Γιώργος Χατζηνάσιος - Γιώργος Θεοφάνους: Δες ποιοι είναι οι τυχεροί που θα απολαύσουν την συναυλία! - AllYou.gr

Search

Γιώργος Χατζηνάσιος - Γιώργος Θεοφάνους: Δες ποιοι είναι οι τυχεροί που θα απολαύσουν την συναυλία!

Δυο συνθέτες, δυο πιάνα, μια σπάνια μουσική συνύπαρξη υψηλής καλλιτεχνικής αξίας

07 Ιουλίου 2017

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος  και ο Γιώργος Θεοφάνους, στο Βεάκειο στον Πειραιά, την ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ, με τις μεγάλες τους επιτυχίες και όλα όσα έχουν αγαπήσει. 

Δύο μεγάλοι συνθέτες, δυο σημαντικοί δημιουργοί, πίσω από το πιάνο του ο καθένας, θα πατήσει τα πλήκτρα για να αφηγηθεί με τα τραγούδια του, πως... Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ τους οδήγησε σε μια τόσο σπουδαία μουσική πορεία. 

Στην παρέα τους μια ομάδα νέων ταλαντούχων τραγουδιστών,  η οποία θα ερμηνεύσει με τη φρεσκάδα των φωνών της,  τραγούδια – επιτυχίες των δύο συνθετών. Τραγουδούν οι Άκης Δείξιμος, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Βάλια Σωμαράκη και Μαίρη Στεφανακίδη. Στο μπουζούκι ο Γιώργος Παχής. Συμμετέχει η Χορωδία Σπύρου Λάμπρου. 

Στη σκηνή του Βεάκειου, ο ένας απέναντι στον άλλον, σε μια διαρκή μουσική συνομιλία, υπόσχονται ένα υπέροχο ταξίδι με τραγούδια που αγαπούν και  αγαπάμε, για να μας απογειώσουν μέσα από το εξαίσιο κοινό τους ρεπερτόριο.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν από κοντά την συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου  και του Γιώργου Θεοφάνους, στο Βεάκειο στον Πειραιά, την Δευτέρα 10 Ιουλίου, στις 21:00, είναι:

Πηνελόπη   Γρίβα
Γεωργία      Ντρουμπογιάννη
Νίκος          Κωνσταντάκης
    

    Ακολούθησε το allyou στο Instagram!