Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ποιες κέρδισαν τα μοναδικά προϊόντα μακιγιάζ της 3INA

Δες αν κατάφερες να κάνεις δικά σου τα προϊόντα που σου χαρίζει η 3ΙΝΑ, τα οποία περιλαμβάνουν 1 Longwear Lipstick, 1 Cream eyeshadow & 1 Highlighter.



Η 3INA (προφέρεται Mina) προσγειώθηκε στη σκηνή της ομορφιάς λίγο περισσότερο από 1 χρόνο πριν, με στόχο να ταρακουνήσει τη λογική του “one size fits all” στη βιομηχανία της ομορφιάς. Η αφοσίωσή της στις μοντέρνες τάσεις, τη δημιουργικότητα, την αυθεντικότητα και την ειλικρινή έκφρHighlighter_201_keimeno.jpgαση ενσαρκώνονται στη νέα συλλογή “THE BESTSELLERS” – μια σειρά από #votedbyyou προϊόντα ως τα πιο αυθεντικά, μοναδικά και με ακαταμάχητη διάρκεια! 

Με ανθεκτικές συνθέσεις μεγάλης διάρκειας και λειτουργικό design για εύκολη εφαρμογή, αυτά τα must προϊόντα της 3INA είναι τα εργαλεία σου για την ατομική έκφραση, την πολύχρωμη αυτοπεποίθηση και την ελευθερία του πειραματισμού! 

Sold-out για μήνες, το Highlighter 201 προσφέρει ακαταμάχητη λάμψη, δημιουργώντας ένα λαμπερό πέπλο ακτινοβολίας πάνω στην επιδερμίδα.  
 
Ένα από τα προϊόντα πCream_ Eyeshadow_keimeno2.jpgου επελέγησαν στα Sunday Times Style Beauty Awards 2017, το Cream Eyeshadow 312 ήταν από νωρίς ένα από τα αγαπημένα των beauty addicts. Ένα περλέ dusky pink που μπορεί να φορεθεί στα βλέφαρα για ένα magnetic, αδιάβροχο χρώμα ή φορεμένο στα ζυγωματικά ως highlighter για ένα έξυπνο beauty-hack! 
 
H 3INA έχει πλέον μια εντυπωσιακή συλλογή 600 προϊόντων, αλλά το Longwear Lipstick αποτελεί ένα hero product από το ξεκίνημα του. 
 
Longwear_Lipstick_keimeno3.jpgΕίτε το στυλ σου είναι διακριτικό, πολύχρωμο, μινιμαλιστικό, εκφραστικό ή με διάθεση για πειραματισμούς, η collection “THE BESTSELLERS” περιέχει τα πάντα τόσο για ένα basic καθημερινό μακιγιάζ, όσο και για statement looks με μεγάλη διάρκεια και χωρίς περιορισμούς! 
 
Την collection “THE BESTSELLERS” μπορείτε να τη βρείτε αυτό το καλοκαίρι σε όλα τα καταστήματα 3ΙΝΑ

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της 3INA.com, όπως επίσης και την σελίδα του Facebook και του Instagram.

#3INA #MINA #3INAATHENS 

Ποιες κέρδισαν;

Μετά από διαγωνισμό, οι 5 τυχερές που θα κάνουν δικό τους από ένα Beauty Kit, είναι:

Μαρίκα         Καζιτόρη
Μαρίνα         Μετενίδη
Αφροδίτη     Κωστάμη
Αμαλία          Τζιβιτζή
Ναταλία        Μακρή

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;