Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δες ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού του Jack Daniel's

Το Jack Daniel's γιορτάζει τα 150 του χρόνια! 


Ζέτα Κλαπαδάκη

Στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου των 150 χρόνων, αλλά και για να σου ευχηθεί "καλή Χρονιά", το Jack Daniel's, προσφέρει στις αναγνώστριες του allyou.gr, 5 συλλεκτικές φιάλες με την μοναδική ποιότητα και γεύση του Tennessee Whiskey!

Φέτος συμπληρώνονται 150 χρόνια από την ίδρυση του αποστακτηρίου Jack Daniel, από τότε δηλαδή που ο Jasper Newton Daniel (ή αλλιώς Jack) αποφάσισε να παρασκευάσει το δικό του whiskey, αξιοποιώντας το μοναδικής ποιότητας νερό που ανακάλυψε σε μια δροσερή πηγή στο Lynchburg του Tennessee, επενδύοντας σε μια ακριβή και χρονοβόρα διαδικασία παραγωγής.

Πίσω από κάθε φιάλη Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, «κρύβονται» άνθρωποι που τους ενώνει η αγάπη για το προϊόν και η βαθιά τους προσήλωση στο motto του Jack Daniel “Every day we make it, we will make it the best we can”. Αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν τη μεγαλύτερη αξία του Jack Daniel’s, καθώς φροντίζουν κάθε στάδιο της διαδικασίας παραγωγής, από το κάψιμο του κάρβουνου, την παραγωγή βαρελιών έως και την ωρίμανση του πολύτιμου whiskey.

Μοναδική κληρονομιά, παράδοση που αντέχει στο χρόνο, διαχρονικές αξίες που διαπνέουν κάθε γενιά. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν όσες οικογένειες έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ιστορία. Μια από αυτές, όμως, ξεχωρίζει και για έναν ακόμα λόγο: την χαρακτηριστική, αξεπέραστη γεύση της.

Οι 5 τυχεροί είναι: 

Χρηστος Κωνσταντινου
Δημήτρης Καραντάνης 
Ειρήνη Λιμητσιου
Μαρία Κούκου.
Σταύρος Χοζος
 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30