Διαγωνισμός για 2 αντίτυπα του βιβλίου "13 πράγματα που οι ψυχικά δυνατοί άνθρωποι δεν κάνουν" - AllYou.gr

Search

Διαγωνισμός για 2 αντίτυπα του βιβλίου "13 πράγματα που οι ψυχικά δυνατοί άνθρωποι δεν κάνουν"

Αυτό το βιβλίο θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις  τις καταστροφικές σκέψεις και τα αρνητικά συναισθήματα.

27 Σεπτεμβρίου 2016

Οι ψυχικά δυνατοί άνθρωποι έχουν υγιείς συνήθειες. Διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους, τις σκέψεις και τη συμπεριφορά τους με τρόπο που τους εξασφαλίζει την επιτυχία. Άρα, τι πρέπει να κάνουμε όσοι δεν ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων; Να μάθουμε από αυτούς!

Η Έιμι Μορίν μας βοθάει προς αυτή την κατεύθυνση, με ένα βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός και στο οποίο αναπτύσσει διάφορες στρατηγικές για να αποφύγουμε τις δεκατρείς εκείνες συνήθειες που μας απομακρύνουν από τον στόχο μας. Με παραδείγματα από την αληθινή ζωή και πορίσματα από πρόσφατες έρευνες προτείνει τρόπους ώστε να αντιμετωπίσουμε τις καταστροφικές, πολλές φορές, σκέψεις και τα τυχόν αρνητικά συναισθήματα. Μας μαθαίνει πώς να αντεπεξερχόμαστε στις δυσκολίες της καθημερινότητας, και τονίζει ότι ψυχική δύναμη είναι η ικανότητα του κάθε ανθρώπου να έρχεται αντιμέτωπος με τις προκλήσεις που προκύπτουν στη ζωή.

Μπες στην κλήρωση για 2 αντίτυπα του βιβλίου "13 πράγματα που οι ψυχικά δυνατοί άνθρωποι δεν κάνουν" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός, συμπληρώνοντας τη φόρμα. Μη ξεχάσεις στα σχόλια να μας γράψεις τη διεύθυνση σου!

Κέρδισε το βιβλίο της Έιμι Μορίν

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη 4 Οκτωβρίου και θα ενημερωθούν για την παραλαβή του δώρου τους από τις εκδόσεις Ψυχογιός.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!