι πιο πρόσφατο στην καινοτομία για τα χείλη από την Estee Lauder. Μια πολυτελής, ελαφριά σύνθεση που "ντύνει" τα χείλη με πλούσιο και έντονο χρώμα, "γλιστρά" σαν gloss ενώ έχει την άνεση ενός lip balm. Εμπλουτισμένο με θρεπτικά έλαια – τα χείλη έχουν μια απαλή, ενυδατωμένη αίσθηση. ΝΕΟ Pure Color Envy Liquid Lip Potion – βάθος, ένταση και τονισμός, όλα με μία κίνηση.

ΥΓΡΟ ΧΡΩΜΑ
Η πλούσια ενυδατική σύνθεση και η σατινέ υφή του Pure Color Envy Lip Potion, γλιστρά στα χείλη με μία κίνηση. Το εξαιρετικό υγρό χρώμα αφήνει ένα απαλό, σμιλευμένο τελείωμα. Το πλούσιο και έντονο χρώμα προσφέρει στα χείλη ένα ορατά πιο γεμάτο, με πλούσιο όγκο αποτέλεσμα. Στη σύνθεση παρουσιάζονται ιδιότητες "long wearing" που διατηρούν το χρώμα πλούσιο και τη διάρκειά τους για 8 ώρες, ενώ τα χείλη παραμένουν απαλά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η μοναδική σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με μεθυστικό άρωμα φραγκοστάφυλου, μανταρίνι, πορτοκάλι και μήλο προσθέτοντας μια ακόμα σοφιστικέ νότα στο προϊόν.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΕΦΕ
Η τεχνολογία της Estee Lauder Advanced True Vision Technology ™ περιλαμβάνει συμπυκνωμένες υγρές χρωστικές που δημιουργούν έντονο χρώμα, τονισμό και δίνουν όγκο. Η μοναδική σύνθεση Time Release Encapsulated Moisture Complex με Υαλουρονικό Οξύ, ενισχύει την δυνατότητα που έχουν τα χείλη να δεσμεύουν συνεχή υγρασία. Η σύνθεση περιλαμβάνει επίσης θρεπτικά έλαια όπως Έλαιο Avocado, Jojoba και Ηλιέλαιο.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ
H τοποθέτηση δεν ήταν ποτέ τόσο ακριβής. Αυτό το νέο, κυρτό βουρτσάκι απλικατέρ είναι σχεδιασμένο για να γλιστρά άνετα – με εξαιρετική ακρίβεια έτσι ώστε να τονίζει και να δίνει όγκο στο σχήμα των χειλιών σας, αφήνοντας  γεμάτη ομοιόμορφη κάλυψη σε ένα πέρασμα. Χρησιμοποιήστε την κυρτή πλευρά του απλικατέρ για να "σχεδιάσετε" και να δημιουργήσετε σχήμα. Για πιο ενισχυμένο αποτέλεσμα, γυρίστε το απλικατέρ απότην άλλη πλευρά και πάρτε περισσότερο Lip Potion από τη συσκευασία. Η πλευρά αυτή συγκρατεί περισσότερο χρώμα.

ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Η χαρακτηριστική κομψή γραμμή της συσκευασίας στο μπλέ και χρυσό της μάρκας, παρουσιάζει ένα παραλληλόγραμμο "παράθυρο" έτσι ώστε να είναι ευκρινής η απόχρωση. Το ΝΕΟ  Pure Color Envy Liquid Lip Potion είναι μια ολοκληρωμένη συλλογή 16 αισθησιακών αποχρώσεων που κολακεύουν όλους τους χρωματικούς τόνους:
Nudes to Browns: Naked Ambition, Extreme Nude, Bitter Sweet
Corals to Reds: Fierce Beauty, Cold Fire, Lethal Red, Strange Bloom
Pinks to Berries: Not So Innocent, Pierced Petal, Wicked Sweet, Naughty Naïve, Quiet Riot
Mauves to Plums: Vague Obsession, Fragile Ego, True Liar, Savage Garden

Estee450.jpg

Θέλεις να το αποκτήσεις; Το AllYou.gr σε συνεργασία με την Estee Lauder προσφέρει σε 5 τυχερές αναγνώστριες από ένα Pure Color Envy Liquid Lip Potion. Στείλε μας ένα e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο ESTEE LAUDER μέχρι την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 μ.μ., και στο κύριο μέρος μην ξεχάσεις να μας γράψεις το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σου. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30