4 βιβλία για σένα απο τις Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ - AllYou.gr

Search

4 βιβλία για σένα απο τις Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό  και κέρδισε ένα από τα τέσσερα "ταξίδια" στο μαγικό κόσμο του βιβλίου. 

21 Μαρτίου 2017

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, σου δίνουν την δυνατότητα να αποκτήσεις, μέσα απο το Allyou.gr , τη "ΡΟΥ"της Μαριαλένας Σπυροπούλου, την "ΑΓΑΠΗ ΜΙΑΣ ΚΑΛΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ" της Alice Munro,  τη "ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ" της Alicia Gimenez Bartlett,ή το "ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΕΣ" της Chimamanda Ngogi Adichie
Δήλωσε ποιό απο τα 4 βιβλία θα ήθελες να αποκτήσεις

"ΡΟΥ", Μαριαλένα Σπυροπούλου
Μια έφηβη, λίγο πριν τελειώσει η σχολική χρονιά, μετακομίζει από το νησί της ξαφνικά στην Αθήνα μόνη. Έχοντας ελάχιστα συνειδητοποιήσει γιατί φεύγει και πού πηγαίνει, παλεύει να σταθεί στα πόδια της. Όχι μόνον πρακτικά αλλά κυρίως συναισθηματικά, ψυχολογικά. Αφήνεται, λοιπόν, στη ζωή και σε όσα αυτή της φέρνει, με την ελπίδα ότι τα όμορφα πράγματα θα διασωθούν στο τέλος και θα ανθίσουν.

"Η αγάπη μια καλής γυναίκας"

Η βραβευμένη με Νόμπελ Λογοτεχνίας Alice Munro στα διηγήματα της ανά χείρας συλλογής, η οποία περιλαμβάνει μια επιλογή διηγημάτων από το ανέκδοτο έως σήμερα στα ελληνικά έργο της, εστιάζει σε συνηθισμένα πρόσωπα, άγρυπνα παρακολουθώντας και καταγράφοντας τις πιο άχαρες στιγμές, τις πιο κοινές χειρονομίες όμως κάθε ιστορίας της κρύβει το αίνιγμα, το ανείπωτο. Αφηγείται μεγάλες ιστορίες για ανθρώπους που οι ζωές τους είναι ολοφάνερα μικρές. 

 "Η σκοτεινή καρδιά της Βαρκελώνης", Αlicia Gomenez Bartlett 
Ένας άντρας βρίσκεται νεκρός σε ένα παγκάκι του πάρκου της Σιουδαδέλα, στη Βαρκελώνη. Κανένα στοιχείο πάνω του δεν είναι δυνατό να προσδιορίσει την ταυτότητά του. Οι ενδείξεις που έχουν στα χέρια τους η επιθεωρήτριας Πέτρα Ντελικάδο και ο πιστός της βοηθός Φερμίν Γκαρθόν «δείχνουν» τις συμμορίες των σκίνχεντ: Αυτόπτης μάρτυρας τους είδε να ξυλοκοπούν ανελέητα το θύμα. Η ιατροδικαστίνα όμως διαφωνεί: Κανένας ξυλοδαρμός∙ το θύμα φέρει τραύμα από σφαίρα. Και αυτή είναι η αρχή του μυστηρίου... 
 
 "Ας είμαστε όλοι φεμινιστές"
Τι σημαίνει σήμερα φεμινισμός; Σε αυτό το προσωπικό και πολύ καλά τεκμηριωμένο δοκίμιο -το οποίο βασίζεται στην εξαιρετικά δημοφιλή ομιλία της συγγραφέα στα TEDx με τον ίδιο τίτλο- η Νιγηριανή Chimamanda Ngozi Adichie προσφέρει στους αναγνώστες έναν μοναδικό ορισμό του φεμινισμού στον 21ο αιώνα, έναν ορισμό που βασίζεται στην αποδοχή και την ευαισθητοποίηση. 

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 29/03. 

*Το δώρο δεν μπορεί να αντικατασταθεί με χρήματα. 

METAIXMIO

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com