Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε dispenser Sweete Stevia, το επιτραπέζιο γλυκαντικό με την πιο φυσική γλυκιά γεύση!

Ιδανική επιλογή για όσους προσέχουν τη διατροφή τους



H Sweete είναι επιτραπέζιο γλυκαντικό από το φυτό stevia χωρίς θερμίδες με εξαιρετική γεύση στον καφέ, στα ροφήματα και τα γλυκά σας. Με  φυσική γλυκιά γεύση, είναι ιδανική επιλογή  για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και επιθυμούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη και τα τεχνητά γλυκαντικά με ένα γλυκαντικό φυσικής προέλευσης.

Sweete2.jpg

- Δεν έχει θερμίδες
- Προσδίδει φυσική γλυκιά γεύση χωρίς επίγευση
- Διαλύεται εύκολα σε κρύα & ζεστά ροφήματα
- Προέρχεται από  φυσικό εκχύλισμα χωρίς τεχνητές προσμίξεις
- Είναι 4 φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη
- Είναι ιδανική για ψήσιμο στην κρυσταλλική της μορφή (ανθεκτική στους 200οC)
- Περιέχει τον καλύτερης ποιότητας γλυκοζίτη από το φυτό στέβια (Reb-A 98%)
- Έχει μηδενικό γλυκαιμικό δείκτη

Με ανανεωμένη κι άκρως φρέσκια εμφάνιση αλλά και βελτιωμένη γεύση η Sweete Stevia μας συστήνει τη νέα της ταυτότητα αλλά και τα ανανεωμένα της προϊόντα: 
- το ανανεωμένο σακουλάκι Sweete 150γρ το οποίο επίσης διαθέτει βελτιωμένη γεύση και κρυσταλλική μορφή ενώ περιέχει ειδικό κουταλάκι μεριδοποίησης. 
- το νέο κουτί Sweete των 100 sticks τo οποίo αποτελείται από 100 μονές μερίδες σε κρυσταλλική μορφή, με κάθε μερίδα να ισοδυναμεί με ένα κουταλάκι ζάχαρης. Η νέα συσκευασία συνοδεύεται από βελτιωμένη γεύση της Sweete Stevia λόγω μεγαλύτερης καθαρότητας του γλυκοζίτη στεβιόλης Reb-A που διαθέτει (από 97% σε 98%).
- η ολοκαίνουρια συσκευασία Sweete 100 δισκίων που διαλύονται εύκολα σε κρύα και ζεστά ροφήματα για να απολαμβάνετε…κάθε γλυκιά στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε.

Μπείτε τώρα στο site της www.sweetestevia.gr και τη σελίδα της στο facebook www.facebook.com/Sweete.Stevia κι ανακαλύψτε όλα τα οφέλη του αγαπημένου σας φυσικού γλυκαντικού, tips που θα σας μάθουν έξυπνους τρόπους για να αντικαταστήσετε τη ζάχαρη στην καθημερινότητά σας καθώς και μια σειρά από συνταγές για επιδόρπια, dressings και cocktails που θα σας συναρπάσουν.
 
H Sweete διατίθεται στα φαρμακεία και στα σούπερ μαρκετ BΕΡΟΠΟΥΛΟΣ και Θανόπουλος από την εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και συνταγές, επισκεφθείτε το site www.sweetestevia.gr.

Στείλε μας ένα e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο SWEETE, μέχρι την Παρασκευή 6 Μαϊου και ώρα 12:00 μ.μ., και στο κύριο μέρος μην ξεχάσεις να μας γράψεις το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σου. Θα κληρωθούν 20 τυχεροί που θα κερδίσουν από 3 dispenser της Sweete Stevia. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα στο email τους και θα ανακοινωθούν τα ονόματά τους μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου