Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε και καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα με τη δύναμη της φύσης μέσα από τη σειρά Cellufight της Bioten!

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό τώρα



Η σειρά Cellufight της Bioten είναι η ιδανική λύση για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την μείωση της όψης της στο σώμα, ειδικά στα πόδια και τους μηρούς, αλλά και στην περιοχή της κοιλιάς.
Η σειρά Cellufight περιέχει το SLIMBOOST3, ένα δυνατό συνδυασμό με φυσική προέλευση, που εξασφαλίζει τριπλή δράση ενάντια στην κυτταρίτιδα.

1. Καταπραΰνει την φλεγμονή που προκαλείται στο λιπώδη ιστό από την κυτταρίτιδα*, βοηθώντας στην καταπολέμηση της όψης «φλοιού πορτοκαλιού» και αφήνοντας την επιδερμίδα ακόμα πιο λεία.
2. Μειώνει την εναπόθεση λίπους, ενισχύοντας τη λιπόλυση και προκαλώντας αποσυμφόρηση στους ιστούς*, συμβάλλοντας έτσι στην αποτροπή του σχηματισμού και τελικά τη μείωση της κυτταρίτιδας.
3. Επιφέρει αποσυμφόρηση στα λιπώδη κύτταρα και τα βοηθά να επιστρέψουν στον κανονικό τους σχηματισμό* για ακόμα πιο λεπτή σιλουέτα.

*βάσει αποτελεσμάτων δοκιμών in vitro

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ CELLUFIGHT

Cellufight Cryo-Sculpt Gel

Η σειρά Bioten CELLUFIGHT κατά της κυτταρίτιδας ενισχύεται ακόμα περισσότερο με το νέο Cellufight Cryo-Sculpt Gel, ένα ισχυρό και αποτελεσματικό προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο να δρα στις περιοχές όπου υπάρχει μεγαλύτερη εναπόθεση λίπους, όπως στις περιοχές της κοιλιάς, των μηρών και των γοφών.

Το συγκεκριμένο gel έχει έντονη ψυκτική δράση, η οποία σε συνδυασμό με τα ενεργά συστατικά, βοηθά στην αποσυμφόρηση των ιστών από την υπερβολική κατακράτηση υγρών, ώστε η επιδερμίδα να παραμένει την απαλή και λαμπερή. Περιέχει το SLIMBOOST3, ένα δυνατό συνδυασμό με φυσική προέλευση, που εξασφαλίζει τριπλή δράση ενάντια στην κυτταρίτιδα.

Περιέχει επιπλέον Guarana, ένα εκχύλισμα με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη, βοηθώντας έτσι στην ενεργοποίηση της μικρό-κυκλοφορίας για μία πραγματικά λαμπερή επιδερμίδα και Βιταμίνη Ε που προσφέρει στο δέρμα μία απαλή και λεία όψη.. Τέλος, το εκχύλισμα από Θαλάσσια Φύκια βοηθά στην απεμπλοκή των ιστών από τα παραπανίσια υγρά, λόγω κατακράτησης, και στην τόνωσή τους.
 
ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!*
Η περιφέρεια της κοιλιάς μειώνεται έως και 4 εκ.
Η περιφέρεια των μηρών  μειώνεται έως και 2 εκ.
Εμφανής μείωση στην όψη της ‘φλούδας πορτοκαλιού’

*Κλινική αξιολόγηση βάσει μετρήσεων και αυτοαξιολόγηση στο πλαίσιο δερματολογικού ελέγχου σε 50 γυναίκες μετά από 2 εφαρμογές την ημέρα

Cellufight Anti-cellulite massage cream

Η Κρέμα Μασάζ Cellufight είναι ένας θερμός και ισχυρός συνδυασμός φυσικών εκχυλισμάτων και ενεργών συστατικών που βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας και της περιφέρειας των μηρών και των γοφών.
Περιέχει το SLIMBOOST 3, ένα ισχυρό ενεργό συστατικό φυσικής προέλευσης εξασφαλίζει τριπλή δράση ενάντια στην κυτταρίτιδα. Το Έλαιο Μαύρου Πιπεριού και το Guarana βοηθούν στην ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας για ένα δέρμα που ακτινοβολεί. Το εκχύλισμα Θαλλάσιων Φυκιών βοηθά στην απομάκρυνση των επιπλέον υγρών από τους ιστούς, αφήνοντας το δέρμα τονωμένο.
- Μετά από 4 εβδομάδες η περιφέρεια των μηρών και των γλουτών μειώνεται έως -2εκ, η όψη "φλοιού πορτοκαλιού" μειώνεται εμφανώς.
Χρήση: Κάντε μασάζ στις προβληματικές περιοχές 2 φορές την ημέρα για τουλάχιστον 4 εβδομάδες.

Cellufight Anti-cellulite drainage gel 

Το Αποσυμφορητικό Gel Cellufight είναι ένας θερμός και ισχυρός συνδυασμός φυσικών εκχυλισμάτων και ενεργών συστατικών που βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας και της περιφέρειας των μηρών και των γοφών.
Το SLIMBOOST3, ένα ισχυρό ενεργό συστατικό φυσικής προέλευσης εξασφαλίζει τριπλή δράση ενάντια στην κυτταρίτιδα. Το Έλαιο Μαύρου Πιπεριού και το Guarana, βοηθούν στην ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας για ένα δέρμα που ακτινοβολεί. Το εκχύλισμα Θαλάσσιων Φυκιών βοηθά στην απομάκρυνση των επιπλέων υγρών από τους ιστούς, αφήνοντας το δέρμα τονωμένο.
-Μετά από 4 εβδομάδες η περιφέρεια των μηρών και των γλουτών μειώνεται έως και -2εκ., η όψη φλοιού πορτοκαλιού μειώνεται εμφανώς.
Χρήση: Κάντε μασάζ στις προβληματικές περιοχές 2 φορές την ημέρα για τουλάχιστον 4 εβδομάδες.

H BIOTEN προσφέρει σε 5 τυχερές αναγνώστριες του AllYou.gr από ένα σετ 3 προϊόντων της σειράς Cellufight. Στείλε μας ένα e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο BIOTEN, μέχρι την Πέμπτη 30 Ιουνίου και ώρα 12:00 μ.μ. Στο κύριο μέρος e-mail μην ξεχάσεις να μας γράψεις το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σου. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.