Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι νικήτριες του διαγωνισμού της Oriflame, ανακοινώθηκαν!

Η κορυφαία εταιρεία καλλυντικών, προσφέρει στις αναγνώστριες του allyou 3 σετ καλοκαιρινής περιποίησης από την σειρά SUN ZONE & LOVE NATURE.


Ζέτα Κλαπαδάκη

Η ORIFLAME, κορυφαία εταιρία καλλυντικών, με παρουσία σε πάνω από 60 χώρες παγκόσμια, και σε θεση ηγετική στις περισσότερς απ’ αυτές,προσφέρει στις αναγνώστριες του allyou.gr, ένα πολύτιμο δώρο με 3 σετ.

Το σετ* περιλαμβάνει:

•   Αντηλιακή προσώπου Novage spf50
•   Αντηλιακό spray σώματος spf50 
•   Αντηλιακή κρέμα σώματος spf 15
•   Απολεπιστικό αφροντούς για ενέργεια με μέντα & φραμπουάζ  
•   Γαλάκτωμα σώματος για ενέργεια με μέντα & φραμπουάζ  

. Mιάς μοναδικής σειράς που απευθύνεται σε μοναδικές γυναίκες.Σ’ εκείνες που δεν μπορούν να ζούν παρα μόνο μια ζωή γεμάτη ομορφιά και χαρά. Αυτό είναι που κάνει και τη σειρά τόσο μοναδική. Δεν συμβολίζει μόνο την πολυτέλεια αλλά μία ζωή γεμάτη πάθος, γέλιο, στυλ και κομψότητα. 

Οι 3 τυχερές που θα κερδίσουν από ένα σετ καλλυντικών της Oriflame είναι: 

Στέλλα     Καμπίτση
Εύα    Φρακτοπούλου
Ελπίδα    Σιχιδη

Τα δώρα σας, θα τα παραλάβετε από τα γραφεία του Allyou.gr, στην οδό Κολωνού 12-14, Ομόνοια, Αθήνα, αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2102514123. 

Δες αναλυτικά τα προϊόντα που θα κερδίσεις:

ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ NOVAGE ΜΕ SPF50 UVA/PA++++ Advanced Skin Protector - ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΑΝΤΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Οι επιπτώσεις της γήρανσης από τις περιβαλλοντικές αλλαγές μπορεί να σας δημιουργήσουν θαμπή, ξηρή και ανομοιόμορφη επιδερμίδα. Προστατέψτε την επιδερμίδα σας και διατηρήστε τη νεανική της όψη με την Ασπίδα Προστασίας NovAge με SPF 50 UVA/PA++++ Advanced Skin Protector. Μία κρέμα πολλαπλής προστασίας σχεδιασμένη να προστατεύει την επιδερμίδα από τη γήρανση που προκαλείται από τις ακτίνες UV και τη ρύπανση με αποτελέσματα όπως ο ανομοιόμορφος τόνος επιδερμίδας, οι σκούρες κηλίδες και οι ρυτίδες. Σχεδιασμένη να καθυστερεί τα σημάδια γήρανσης με τρεις τρόπους για λαμπερή, καθαρή και ομοιόμορφη επιδερμίδα. 30 ml.

 Με SPF 50 UVA/PA++++ αυτό το προϊόν προσφέρει στην επιδερμίδα σας απόλυτη προστασία. Η τεχνολογία Pollution Protect παρέχει ένα προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα σας ενάντια στις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Τα ενυδατικά συσταιτκά και η Βιταμίνη Ε χαρίζουν στην επιδερμίδα σας εντατική ενυδάτωση που προλαμβάνει την ξηρότητα και την πρόωρη γήρανση
 

SUN ZONE SPF 15 - ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ & ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Φόρμουλα με ανάλαφρη υφή που δεν κολλάει και απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα, ενυδατώνει και παρέχει μεσαία προστασία από τον ήλιο. Αδιάβροχη σύνθεση. 150 ml.
 

SUN ZONE SPF 50 SPRAY ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΜΜΟ  

Πρακτικό spray με ανάλαφρη μη κολλώδη σύνθεση με SPF 50 που απορροφάται άμεσα, απωθεί την άμμο και είναι ανθεκτικό στο νερό. Η Τεχνολογία Κυτταρικής Προστασίας εξασφαλίζει την προστασία από την ακτινοβολία UVA/UVB, τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου και τις ελεύθερες ρίζες. 150 ml.

LOVE NATURE - ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!

Φανταστείτε το καλοκαιρινό, γεμάτο φρεσκάδα, άρωμα των φραμπουάζ και της μέντας – ένας μαγικός συνδυασμός που ξυπνά, ενθουσιάζει και γεμίζει ενέργεια τις αισθήσεις. Τώρα, η ώρα του ντους μπορεί να είναι μία γιορτή με τα προϊόντα καθαρισμού και το γαλάκτωμα σώματος που συνδυάζουν αυτά τα δύο συστατικά που προσφέρουν ένα αξέχαστο, αναζωογονητικό αποτέλεσμα!

LOVE NATURE ΑΠΟΛΕΠΙΣΤΙΚΟ ΑΦΡΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΜΕΝΤΑ & ΦΡΑΜΠΟΥΑΖ

Ξυπνήστε και αναζωογονηθείτε. Το απολεπιστικό αφροντούς με μέντα και φραμπουάζ κάνει τον καθαρισμό απόλαυση, με το γεμάτο φρεσκάδα και ενέργεια άρωμά του και τους απολεπιστικούς κόκκους φυσικής προέλευσης. Πλήρως βιοδιασπώμενη φόρμουλα! 250 ml.

LOVE NATURE ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΜΕΝΤΑ & ΦΡΑΜΠΟΥΑΖ

Απαλύνετε και ενυδατώστε την επιδερμίδα σας με το αναζωογονητικό άρωμα της μέντας και των φραμπουάζ. Ο τέλειος σύντροφος μετά το ντους είναι το γαλάκτωμα σώματος που θα σας γεμίσει ενέργεια και θα προσφέρει απολαυστική απαλότητα στην επιδερμίδα σας! 200 ml.

Το σετ καλοκαιρινής περιποίησης της Oriflame είναι συνολικής αξίας 98€!

Για να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα της Oriflame, μπες στην επίσημη σελίδα, πατώντας εδώ!

 

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ