Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κέρδισε εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης της Vidal

Σε 5 υπέροχα αρώματα



Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που θα διασφαλίσει τη σωστή σωματική υγιεινή σου είναι τα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού. Αναρωτιέσαι ποια να επιλέξεις; Την απάντηση σου δίνει το Vidal, με μια σειρά με εξειδικευμένα προϊόντα, σε 5 υπέροχα αρώματα. Η σειρά περιλαμβάνει αφρόλουτρα, shower gel και υγρά κρεμοσάπουνα, τα οποία "διαθέτουν" ενεργά συστατικά με πολλαπλές ιδιότητες, που χαρίζουν ενέργεια και ευεξία σε ολόκληρο το σώμα. 

Συγκεκριμένα:

Αrgan Oil: To αργανέλαιο είναι γνωστό για τις ευεργετικές ιδιότητες στο δέρμα, καθώς περιέχει συστατικά όπως Vitamin E, Omega 3 & Omega 6.

Sensitive: Η ειδική σύνθεση του Vidal Sensitive εμπλουτισμένη με υγρό ταλκ, προστατεύει και ενυδατώνει το δέρμα αφήνοντάς το μεταξένια απαλό. Το φρέσκο και εκλεπτυσμένο άρωμα του χαϊδεύει τις αισθήσεις δίνοντας ένα έντονο συναίσθημα ευεξίας που διαρκεί. 

Berries & Musk: Με γλυκές και φυσικές αρωματικές νότες, το αφρόλουτρο Vidal Berries & Musk αφήνει το δέρμα καθαρό, απαλό, με ένα βελούδινο άρωμα που διαρκεί. 

Milk & Cream: Τα εκχυλίσματα από γάλα ρυζιού και βρώμη που συνθέτουν το αφρόλουτρο Vidal Milk & Cream, με τις μαλακτικές και ενυδατικές τους ιδιότητες, θρέφουν το δέρμα, ενώ αφήνουν μια αίσθηση βελούδινης απαλότητας.

White Musk: Το έντονο και χαρακτηριστικό άρωμα του White Musk θα αγκαλιάσει το δέρμα σου σαν ένα αναζωογονητικό χάδι. Η ειδική σύνθεση του Vidal White Musk εμπλουτισμένη με θρεπτικά συστατικά αφήνει το δέρμα μεταξένια απαλό και ελαστικό. 

H Vidal προσφέρει σε 5 τυχερές αναγνώστριες του AllYou.gr από ένα σετ που το καθένα περιλαμβάνει τα εξής 5 προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης:

1 Argan oil 750 ml αφρόλουτρο
1 Sensitive 250 ml
1 Berries & Musk 250 ml
1 Milk & Cream Ανταλλακτικό Κρεμοσάπουνο
1 White & Musk Κρεμοσάπουνο

Για να μπεις στην κλήρωση στείλε ένα email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο VIDAL μέχρι την Κυριακή 10 Ιουλίου στις 12.00 μμ., αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σου και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»