Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

"Smiley", μια ιστορία αγάπης στο Θέατρο Άβατον

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις!



Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το "Smiley" του Guillem Clua, έναν από τους πιο ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους θεατρικούς συγγραφείς της Καταλανικής Σκηνής, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε σε οποία χώρα και αν έχει παιχτεί, ανεβαίνει από τις 18 Ιανουαρίου στο θέατρο Άβατον κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Μίνως Θεοχάρης σε μια από τις πιο έξυπνες, σύγχρονες και γρήγορες ρομαντικές κωμωδίες των τελευταίων ετών σε σκηνοθεσία Μάνου Πετούση.
Δύο αγόρια του σημέρα, ερωτεύονται, μαλώνουν και παλεύουν να βρουν την αγάπη σε μια εποχή που ο ρομαντισμός ξαναγεννιέται μέσα στα πληκτρολόγια των κινητών μας.

Το «Smiley» είναι μια αυθεντική ιστορία αγάπης, γεμάτη συναίσθημα και γέλιο. Μιλάει με χιούμορ για τους φόβους που όλοι αντιμετωπίζουμε όταν πρώτη φορά ερωτευτούμε. Ανακαλύπτει το πόσο άλλαξε η ζωή μας από τότε που η επικοινωνία στηρίχτηκε στα μέσα μαζικής δικτύωσης ενώ σε ξεναγεί στις συνήθειες και τους τρόπους της gay κοινότητας. Τέλος το «Smiley» χαμογελάει πονηρά γιατί ξέρει πως απέναντι στον έρωτα είμαστε όλοι ίσοι...

Ταυτότητα Παράστασης
Κείμενο: Guillem Clua
Σκηνοθεσία : Μάνος Πετούσης
Μετάφραση: Μαρία Χατζηεμανουήλ
Επιμέλεια Σκηνικών-Κοστουμιών: Δήμος Κλιμενώφ
Φωτογραφίες – Σχεδιασμός Αφίσας: Νίκος Καρανικόλας
Μουσική: Στάμος Σέμσης
Στίχοι: Φωτεινή Αθερίδου, Μίνως Θεοχάρης
Βοηθός Σκηνοθέτη-μουσική επιμέλεια: Δανάη Μπάρκα

Στοιχεία Παράστασης
Προγραμματισμένη Πρεμιέρα: Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου
Ημέρες Παράστασης: Δευτέρα και Τρίτη
Ώρα Έναρξης: 21.00
Διάρκεια:  80 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
Είσοδος: 12 ευρώ (γενική είσοδος), 10 ευρώ (μειωμένο)
Χώρος: Θέατρο Άβατον, Ευπατριδών 3 – Κεραμεικός // Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις: 2103412689 /  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. // http://www.theatroavaton.com

Προπώληση Εισιτηρίων:
viva.gr, 11876, Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, 7Spots, Reload Stores, Media Markt


Θέλεις να το παρακολουθήσεις από κοντά; Σου δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσεις διπλές προσκλήσεις.

Στείλε μας ένα e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο SMILEY, μέχρι την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 μ.μ., και στο κύριο μέρος μην ξεχάσεις να μας γράψεις το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σου. Θα κληρωθούν 3 διπλές προσκλήσεις για την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στις 21.00 μμ.

Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη του διαγωνισμού. Οι προσκλήσεις παραλαμβάνονται στο ταμείο του θεάτρου με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.