Μάριος Φραγκούλης: «ΜΙΚΡΟ ΝΗΣΑΚΙ Η ΚΑΡΔΙΑ»: Μάθε ποιοι είναι οι νικητές της συναυλίας! - AllYou.gr

Search

Μάριος Φραγκούλης: «ΜΙΚΡΟ ΝΗΣΑΚΙ Η ΚΑΡΔΙΑ»: Μάθε ποιοι είναι οι νικητές της συναυλίας!

Ο Μάριος Φραγκούλης κατεβαίνει στον Πειραιά, στο Βεάκειο Θέατρο για να μας ταξιδέψει με την εξαιρετική φωνή του στο όνειρο, τη μουσική και τα τραγούδια.

18 Ιουλίου 2017

Καλλιτέχνης με μεγάλη εμβέλεια και διεθνή πορεία, ο Μάριος Φραγκούλης, θα μας χαρίσει απλόχερα μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά και ξένα τραγούδια που υπογράφουν οι πιο σπουδαίοι συνθέτες και στιχουργοί που άγγιξαν τις καρδιές μας, την Δευτέρα 24 Ιουλίου, στις 21:00 μμ, στο Βεάκειο Θέατρο, στον Πειραιά.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την  Δευτέρα, 24 Ιουλίου, στο Βεάκειο, στις 21.00 μμ είναι:

Τόνια          Ευταξια
Εύη             Σωτηροπούλου
Ελισάβετ    Παπαναστασίου
Ματίνα       Καλλιβωκα
Σωτηρία     Βρεττου


Συνοδοιπόροι του, σ’ αυτή τη βραδιά,  ο Θοδωρής Βουτσικάκης και η Δήμητρα Σελεμίδου, δύο  τραγουδιστές της νέας γενιάς που θα παρουσιάσουν τραγούδια αγαπημένα από τη δισκογραφία τους. 

Ο Μάριος Φραγκούλης, θα ερμηνεύσει σε αυτή την μοναδική συναυλία στο Βεάκειο θέατρο, δημιουργίες των Piovani, Jose-Maria Cano, Lucio Dalla, Χατζιδάκι, Κραουνάκη, Νικολακοπούλου, Ρεμπούτσικα, Ιωαννίδη, Ξαρχάκου και Γκάτσου. 
Θα ακουστούν επίσης σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση καινούργια τραγούδια της Ελένης Καραΐνδρου, Δήμητρας Γαλάνη και Γιώργου Ανδρέου καθώς και νέες συνθέσεις του ίδιου του Μάριου Φραγκούλη σε στίχους του αγαπημένου του στιχουργού Παρασκευά Καρασούλου.  

Ερμηνεύοντας αυτά τα τραγούδια-μύθους, τόσο από το ελληνικό  όσο και από το πλούσιο διεθνές ρεπερτόριο του, ο Μάριος Φραγκούλης, θα μας ταξιδέψει σε χώρες και τόπους μακρινούς, και θα θυμηθούμε τη δύναμη της μουσικής και του λόγου.

Ο Μάριος Φραγκούλης , ο Θοδωρής Βουτσικάκης και η Δήμητρα Σελεμίδου, υπόσχονται μια νύχτα γεμάτη αγαπημένα τραγούδια που θα μας παρασύρουν να τα τραγουδήσουμε όλοι μαζί. 
 
www.mariofrangoulis.com

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ / ΒΕΑΚΕΙΟ  9.00 μμ